Tüp Bebek Merkezleri çorlu reyapta tüp bebek yaptırmış veya yaptıracak olanlar

Bebişim karnımda canım dünden beri. evde dinleniyorum şimdi :) Allahın izniyle tutunmasını bekliyoruz artık
Ayyy canim benim insallah tutunur birakmaz seni kac tane olusmus yumurtan kacinci gun embriyosu yuklenmis dunmu transferin oldu ayyy heyecan yaptim

Ayyy canim benim insallah tutunur birakmaz seni kac tane olusmus yumurtan kacinci gun embriyosu yuklenmis dunmu transferin oldu ayyy heyecan yaptim
amin canım inşallah tutunur :) 9 yumurtam toplandı. 8 tanesini olgunlaştı. 5 tane embriyo oluştu. 3. gün embriyosu 1. kalite dedi doktorum. bundan sonrası beklemek artık. şimdilik çok güzel herşey çok heyecanlı gerçekten:) Allah inşallah hayırlı haberler almayı nasip eder. sen ne durumdasın

Bende ignelere devam dun kontrolum vardi hersey yolunda dedi baska bir igne verdi iki tane bugun ve yarin vurulucam yarin yine kontrolum var her halde yumurtalari ne zaman toplanilacagini soylicek tahminim kac gun izin verdi ne yapmani soyledi

Bende ignelere devam dun kontrolum vardi hersey yolunda dedi baska bir igne verdi iki tane bugun ve yarin vurulucam yarin yine kontrolum var her halde yumurtalari ne zaman toplanilacagini soylicek tahminim kac gun izin verdi ne yapmani soyledi
3 gün izin var. yatıyorum hep. sadece tuvalete gitmem için kalkıyorum bide jel kullanıyorum onun için 10 dakika yürüyorum. 3 gün böyle devam edecek. dün transferden sonra 4 saat hiç kıpırdamadan yattım. kabız olmamam gerekiyormuş. şurup kullanıyorum posalı sebze meyve yememi söyledi. kuru kayısı incir falan yiyorum. herşeye dikkat etmem gerekiyor yani :) seninde ilerlemiş tedavi baya. az kalmış mutlu sona inşallah :)

Evet canim az kaldi guzel haberi ilkonce sen alicaksin hayirlisi insalkah allahim tum isteyenlere nasip eder haberleselim yine

Evet canim az kaldi guzel haberi ilkonce sen alicaksin hayirlisi insalkah allahim tum isteyenlere nasip eder haberleselim yine
inşallah canım. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın kimseye evlat aratmasın. sormak istediğin bişey olursa yardımcı olurum her zaman. inşallah sıkıntısız devam eder tedavin :)

inşallah canım. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın kimseye evlat aratmasın. sormak istediğin bişey olursa yardımcı olurum her zaman. inşallah sıkıntısız devam eder tedavin :)
Canim naber nasil gidiyor dinlenme bende carsamba tekrar gidicem yumurtalarin toplanilacagini soyliceklrr sanirim

canım inşallah bebişin tutunmuştur sana. ben de cuma için randevu aldım. kemal bey ile bir ön görüşme yapmak istiyorum. ona göre karar vereceğim.

Canim naber nasil gidiyor dinlenme bende carsamba tekrar gidicem yumurtalarin toplanilacagini soyliceklrr sanirim
Şimdilik iyi gidiyor canım. Bi sıkıntı yok gibi. Sadece gaz sancısı oluyor çok. Dinlenme bitti. Çalışmaya başladım dikkat ediyorum hareket ederken. Yumurtalar toplandıktan sonra çok bişey kalmıyor artık. Hayirlisiyla sıkıntısız geçerken çok yumurtan toplanır inşallah

canım inşallah bebişin tutunmuştur sana. ben de cuma için randevu aldım. kemal bey ile bir ön görüşme yapmak istiyorum. ona göre karar vereceğim.
Insallah canim. Allah razı olsun. Dua Et bizim için. Görüşmeye gittiğinde farkedeceksin. Çok ilgililer. Transfer yapıldığında bana o kadar ilgilendiler ki. Ah desem yanımda bitti hepsi. Doktor bey fatma hemşire Remziye hanim çok iyi davranıyor hepsi. Allah razı olsun hepsinden. Inşallah hayırlı güzel haberler alırsın sende

İNŞALLAH CANIM CUMA GÜNÜ TOPLANABİLİR YUMURTALAR SUAN EN BÜYÜĞÜ 19 OLMUŞ ÇATLATMA İĞNESİ VERECEKLER KESİN
SEN DONDURULMUŞ BIRAKTINMI

İNŞALLAH CANIM CUMA GÜNÜ TOPLANABİLİR YUMURTALAR SUAN EN BÜYÜĞÜ 19 OLMUŞ ÇATLATMA İĞNESİ VERECEKLER KESİN
SEN DONDURULMUŞ BIRAKTINMI
benim dondurmak için kalmadı canım. 9 tane toplanmıştı zaten 5 tanesi döllendi. 1 tanesi transfer yapıldı. diğerleri uygun değilmiş dondurmak için. çok istedim aslında dondurmak ama olmadı işte kısmet

CANIM YAAA BAKALIM BENİM KAÇ TANE TOPLANICAK SUAN EN BÜYÜĞÜ 19 DEDİ
SENİN ADETTEN SONRA KAÇINCI GÜN TRANSFER OLDU

Caım cuma günü opum var mama verdiler tadi cok degisik sana verdiler mi
yok canım ben kullanmadım öyle bişey. ne içinmiş ki o mama. benim opum pazartesiydi. cumartesi çatlatma iğnem vardı sadece başka bişey vermediler. ne için olduğunu söylediler mi yada yazıyor mu üstünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…