• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok zoruma gidiyor...

Merhaba kızlar, benim derdim eşimle ilgili, 9 aylık evliyiz henüz görücü usulu evlendik. Eşime kendimden daha çok güvenirim facesine arada bir girer bakarım facelerimiz ayrı. Nasıl olduysa geçen gün pcden açtım ve hareketler dökümünü kurcaladım. Eşimin uzak akrabası olan bir kızın 3 kez veya 4 kez arandığını gördüm. Eşime sorduğumda akrabamız öyle bakmıştım, dedi. Ertesi günü tekrar sordum dayanamadım kimdi o kız niçin baktın diye, eskiden aşk anlamında birşeyler olacaktı olmadı o da zaten gibisinden konuştu sadece merakıma yenik düştüm ve bu yüzden baktım dedi. Telefonda boğazımı parçalarcasına bağırdım ki eşim işten eve geldi o derece sinirlendim o gelmeden ne varsa kırdım döktüm evde sinirimden, anahtarı kapının dışına attım aşağıya indim o anda eşim geldi gel konuşalım şöyledir böyledir falan diye. Çıktık tekrar ben sadece seni seviyorum sadece merakıma zaafıma yenik düştüm o yüzden baktım zaten hiçbirşey yazmadım allah benim belamı versin sana herşeyi unutturucam gibi laflar etti. Olayı annesi babası bile duydular bir şekilde. Şimdi ise yatakları ayırdım 2 gündür unutamıyorum eşimden soğudum eşime baktıgımda o kız aklıma geliyor geldikçe sinir oluyorum... Bana herşeyi unutturacağını söyledi dün çiçekle geldi eve yemek bile hazırlamadım. İtiraf edeceğim kızlar nişanlanıp ayrılmıştım daha önce, ve bende 2 3 sefer eski nişanlıma bakıp çıkmıştım fakat ona karşı birşey hissetmiyorum eşimi çok seviyorum... Bana bir akıl verin bundan sonra nasıl davranayım eşime :KK43:( Benim eksiğim ne ki o kızdan tipini bir görseniz bu ne dersiniz :KK43: karşılaştırmamız bile yapılmaz derece fark var aramızda :KK43: anlam veremiyorum canlar eşimin hiçbir dediğini ikilemem her dediğini yaparım ama niçin böyle oldu bilemiyorum sadece sizden fikir ve akıl istiyorum bundan sonranasıl haraket edeceğimi bilmiyorum :KK43: cevap verenlere simdiden tesekkür ederim...
Valla kusura bakmada senin kide biraz yuzsuzluk. Hem kendin eski nişanlına bak adam
Bakınca idam cezası ver resmen. Seninki gizli diye sen iyisin adam yakalandı kotu hayret bisey.

Merhaba kızlar, benim derdim eşimle ilgili, 9 aylık evliyiz henüz görücü usulu evlendik. Eşime kendimden daha çok güvenirim facesine arada bir girer bakarım facelerimiz ayrı. Nasıl olduysa geçen gün pcden açtım ve hareketler dökümünü kurcaladım. Eşimin uzak akrabası olan bir kızın 3 kez veya 4 kez arandığını gördüm. Eşime sorduğumda akrabamız öyle bakmıştım, dedi. Ertesi günü tekrar sordum dayanamadım kimdi o kız niçin baktın diye, eskiden aşk anlamında birşeyler olacaktı olmadı o da zaten gibisinden konuştu sadece merakıma yenik düştüm ve bu yüzden baktım dedi. Telefonda boğazımı parçalarcasına bağırdım ki eşim işten eve geldi o derece sinirlendim o gelmeden ne varsa kırdım döktüm evde sinirimden, anahtarı kapının dışına attım aşağıya indim o anda eşim geldi gel konuşalım şöyledir böyledir falan diye. Çıktık tekrar ben sadece seni seviyorum sadece merakıma zaafıma yenik düştüm o yüzden baktım zaten hiçbirşey yazmadım allah benim belamı versin sana herşeyi unutturucam gibi laflar etti. Olayı annesi babası bile duydular bir şekilde. Şimdi ise yatakları ayırdım 2 gündür unutamıyorum eşimden soğudum eşime baktıgımda o kız aklıma geliyor geldikçe sinir oluyorum... Bana herşeyi unutturacağını söyledi dün çiçekle geldi eve yemek bile hazırlamadım. İtiraf edeceğim kızlar nişanlanıp ayrılmıştım daha önce, ve bende 2 3 sefer eski nişanlıma bakıp çıkmıştım fakat ona karşı birşey hissetmiyorum eşimi çok seviyorum... Bana bir akıl verin bundan sonra nasıl davranayım eşime :KK43:( Benim eksiğim ne ki o kızdan tipini bir görseniz bu ne dersiniz :KK43: karşılaştırmamız bile yapılmaz derece fark var aramızda :KK43: anlam veremiyorum canlar eşimin hiçbir dediğini ikilemem her dediğini yaparım ama niçin böyle oldu bilemiyorum sadece sizden fikir ve akıl istiyorum bundan sonranasıl haraket edeceğimi bilmiyorum :KK43: cevap verenlere simdiden tesekkür ederim...
bende bakıyorum arada eski sevgilime hatta yeni biriyle çıkmaya başlamış, kızı da süzdüm inceledim biraz. ama boş kalınca can sıkıntısı işte sanki ona bir şey mi hissediyorum ki :D bence bu kadar abartmayın

Valla kusura bakmada senin kide biraz yuzsuzluk. Hem kendin eski nişanlına bak adam
Bakınca idam cezası ver resmen. Seninki gizli diye sen iyisin adam yakalandı kotu hayret bisey.

eee işte kendi ne niyetle baktıysa,kocasının da baktığını görünce dellenmiş:KK66:

Yuhh dedim tepkinizi okuyunca. Herkes sizin de eski nişanlınıza baktığınızı baz almış, ama bence bu kısım önemli değil.

Kalkıp adamın hesabını kurcalamışsınız. Hakkınız yok ama diyelim ki bu hakkı kendinizde gördünüz. Eskiden sadece yakınlaşmış olduğu bir insanın profiline bakması sizi aldattığı anlamına gelmez. Bu kadar tepkiye gerek yok.

Yatak ayırma kısmı başlı başına küçültücü bişey. Eşinizi değil sizi küçültür. Seks iki tarafta istediği, mutlu olduğu, zevk aldığı için yapılan bir eylemdir. Demekki siz sadece eşiniz istediği için, kendinizi onun sahip olduğu bir eşya gibi gördüğünüz için eşinizle birlikte oluyorsunuz. Ya da eşinizi eğitilmesi gereken bir hayvan, bir çıcuk gibi görüyorsunuz, eğitmek için de ödül ve caza yöntemini uyguluyorsunuz. Ödül-ceza sadece hayvanlara ve çocuklara uygulanan bir yöntemdir ve çocuklarda bile tavsiye edilmez. Eşiniz sizin istediğiniz gibi biri olursa sex var olmazsa yok. Bu nasıl bir mantıktır allahaşkına?

Bunlara takılma fazla canım... Sen Kendine Güvenmiyorsunki Kıskançlık Triplerine Girmişsin.. Benim Eşimle Eski sevgilisi bir süre aynı işte çalıştı.. Gelip tebrik bile etmiş. Ben Yorum bile Yapmadım Yoksaydım... Konu kapandı gitti.. Eşimden Çok Kendime Güvenirim.. Benden daha iyisini bulacaksa Gitsin.. Ölene bile 3 gün Ağlayıp 4 . Günü Gülüyoruz... Hem Sende Bakmışsın Kendine Niye Bu Kadar Öfkelenmiyorsun?

1-Eşinin faceini kurcalama.
2-Sen de nişanlına aynı şekilde baktıysan neden eşinin bakmasına bu kadar deliriyorsun,sakin ol.
3-Ortalığı kırıp dökmeye ne gerek var,olgun ol,ilişkini etkilemesine izin verme..

Bir kere siz kim oluyorsunuz da kızın tipini yargılıyorsunuz? İçiniz ne kadar fesat ya.

Meraktan bakmıştır tıpkı sizin nişanlınıza baktığınız gibi. Bu kadar olay yaratıp, yatak ayıracak, ailesine duyuracak ne vardı. Ne kadar gereksiz.

Back