ÇOK ZORUMA GITTI

Eşin cok dolmuş boşalıvermiş.
Es olmak sadece silmek süpürmek değil dertleşmektir. Biraz sitem etti diye yıkılmayın hemen

Bu dusunceleriniz cok sacma..
Boyle diye diye yakin akrabamiz senelerdir kirada surunuyor.
60 yasini gecti ikisi de, kadin esiniz gibi ev almak icin diretti adam da ne gerek var borc mu odeyim diye diye simdi bin pisman.
Esinizi hakli buldum ben yatirim anlayisi konusunda.
Bebek babayi isterken babanin yaninda niye uyutmaya calisiyorsunuz cocugu orayi da anlamadim.
Benim esimde yorgunum ilgilenmek istemiyorum dediginde alir baska odaya gecerim kizimi.

Esiniz nankor!
Kusura bakmayin nankor diyorum ama yorumlardan falan cok naif bir insan oldugunuz anlasiliyor. Bu kadar dusunceli bir es e bunca laf durduk yere niye ?
yememis icmemis icindekileri bir guzel dokmis sonra da uste cikmis hatasini bbile anlamamis. Bence esinize verdiginiz degeri alio artik kendinize verin. Hak etmemis
.

Tamam borç zor ama borçsuz da birşey sahip olamazsın ki canım ,
Eşinizle ortak bir noktada uzlaşacağınıza inanıyorum hemen kötü düşünmeyin...

Babasi istedikçe para veriyor ya bakalim ne zaman boğazına duracak o para o adamin.rizkimizi veriyorsun deseniz kötü olursunuz o baba da o parayı ödemez.söylemeye devam etsin eşiniz.bu kadar düzen onu sıkmış gibi heralde anormal bir eş sorunlu bir çocuk ve dengesiz bir ev hayatını istemiş bazi erkeklere ne yapsanız yaranmazsiniz.her türlü suçlu çıkarır sizi.

Hiç tatili yok pazarı bile .
Yarın akşam bir tanıdığın nişanı var bebeği birakabilecek miyim bilmiyorum
Tatilsiz çalışa çalışa iyice sinirleri bozulmuş
Araba almak istemiş o da olmamış
Hırsını sizden çıkarmış
Kpeder aldığı parayı geri vermeyecek mi
Bence bırak kredimi çekiyo ne çekiyosa çeksin alsın arabasını
Sen haklısın ama tatilsiz çalışmak çok yıpratıcı

Faize bulaşmak istemiyorum

Madem araba parasini babasi yemis ondan cikarsin hirsini, niye size patliyor...
Ailesi zor durumdaydı hatta ben para ver bizde duran para bizi mutlu mu edecek 5 aya kadar baban parayı geri öder dedim .ama babasının durumu hala kötü eşim o paradan ümidi de kesmiş durumda .

Bırak , günahı boynuna de naparsa yapsın
Biriktirmeyle zor biraz
Heves etmiş belliki
Olmadıkça sana sarcak bu adam
Şu dünyada yalansiz faizsiz yaşamak ne kadar da zormuş . Eşim dedi ki para birikmiyor anne baba olunca ıstese zorda kalsa dayanamiyoruz yalan da söyleyemiyoruz . Para varken yok diyemiyoruz. Altına yatırmaya başladık ona dokunmayız bozdurmayiz diye inşallah birikir 15-20 bin arası bir araba istiyor en ucuzdan başlayacak sonra sonra yükseltecek. Geç olsun güç olmasın .

Kızlar eşim çiçekle geldi özür de diledi. Sen olmasan ben naparim dedi .

Şu saatten sonra nasıl davranayim hemen yumusadim bende gülü görünce

Hiç bir şey olmamış gibi mi davranayim yoksa biraz kendimi geride mi tutayim ?

ay cok mızmızsınız...2 cocukla hem ev işi heö alısıyoruz evimizide kendimiz temizlıyıruz vs vs... sizin eşinizden hariç başka hobbileriniz yok galiba:)

Saat 9da eve gelmiş ve çocuğuyla hiç görüşmemiş bir babanın “ya ben yorgunum sen ilgilen” deme gibi bi lüksü yok. Çocuk bu. Anneyi 1 gün boyu görmeden uyuyamazsa babayıda görmeden uyuyamaz.

Babanın yanında uyutma meselesini bende anlamadım. Çocuğun odası yok mu? Zaten çocuk üzgün daha çok üzmenin alemi yoktu.

Biraz boğulmuş anlaşılan. Ama anneleride evde olmak boğmaya yetiyor zaten. Siz bu kadar anlayışlıyken eşinizin bu kadar özgürlük düşünmesine anlam veremedim.

ay cok mızmızsınız...2 cocukla hem ev işi heö alısıyoruz evimizide kendimiz temizlıyıruz vs vs... sizin eşinizden hariç başka hobbileriniz yok galiba:)
Bunun mizmizlikla ne alakası var insanız de mi siz sanırım hiç hastalanmadiniz

Iste Boyle yaptığın icin o laflari duydun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…