• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok zoruma gidiyor...

Tatlim olay çıkarmak, face kapatmak çözüm degil ki. Baska fake hesap açabilir. Dikkatli ol ben bu face internet olaylarından bosandim. Bir de dokuz aylik evlisiniz cicim aylarinda adamin aklina uc bes kez o kadinin düşmesi hoş degil..

O yüzden faceler duruyor kapatırım çoktan ama baska açar diye korkuyorum dediğin gibi bellimi olur.. En çok içimi acıtan bu zaten çalışan bir insanın daha yeni evliyken aklına gelip bakması bana garip geliyor canımıçok sıkıyor ilk ögrendiğimde evime girmek istemedim sogudum herseyden

Birincisi bunun tiple ne alakası var? İkincisi kendiniz de yaptığınız birşeyi eşiniz yaptığında bu tepkiyi vermek iki yüzlülük değil de nedir? Üçüncüsü görücü usulüyle evlenmişsiniz, eşinizin size sırıl sıklam aşık olmasını beklemiyordunuz herhalde....

tiple alakası yok belki ama bana ben neyi eksik yaptımda baskasını düsünüyor diye düsündürdü bir dedigini ikiletmedim... Doğru söylüyorsunuz belkide bana asık bile değildir bırakın sırılsıklam asık olmayı...

tiple alakası yok belki ama bana ben neyi eksik yaptımda baskasını düsünüyor diye düsündürdü bir dedigini ikiletmedim... Doğru söylüyorsunuz belkide bana asık bile değildir bırakın sırılsıklam asık olmayı...
Ama evlilikler aşkla değil sabırla yürür zaten. İnsanların içinde ne fırtınalar kopar ama yanındaki yastıkta uyuyanın ruhu duymaz. Facelerinizi kapatın. Açmak istese eşiniz şu anda bile başka bir hesapla açar zaten. Yatakları ayırmayın fakat çok net tavır alın ve eski defterleri açmayın.

Merhaba kızlar, benim derdim eşimle ilgili, 9 aylık evliyiz henüz görücü usulu evlendik. Eşime kendimden daha çok güvenirim facesine arada bir girer bakarım facelerimiz ayrı. Nasıl olduysa geçen gün pcden açtım ve hareketler dökümünü kurcaladım. Eşimin uzak akrabası olan bir kızın 3 kez veya 4 kez arandığını gördüm. Eşime sorduğumda akrabamız öyle bakmıştım, dedi. Ertesi günü tekrar sordum dayanamadım kimdi o kız niçin baktın diye, eskiden aşk anlamında birşeyler olacaktı olmadı o da zaten gibisinden konuştu sadece merakıma yenik düştüm ve bu yüzden baktım dedi. Telefonda boğazımı parçalarcasına bağırdım ki eşim işten eve geldi o derece sinirlendim o gelmeden ne varsa kırdım döktüm evde sinirimden, anahtarı kapının dışına attım aşağıya indim o anda eşim geldi gel konuşalım şöyledir böyledir falan diye. Çıktık tekrar ben sadece seni seviyorum sadece merakıma zaafıma yenik düştüm o yüzden baktım zaten hiçbirşey yazmadım allah benim belamı versin sana herşeyi unutturucam gibi laflar etti. Olayı annesi babası bile duydular bir şekilde. Şimdi ise yatakları ayırdım 2 gündür unutamıyorum eşimden soğudum eşime baktıgımda o kız aklıma geliyor geldikçe sinir oluyorum... Bana herşeyi unutturacağını söyledi dün çiçekle geldi eve yemek bile hazırlamadım. İtiraf edeceğim kızlar nişanlanıp ayrılmıştım daha önce, ve bende 2 3 sefer eski nişanlıma bakıp çıkmıştım fakat ona karşı birşey hissetmiyorum eşimi çok seviyorum... Bana bir akıl verin bundan sonra nasıl davranayım eşime :KK43:( Benim eksiğim ne ki o kızdan tipini bir görseniz bu ne dersiniz :KK43: karşılaştırmamız bile yapılmaz derece fark var aramızda :KK43: anlam veremiyorum canlar eşimin hiçbir dediğini ikilemem her dediğini yaparım ama niçin böyle oldu bilemiyorum sadece sizden fikir ve akıl istiyorum bundan sonranasıl haraket edeceğimi bilmiyorum :KK43: cevap verenlere simdiden tesekkür ederim...

güzellik görecelidir, kızı durduk yere aşağılayıp kendini övmenin manası yok zaten kızın suçu yok.

eşin de merak etmiştir, sen yapınca eşini seviyorsun o yapınca pislik mi oldu?

o yatakları ayırmak bir çok evliliğin sonu oldu, hiç olgun davranmamışsın.

kimseyi karıştırmadan, uygun ve yapıcı bir dille konuşsaydın daha yerinde olurdu.

kapatın faceleri çok lazım değil en azından kafan rahat olur.

Bence fazl abartmışsın. Tamam kızılabilir ama kırmak dökmek özellikle yatak ayırmak nedir arkadaşım. Eşinle yatağını ayırmana çok kızdım açıkçası. Tepkini başka şekilde gösterebilirdin.

Bence fazl abartmışsın. Tamam kızılabilir ama kırmak dökmek özellikle yatak ayırmak nedir arkadaşım. Eşinle yatağını ayırmana çok kızdım açıkçası. Tepkini başka şekilde gösterebilirdin.
olur mu yatak ayırmak erkeklere ceza seksle ceza !
başka nasıl tavır gösterip güç gösterisi yapılacak :KK12:

bir anlamadılar gitti bu yaptıklarının ne kötü bir şey ne yıkıcı olduğunu...

Merhaba kızlar, benim derdim eşimle ilgili, 9 aylık evliyiz henüz görücü usulu evlendik. Eşime kendimden daha çok güvenirim facesine arada bir girer bakarım facelerimiz ayrı. Nasıl olduysa geçen gün pcden açtım ve hareketler dökümünü kurcaladım. Eşimin uzak akrabası olan bir kızın 3 kez veya 4 kez arandığını gördüm. Eşime sorduğumda akrabamız öyle bakmıştım, dedi. Ertesi günü tekrar sordum dayanamadım kimdi o kız niçin baktın diye, eskiden aşk anlamında birşeyler olacaktı olmadı o da zaten gibisinden konuştu sadece merakıma yenik düştüm ve bu yüzden baktım dedi. Telefonda boğazımı parçalarcasına bağırdım ki eşim işten eve geldi o derece sinirlendim o gelmeden ne varsa kırdım döktüm evde sinirimden, anahtarı kapının dışına attım aşağıya indim o anda eşim geldi gel konuşalım şöyledir böyledir falan diye. Çıktık tekrar ben sadece seni seviyorum sadece merakıma zaafıma yenik düştüm o yüzden baktım zaten hiçbirşey yazmadım allah benim belamı versin sana herşeyi unutturucam gibi laflar etti. Olayı annesi babası bile duydular bir şekilde. Şimdi ise yatakları ayırdım 2 gündür unutamıyorum eşimden soğudum eşime baktıgımda o kız aklıma geliyor geldikçe sinir oluyorum... Bana herşeyi unutturacağını söyledi dün çiçekle geldi eve yemek bile hazırlamadım. İtiraf edeceğim kızlar nişanlanıp ayrılmıştım daha önce, ve bende 2 3 sefer eski nişanlıma bakıp çıkmıştım fakat ona karşı birşey hissetmiyorum eşimi çok seviyorum... Bana bir akıl verin bundan sonra nasıl davranayım eşime :KK43:( Benim eksiğim ne ki o kızdan tipini bir görseniz bu ne dersiniz :KK43: karşılaştırmamız bile yapılmaz derece fark var aramızda :KK43: anlam veremiyorum canlar eşimin hiçbir dediğini ikilemem her dediğini yaparım ama niçin böyle oldu bilemiyorum sadece sizden fikir ve akıl istiyorum bundan sonranasıl haraket edeceğimi bilmiyorum :KK43: cevap verenlere simdiden tesekkür ederim...

ne guzel is yaa, hem sen eski nisanlina bakicaksin hem esin eskiye bakinca ortaligi yikip dokeceksin ? bence cok basit bir hareket yapmissin. bana kalirsa esini kendi hareketlerinle sogutursun. kiyas konusuna gelince kadin ozguveni diye bir sey var. dunyalar guzeli olsa da sizin gozunuz de cirkin. egonuzu birakip esinizle aranizi duzeltme yolunda gidin derim. yiksa o cirkin kadina kaptirirsin mazallah.

Bu ne saçmalık ya? Yatak ayırmalar yemek hazırlamamalar fln. Adam 2 gün sonra ciddi ciddi sırf bu hareketlerin yüzünden seni aldatacak o zaman göreceksin.

Bilemiyorum cnm içinden çıkamıyorum hiçbirşeyin evet çok güvendim hiç kontrol etme geregi duymadım
haklisin bitanem ama uzulme evliligine esine sahip cik ufacik bi bosluk kollayan insanlar var hemen affet dmiyorum ama fazla nazda asik usandirir untmaya clis bidha tekrarlanirsa ama asla aftme ve guwenmdgnide hstrme

ohhoooo sen nişanlına bakınca Ok, ama o akrabasına bakınca olmuyor.
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

Eşiniz neyi eksik yaptı da siz eski nişanlınıza baktınız. Bakın merak sadece bu. Sadece siz ya da kocanız değil herkes yapar. Buraya gelip kocam eski sevgilisine bakmış diye dert yananlar, ben eski sevgilimin facebook profiline bakıyorum arada sırada diyenleri linç edenler bile aslında bakarlar. Hayatın gerçeği bu. Herkes merak eder. Eşiniz de merak etmiş sadece. Benim anlamadığım siz de eski nişanlınıza baktığınız halde kocanıza bu tepkiyi vermeniz. Siz eski nişanlınıza hala onu sevdiğiniz ve özlediğiniz için mi baktınız? Bence hayır. Siz de sadece meraktan baktınız aynı kocanız gibi. O yüzden bence bu saçma kavgayı uzatıp da evinizin huzurunu bozmayın boşu boşuna.

İnanmıyorum aynı şeyi sen de yapmışsın ve sadece eşin farketmediği için seninkinin üstü kapanmış ama eşininkini farketmişsin ve adamın canını çıkarmışsın adil mi yaptığın şey?

Eşiniz neyi eksik yaptı da siz eski nişanlınıza baktınız. Bakın merak sadece bu. Sadece siz ya da kocanız değil herkes yapar. Buraya gelip kocam eski sevgilisine bakmış diye dert yananlar, ben eski sevgilimin facebook profiline bakıyorum arada sırada diyenleri linç edenler bile aslında bakarlar. Hayatın gerçeği bu. Herkes merak eder. Eşiniz de merak etmiş sadece. Benim anlamadığım siz de eski nişanlınıza baktığınız halde kocanıza bu tepkiyi vermeniz. Siz eski nişanlınıza hala onu sevdiğiniz ve özlediğiniz için mi baktınız? Bence hayır. Siz de sadece meraktan baktınız aynı kocanız gibi. O yüzden bence bu saçma kavgayı uzatıp da evinizin huzurunu bozmayın boşu boşuna.

Evet gerçekten de amacım sadece meraktı o kadar :( Bende unutmaya çalışıyorum aklımı başka şeylere veriyorum inşallah unutabilirim cok tesekkur ederim

ohhoooo sen nişanlına bakınca Ok, ama o akrabasına bakınca olmuyor.
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
Konu eksiklik değil ki canım merakindan bakmış sen nasıl eski nisanlini merak
ettiysen o da merak etmis ve bakmış bu kadar kırma büyütme bence zamanında sen de aynı şeyi yapmışsin sonuçta

Son kisma kadar kesinlikle hakli oldugunuzu dusunuyordum. Ama siz de eski nisanlinizin profline bakmissiniz, sartlar esit yani nedir bu tavir ? Bunu uzattiginizda vicdaniniz sizlamiyor mu siz de bakmissiniz. Ayrica kizin tipini gorseniz bu ne be dersiniz falan , Allah'in yarattigiyla boyle dalga gecilmez herkesin kendine gore bir guzelligi vardir. Tabirleriniz hos olmamis.

Güldürmeyin insanı allah askina sizde eski nisanlınıza bakmıssıniz tencere kapak misali bulmussunuz birbirinizi insallah esinizde sizin baktıgınızı ögrenir ilahi adalet yerinii bulur

aynısı geçti aklımdan..

konu sahibi, bu yaptığınıza halk arasında iki yüzlülük denir, eşiniz öğrendiğinde tepkisi ne olacak acaba?

Şaka gibisiniz.

Kızın tipini bilemem ama olasılıkla sizden daha normal davranabiliyordur.

bazan facede kimlere bakiyorum kimlere
eee ne var bunda
kocamimi aldatmis oluyorum yani
ne sacma
erkek olsam sizin gibi kadinlarla evlenmem
sadece hayati zindan edersiniz kusura bakmayin
yasadiginiz olayda hic ama hicbirsey yok
buna sadece ömür törpüsü denir
kendi eski nisanlinizin facesinede bakmissiniz
iki yüzlülüktür
yazik

Back