1 yıl kendimiz denedik olmayınca doktora gittik ilaç falan kullandı eşim. 2. yılın sonunda tüp bebeğe karar verdik. daha fazla doktor doktor gezip ilaçlarla uğraşmanın yıpranmanın anlamı yok diye düşündük. bizimde kaderimizde böyle evlat sahibi olmak varmış. buna da şükür :)Senin nekadardir olmuyo bebiş
1 yıl kendimiz denedik olmayınca doktora gittik ilaç falan kullandı eşim. 2. yılın sonunda tüp bebeğe karar verdik. daha fazla doktor doktor gezip ilaçlarla uğraşmanın yıpranmanın anlamı yok diye düşündük. bizimde kaderimizde böyle evlat sahibi olmak varmış. buna da şükür :)
çakşır suyunu bende duymuştum ama yaşadığım yerde bulamadım internettende güvenemedim sipariş vermeye. ama bir sürü şey kullandık biz doğal yollardan sayıyı arttırmak için pek etkili olmadı. hatta 3lü bi ilaç vardı vitamin çinko falan onu kullanmadan 7 milyon olan sayı 5 milyona düştü sonra bi daha doktorun verdiğinin dışında bişey kullanmadık. belki eşimin bünyesinden kaynaklanmıştır bilemiyorum. ama bi doktora gidip görüşmek en güzeli bence vakit kaybetmezsiniz.kızlar yardımınıza ihtiyacım var bu ay arkadaşim çaksır suyu diye birşey önerdi kullanan arkadaşları hamıle kalmış bu ay tüp bebeğe başlıyacaktım sızcene yapmalıyım bu ay denesem mı yoksa direk tüp bebek tedavısıne başlasam mı .......
inşallah hayırlısı olur canım. sıkıntısız geçer süreç senin için. nasıl memnun kaldın mı doktor beyden hastaneden. benimde yarın rahim filmi çekimim var. biraz tedirginim nasıl olacak diyemr kızlar ben bugün sonunda karar verip tedavıye başladım reyap kemal beyde dualarınızı eksik etmeyin :)
inşallah hayırlısı olur canım. sıkıntısız geçer süreç senin için. nasıl memnun kaldın mı doktor beyden hastaneden. benimde yarın rahim filmi çekimim var. biraz tedirginim nasıl olacak diye
anestezili, oldu canım. 10 dakika falan sürmüş hiç bişey hissetmedim çok rahat geçti. çok şükür bi sorunda çıkmadı. şimdi mayıs ayını bekliyoruz. adetim başladığında tedaviye başlayacağız. şimdiden içim kıpır kıpır. herşey hepimiz için güzel olur inşallah. doktor beyinde hemşirelerinde ilgisi güler yüzü insanı çok rahatlatıyor :)
Selam herkese bende basliyorum mayista reyapta tup bebege bugun ikinci kez rahim filmi cekildim hayirlisi herseyin cok heyecanliyim allah tum bebek isteyenlerin kucagini bos birakmasin
teşekkür ederim canım. inşallah hayırlısı olur hakkımızda. gelişmeleri paylaşalım haberleşelim. güzel haberler verelim inşallah birbirimize :)hayırlısı olsun canım sevındım sorun olmamasına . bende ilaçlara başladım beş gün sonra konrele çağirdı pazartesi gitcem bakalım artık ..
inşallah hep birlikte Kemal beyin sayesinde hayırlı haberler alırız :) benimde çarşamba günü çekildi filmim. çok şükür bişey çıkmadı. bizde adetimi bekliyoruz iğnelere başlamak için. ama şimdiden kullandığım antibiyotikler mahvetti beni. sizde oldu mu acaba ilaçlar konusunda bi sıkıntıSelam herkese bende basliyorum mayista reyapta tup bebege bugun ikinci kez rahim filmi cekildim hayirlisi herseyin cok heyecanliyim allah tum bebek isteyenlerin kucagini bos birakmasin
Bende hipotroid var birde pko polisik over oldugunu soyledi doktorum senin problem neydi arkadasimamın . canım senın problem neydı
Carsamba bende ordaydim esinlemi gelmistin rahim filmi cekilen birileri vardi o gun :)inşallah hep birlikte Kemal beyin sayesinde hayırlı haberler alırız :) benimde çarşamba günü çekildi filmim. çok şükür bişey çıkmadı. bizde adetimi bekliyoruz iğnelere başlamak için. ama şimdiden kullandığım antibiyotikler mahvetti beni. sizde oldu mu acaba ilaçlar konusunda bi sıkıntı
Evet eşimle geldim. Çok rahat geçti bi sıkıntı yaşamadım çok şükür. Ama antibiyotikler ağır geldi bana iki gündür mide bulantısı baş dönmesi yaptı bugün rahatsızlandim. Doktor bey ilaçları bırakmamı söyledi. Bizim sayı problemimiz var diye biliyorduk oda düzelmis. Şimdilik bi sorun yok gibi. Yinede tüp bebeğe başlıyoruz Allah izin verirse Mayıs ayında. Ilaclar sizde bi sıkıntı yaptı mıCarsamba bende ordaydim esinlemi gelmistin rahim filmi cekilen birileri vardi o gun :)
ben dun cekildim fim ilaclari kullaniyorum suan bir sıkıntı olmadi sizde problem neydi
Bende hipotroid var birde pko polisik over oldugunu soyledi doktorum senin problem neydi arkadasim
Yok arkadasim bende bir sıķıntı yapmadi suan devam ediyorumD
Evet eşimle geldim. Çok rahat geçti bi sıkıntı yaşamadım çok şükür. Ama antibiyotikler ağır geldi bana iki gündür mide bulantısı baş dönmesi yaptı bugün rahatsızlandim. Doktor bey ilaçları bırakmamı söyledi. Bizim sayı problemimiz var diye biliyorduk oda düzelmis. Şimdilik bi sorun yok gibi. Yinede tüp bebeğe başlıyoruz Allah izin verirse Mayıs ayında. Ilaclar sizde bi sıkıntı yaptı mı
Insallah arkadasim hayirlisi ile olur bende cok istiyorum 30 yasindayim 3 yillik evliyim doktoruma cok guveniyorum hayirlisi olsun hepimiz icinbenım tek tüp tıkalı ve fsh biraz yüksek geç olmadan artık bebişimiz olsun dedık insallah umudumuz boşa çıkmaz kemal bey bize meleğimize kavuşmamımıza aracı olur
benım tek tüp tıkalı ve fsh biraz yüksek geç olmadan artık bebişimiz olsun dedık insallah umudumuz boşa çıkmaz kemal bey bize meleğimize kavuşmamımıza aracı olur