Merhaba kızlar, benim derdim eşimle ilgili, 9 aylık evliyiz henüz görücü usulu evlendik. Eşime kendimden daha çok güvenirim facesine arada bir girer bakarım facelerimiz ayrı. Nasıl olduysa geçen gün pcden açtım ve hareketler dökümünü kurcaladım. Eşimin uzak akrabası olan bir kızın 3 kez veya 4 kez arandığını gördüm. Eşime sorduğumda akrabamız öyle bakmıştım, dedi. Ertesi günü tekrar sordum dayanamadım kimdi o kız niçin baktın diye, eskiden aşk anlamında birşeyler olacaktı olmadı o da zaten gibisinden konuştu sadece merakıma yenik düştüm ve bu yüzden baktım dedi. Telefonda boğazımı parçalarcasına bağırdım ki eşim işten eve geldi o derece sinirlendim o gelmeden ne varsa kırdım döktüm evde sinirimden, anahtarı kapının dışına attım aşağıya indim o anda eşim geldi gel konuşalım şöyledir böyledir falan diye. Çıktık tekrar ben sadece seni seviyorum sadece merakıma zaafıma yenik düştüm o yüzden baktım zaten hiçbirşey yazmadım allah benim belamı versin sana herşeyi unutturucam gibi laflar etti. Olayı annesi babası bile duydular bir şekilde. Şimdi ise yatakları ayırdım 2 gündür unutamıyorum eşimden soğudum eşime baktıgımda o kız aklıma geliyor geldikçe sinir oluyorum... Bana herşeyi unutturacağını söyledi dün çiçekle geldi eve yemek bile hazırlamadım. İtiraf edeceğim kızlar nişanlanıp ayrılmıştım daha önce, ve bende 2 3 sefer eski nişanlıma bakıp çıkmıştım fakat ona karşı birşey hissetmiyorum eşimi çok seviyorum... Bana bir akıl verin bundan sonra nasıl davranayım eşime
( Benim eksiğim ne ki o kızdan tipini bir görseniz bu ne dersiniz
karşılaştırmamız bile yapılmaz derece fark var aramızda
anlam veremiyorum canlar eşimin hiçbir dediğini ikilemem her dediğini yaparım ama niçin böyle oldu bilemiyorum sadece sizden fikir ve akıl istiyorum bundan sonranasıl haraket edeceğimi bilmiyorum
cevap verenlere simdiden tesekkür ederim...