ÇOK ZORUMA GITTI

Iste Boyle yaptığın icin o laflari duydun canim
Kötü kadın müzeyyen mi olsam napsam

Geldi canım çiçekle ozurle hatasını anladı ben sensiz naparim diyor.
Dün kırıp doktuklerini tamir ediyor ışte simdi de erkenden gitti uyudu bugün erken çıkmış işten . Ben de bebiskoyla oyun oynuyorum

Arada bir kotu kadin muzeyyen olmakta fayda bence cok taviz vermeyin cok takmayin kafaya

Ev isleri ya da bebek bakmak o kadar kolay degil.koltukta bebek bakmak demissiniz de bebek oyle otur deyince oturmuyor mesela benim oglumun evde karistirmadigi yer kalmamistir butun gun pesinde kosturuyorum.hele gece uyku duzeni olmayan bir cocuksa bu da sinirleri cok harap ediyor.bu arada calisma hayatini da yasamis bi insanim hangisi kolay derseniz benim icin is hayati daha kolaydi.ayrica babasi tabiki ilgilenecek ben de bebegimle aksama kadar oynuyorum ama guzel bise yaptiginda hemen babasina bakip onunla paylasiyor babasi bakmayinca isaret ediyor baksin diye yani babanin sevgisini ilgisini istiyor.

Bebeğin huysuzlanması bahanesiyle adam içindekileri dökmüş. Sanırım fazla boğmussun adamı arada bırak takılsın arkadaslarıyla. Ayrıca k. pederin siz para biriktirmeye çalıstıkca paraları sizden cekecek gibi duruyor en iyisi kredi çekin vadeyi fazla uzatmadıkca cokta faiz ödemiyorsunuz buda maddi bir yatırım sonucta cok sıkısırsanız arabayı satma imkanınıx var. Borcumuz var bahanesiylr para isteyenlerin önünü kesebilirsiniz.

Iyi ama nur cum esin seni bu sekilde sindirir.agzimizin tadi bozulmasin diyerek hem susan taraf olursan bunlar sana hastalik olarak doner.yasin genc sanirsam sana tavsiyem o agzi var dili yok kv ni de hafife alma.sezsiz firtina dir oyleleri.
Cirkef kadin olmak marifet deyildir tabiki uyumlu olmak lazim esle.fakaatt eger haksizsa orada durucan.hakkini arican amsn kocam dir aman bosver susuyim deme hakliysan susma.benimde iki kizim var uc yas ve 8 aylik.vallahi esimle beraber yikariz birazdan yikicaz iki cadi yi.buyuk kizimi esim yedirir giydirir oynar kucige arada isim oldu mu bakar.ev hanimiyim ve cok yoruluyorum iki cocuk ev isi vs....
Bakacaksin diyorum onlar seninde cocugun.sonucta brnde oynamiyorum dimi is yapiyorum.cocuk konusun da esinin ds katkisi olmali.
Bu kadar iyi niyetli olma.evlilik iki tarafinda saygi ve sevgisiyle yurur.tek tarafliysa bu zulumdur bana gore.esin tek cocuk mu nden ailesi para istiyor durmadan.bu durumda birikim yapmanuz cok zor siz biriktirin onlar istesin esinde versin oh ne ala.sonra oda sana sarsin.hayir demeyi bilsin esin once.insan biraz oglunu dusunur ama dur oglumun parasi mevzusu.dogurdum buyuttum el kizi yiyyor parayi ne koparirsak kardir misali.gozunu ac nur cum.abla tavsiyesi sana bukadar iyi niyetli olma.civisi cikmis bu dunyanin kurt olacakisin kuzularin devri bitmis..

Bugün eşim akşam erken gelecek arkadaşlarla görüşmek istedi tamam git dedim o gelince de ben bebeği ona bırakıp arkadaşın nisanina gidecem . Aslında bebegimi de götürmek isterdim ama cocukcagiz yeni hastalıktan kurtuldu kalabalık ortam ve kapalı alan hastalığa davetiye çıkarıyor o yüzden eşim bakacak 1 saat durup donecem .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…