• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÇOK ZORUMA GITTI

Merhaba arkadaşlar,

Güzel giden bir evliliğim var sanıyordum ya da kendimi kandiriyordum bilmiyorum .
6 yıllık evliyim . Bir tane de 10 aylık bebeğim var. Çok istedik geç oldu bebegimiz.

Maddi ve manevi yönden iyi bir aileyiz.şükürler olsun .

Eşim çok yoğun çalışıyor. Yoruluyor ben de artık kendimi geçtim ilgi bile beklemez oldum. Ama hep ilgilendim . Ev temizliği yemek bebek bakımı hep düzenli oldum aksatmadim.
Bebeğim babasına cok düşkün . O eve gelince hemen babasina kucak açıyor. Ona gidince bana dönüp bakmıyor bile. akşam 9 gibi geliyor eşim işten . O bebegimizi sevdikce ben çok Mutlu oluyorum sanki benimle ilgilenmiş gibi hissediyorum .

Dün yine oğlum babaya gitmek istedi eşim de
-çok yorgunum nur , biraz dinlenmek istiyorum dedi.
Tamam dedim bebekle ben ilgilendim o yine baba istedi uyutmaya çalıştım ağladı . Eşim sinirlendi
Bebeği düzgün salla dedi şaşırdım ben zaten yavaş yavaş sallarim hep utku eğitimi vermeye çalıştım olmadı daha öncesinden ya emerken uyuyor ya sallanırken. Karnını doyurup yine uyutmaya çalıştım eşime bakıp ağladı devamlı . Ben de sallamayi bıraktım.
Ben de böyle olsun istemezdim bu kadar babaya bağlı olmasaydı keşke. Ben akşama kadar el bebek gül bebek hoppala seviyorum tv bile acmiyorum parka götürüyorum havalar güzel olduğunda. Ama küçük beyimiz babaci. Ama babamız bu durumdan pek de mutlu değil . Çünkü dinlenemiyor...
Sonra bana başladı konuşmaya
-senin yüzünden 6 yılda yaslandim 30 yaşımda 40 gösteriyorum. Bir kafamı rahat birakmiyosun.
Ben şaşırdım
- Ben naptim sana dedim .
-eve saatinde geliyorum 5 dk geciksem nerde kaldin diyosun arkadaşlarıma takilamiyorum bir kahve icemiyorum . Sürekli evde beklenti icerisindesin yoruluyorum . Kredi çekme dedin faiz odemeyelim dedin . Evimiz de arabamiz da olmuyor senin yüzünden.
- bu zamana kadar kredi cekseydik bile odeyemezdik maaşın düşüktü zor idare ediyorduk 2000 maaş ev geçimi ev kirası faturalar . Aylık pazar market ay sonuna 1 tl zor kalıyordu. Dedim .
-artık seni dinlemeyecegim senin ne evde gözün ne arabada . Bir tek senin baban zengin olsun biz öyle kiralarda surunelim dedi. Dedi de dedi

Içeri gittim bebeği de alıp dayanamadım çok zoruma gitti ağladım bebeğim bana bakınca gözyaşlarımı sakladım geri dönüp bebeği ona bıraktım çünkü gozyasimi görsün istemedim bebegimin .
O kadar çok ağladım ki uzun zamandır aglamadim mutluyum diyordum . Evliliğimiz çok güzel diyordum. Yanılmışım.

Pişman olan bir kocam var sevgililik dönemine kadar gitti keşke o zaman ayrilsaydim timsah gözyaşlarına kandim daha neler neler duydum kızlar ...
Bu yıl elimize 5000 geçiyor kenara para koyuyoruz birikiyor . Bir kac defa babası bunu duyunca bizden para istedi araba alacağımız paradan yarısını ona verdik çok zor durumdaydı. Sonra bir daha istedi yine verdik . Biriken de azaldı tabi . Eşim de bunun sinirini benden çıkarıyor .
Daha çok var siz yazdıkça yazicam.
Eşin cok dolmuş boşalıvermiş.
Es olmak sadece silmek süpürmek değil dertleşmektir. Biraz sitem etti diye yıkılmayın hemen

Ev araba değil sadece canım dünyada gözüm yok bazen mal da yalan mülk de yalan gel biraz da sen oyalan derim sinirlenir bana :KK66:
Altinlarimi hep bozdurdum düğün borcumuz için borcu hiç sevmem . Huzurlu olalım evimiz de arabamiz da geç olsun acelesi yok derim hep . Ama eşim benden çok farklı bu konularda .

Bu dusunceleriniz cok sacma..
Boyle diye diye yakin akrabamiz senelerdir kirada surunuyor.
60 yasini gecti ikisi de, kadin esiniz gibi ev almak icin diretti adam da ne gerek var borc mu odeyim diye diye simdi bin pisman.
Esinizi hakli buldum ben yatirim anlayisi konusunda.
Bebek babayi isterken babanin yaninda niye uyutmaya calisiyorsunuz cocugu orayi da anlamadim.
Benim esimde yorgunum ilgilenmek istemiyorum dediginde alir baska odaya gecerim kizimi.

Esiniz nankor!
Kusura bakmayin nankor diyorum ama yorumlardan falan cok naif bir insan oldugunuz anlasiliyor. Bu kadar dusunceli bir es e bunca laf durduk yere niye ?
yememis icmemis icindekileri bir guzel dokmis sonra da uste cikmis hatasini bbile anlamamis. Bence esinize verdiginiz degeri alio artik kendinize verin. Hak etmemis
.

Tamam borç zor ama borçsuz da birşey sahip olamazsın ki canım ,
Eşinizle ortak bir noktada uzlaşacağınıza inanıyorum hemen kötü düşünmeyin...

Babasi istedikçe para veriyor ya bakalim ne zaman boğazına duracak o para o adamin.rizkimizi veriyorsun deseniz kötü olursunuz o baba da o parayı ödemez.söylemeye devam etsin eşiniz.bu kadar düzen onu sıkmış gibi heralde anormal bir eş sorunlu bir çocuk ve dengesiz bir ev hayatını istemiş bazi erkeklere ne yapsanız yaranmazsiniz.her türlü suçlu çıkarır sizi.

Hiç tatili yok pazarı bile .
Yarın akşam bir tanıdığın nişanı var bebeği birakabilecek miyim bilmiyorum
Tatilsiz çalışa çalışa iyice sinirleri bozulmuş
Araba almak istemiş o da olmamış
Hırsını sizden çıkarmış
Kpeder aldığı parayı geri vermeyecek mi
Bence bırak kredimi çekiyo ne çekiyosa çeksin alsın arabasını
Sen haklısın ama tatilsiz çalışmak çok yıpratıcı

Tatilsiz çalışa çalışa iyice sinirleri bozulmuş
Araba almak istemiş o da olmamış
Hırsını sizden çıkarmış
Kpeder aldığı parayı geri vermeyecek mi
Bence bırak kredimi çekiyo ne çekiyosa çeksin alsın arabasını
Sen haklısın ama tatilsiz çalışmak çok yıpratıcı
Faize bulaşmak istemiyorum :(

Madem araba parasini babasi yemis ondan cikarsin hirsini, niye size patliyor...
Ailesi zor durumdaydı hatta ben para ver bizde duran para bizi mutlu mu edecek 5 aya kadar baban parayı geri öder dedim .ama babasının durumu hala kötü eşim o paradan ümidi de kesmiş durumda .

Bırak , günahı boynuna de naparsa yapsın
Biriktirmeyle zor biraz
Heves etmiş belliki
Olmadıkça sana sarcak bu adam
Şu dünyada yalansiz faizsiz yaşamak ne kadar da zormuş . Eşim dedi ki para birikmiyor anne baba olunca ıstese zorda kalsa dayanamiyoruz yalan da söyleyemiyoruz . Para varken yok diyemiyoruz. Altına yatırmaya başladık ona dokunmayız bozdurmayiz diye inşallah birikir 15-20 bin arası bir araba istiyor en ucuzdan başlayacak sonra sonra yükseltecek. Geç olsun güç olmasın .

Kızlar eşim çiçekle geldi özür de diledi. Sen olmasan ben naparim dedi .

Şu saatten sonra nasıl davranayim hemen yumusadim bende gülü görünce ;)

Hiç bir şey olmamış gibi mi davranayim yoksa biraz kendimi geride mi tutayim ?

Ayaklarımın altı sızlıyor 3 gündür bir ayağımın üstüne basarken zorlanmaya başladım. Bebek kucakla bir tarafta ev işi yemek temizlik market pazarda benim üzerimde. Adet oldum kan değerim sanırım düştü bu günlerde acayip sacimda dökülüyor ama beni gören yok maalesef .
ay cok mızmızsınız...2 cocukla hem ev işi heö alısıyoruz evimizide kendimiz temizlıyıruz vs vs... sizin eşinizden hariç başka hobbileriniz yok galiba:)

Saat 9da eve gelmiş ve çocuğuyla hiç görüşmemiş bir babanın “ya ben yorgunum sen ilgilen” deme gibi bi lüksü yok. Çocuk bu. Anneyi 1 gün boyu görmeden uyuyamazsa babayıda görmeden uyuyamaz.

Babanın yanında uyutma meselesini bende anlamadım. Çocuğun odası yok mu? Zaten çocuk üzgün daha çok üzmenin alemi yoktu.

Biraz boğulmuş anlaşılan. Ama anneleride evde olmak boğmaya yetiyor zaten. Siz bu kadar anlayışlıyken eşinizin bu kadar özgürlük düşünmesine anlam veremedim.

ay cok mızmızsınız...2 cocukla hem ev işi heö alısıyoruz evimizide kendimiz temizlıyıruz vs vs... sizin eşinizden hariç başka hobbileriniz yok galiba:)
Bunun mizmizlikla ne alakası var insanız de mi siz sanırım hiç hastalanmadiniz

Herşeyi geçtim de en çok beni yaslandirdin dedi ya o çok zoruma gitti.
Keyfi bir masrafim hiç olmadı su hayatta .
Genelde onu seven iltifat eden ve her isteğine tamam diyen detlerini sonuna kadar dinleyen onu teselli eden bir kadın oldum. Buna rağmen yaslandirmisim ışte. Utusu tam karnı tok kalbi sevgiye doyan bir adam da bunu söylerse diğer erkekler nasıl acaba ?
Iste Boyle yaptığın icin o laflari duydun canim:KK28:

Back