çok zor durumdayım mantikli fikirlere ihtiyacım var :(

haklısınız boşanma olayını araştırmam lazım, eşyalarimdan da önemli olan ne varsa alicam teşekkürler

Ne sıkıcı bi hayat
Kalk git dil kursuna
Sonra da gir bi ise
Oturma iznini calisma iznini al kocayi da o zaman bosarsin
diziye yorum yapiyorsunuz sanki, sıkıcı hayat olabilir ama bu benim seçimim değil KADER..kimin başına ne geleceğini Allahtan başkası bilemez. benim tahammülüm yok diyorum akıl istedim sadece, oturum al çalış cart curt yap diye kestirip atmissiniz. sizede tskkurler

amin sağolun bende öyle yapicam inşallah, dediginiz gibi hep ailemi düşündüm hayatımdaki her fikrimde ailemi düşündüm ama artık kendimi düşünmek zorundayim

aldatmasından yana en ufak bi şüphe duymadım ama ilgisizliği bıktırdı beni. sonuç olarak dediginiz gibi turkiyeye gelip çok iyi karar vermem lazım vede sonuna kadar arkasında durmaliyim
Yanlış anlamada adam kahveye takılıyomus gecelere kadar ne bilcen yani tum zamanı kahvede mi geciyo yoksa kadınlarlamı
Belki gunu birlik ilişkiler yasıyodur.
Ben yurtdısında turkiyeden gelen karısını ailesiyle evde bırakıp bekar erkek arkadasıyla bir olup yanlarınada orda dogma buyume sevgilileri alıp her gece gezenini bile duydum.
Karısıda evde eşinin ailesine hizmet edip bebeğine bakıp eşinin dısardan gelmesini beklerdi kız dayanamadı kacıp gitti sonunda 1 cocukla bosandılar.
Tabi kızda adam sadece arkadasıyla takılıyo sanıyodu ne bilsin kızlarla 4 lu takıldıklarını ögrenince kacıp gitti işte

bu hayatta herşey olabilir tabiki ama o konuda eşime güvenim sonsuz, buzamana kadar bi yanlışını yakalamadim beni sevdiğini hissediyorum ama sadece ilgisiz ve umursamaz bi insan yapısı gereği öyle ailesini ve akrabalarinida umursamaz, sadece iki arkadaşı var biri çocukluk diğeri işyerinden. onun haricindekileri duymadım telefonundan da takip ederim bi yanlışını göremedim olmuşsa da aAllaha havale ederim yine ayrilirim yani..

Gerçekten de bu düşüncede değil değil misiniz zaten evet gidip dönmemeyi düşünüyorsunuz eşinizde bunu anlamış ve kendimi hazırladım demiş zaten davranışlarıyla da bunu belli eden bir adamdan hala ne beklentiniz var? yuva mı kurtarmak istiyorum diyorsunuz bana bunu yaptı diyorsunuz istese ben seviyorum sakın benden ayrılma derdi değil mi ama dememiş. Gidin bakalım hem ailenizle konuyu konuşun hem de aramayın bakalım o arayacak mı dönmeni isteyecek mi. Neden açıkça evet bu yaptıkların yüzünden ayrılmayı düşünüyorum demiyorsunuz. Çünkü bir yandan da evliliğinizi yıkmak istemiyorsunuz ama bir karar vermelisiniz.

Bana sorarsan kocam bir seyleri basima kakacagina ailem kaksin daha iyidir. İşte sen gel Turkiye'ye o zaman kendine sor canim burada neler yapabilirim, nerede mutluyum gibi sorulari...

Ailen neden başına kakacak ki?
Zaten görücü usulü evlenmişsin di mi?
Sanki kaçarak evlenmişsin gibi düşünme.

bu konuları onunla burda konuşmak istemiyorum bi delilik bile yapabilir ama ailem yanımda olursa daha güçlü olurum daha mantıklı karar veririrm

Bana sorarsan kocam bir seyleri basima kakacagina ailem kaksin daha iyidir. İşte sen gel Turkiye'ye o zaman kendine sor canim burada neler yapabilirim, nerede mutluyum gibi sorulari...
ailemin kakmasi çok ağırıma gider bekâr erkek kardeşlerimde var onlarda yuva kurcak evde kalmis bi abla durumuna da dusmek istemiyorum, bilmiyorum kafam gerçekten allak bullak

hangi ülkede yasiyorsun ? yasin kac ? bende almanyada yasiyorum dogma büyüme seni cok iyi anliyorum ve cevremdende görüyorum sonradan gelenler marlesef burda yapamiyor türkiyedeki hayat yurtdisinda yok bu bi gercek hayal kirikligi senin icin ve esinde destekcin degilse ve kimsen yoksa yasadin yerde akraba vs. hic cekilmez oluyor keske hic gelmeseydin diycem ama olan olmus önüne bakmalisin bence esinle otur acik acik konus icinden gelenleri paylas düsüncelerine karsilik bakalim ne diycek eger Sevgi varsa bi cözüm bulunur oda bi yadim gelir ama eger karsi taraftan bi caba gelmiyorsa nekadar zorda olsa bence ailenin yaninda kaldi ilerde cocuk felan olunca pisman olursun simdi böyle yapan ilerde kimbilir nekadar üzülürsün ://

Ailen neden başına kakacak ki?
Zaten görücü usulü evlenmişsin di mi?
Sanki kaçarak evlenmişsin gibi düşünme.
görücü usulü evet ama ailem tanistirmadi başkası tanistirdi babamda bana sordu gerçekten istiyomusun yapabilecekmisin diye

fransada yaşıyorum yaşım 26 haklısınız sonradan alisilmiyo doğma büyüme olsa belki bende yapabilirdim ama çevreye muhtaç olmak çok zor. ben trde kendi işimi kendi görürdüm ama burda hastaneye bile tek gidemiyorum

e yol gösterdim
gencecik insansın ve yurtdışındasın avrupa oldugunu farz ediyorum
adamın biri gerek yok dedi diye güzelim yıllarını evde oturarak ve kayınvalidenle düğüne giderek geçiriyosun.
bu senin seçimin değil mi?
değiştirmek de elinde arkadaşım

yorumumu geri alıyorum özür dilerim
alın yazın böyleymiş, çok üzüldüm.
sabret bu günler de geçer
bol bol dua et, eşin Allahın izniyle değişecektir
çocuğun olursa onunla meşgul olursun hayatına anlam gelir..

biz bile dogma büyüme oldumuz halde sevmiyoruz istemiyoruz burda yasamayi ama hayat sartlari mecburen katlaniyorsun ve biz ha deyince gidemiyoruz ama senin ailen var orda ve arkandalar anladim kadariyla esin seni hep kisitliycak onu yapma bunu ögrenme diye gözünün acilmasini istemiycek sen hep baskalarina muhtac olcan yarin birgün cocugun olunca cocugunla bile dogru düzgün ilgilenemiyceksin amacim seni kiskirtmak degil ama Allahin sevgili kulusunki esinin gercek yüzünü sana erken gösterdi insallah orta bi yol bulursunuz yada en kisa zamanda evliliniz oturur umarim dogru karar alirsin canim

hayır verdiginiz ogutlere istinaden demedim sıkıcı hayat dedinizya benim için zaten yeteri kadar zor bi hayat imtihanin en zorlarini çekiyorum bu yüzden dedim beni yanlış anlamayın lütfen

çok teşekkür ederim duygularima tercuman oldunuz siz yaşayan biri olarak anliyosunuz beni. dediginiz gibi ailemle herşeyi konuscam ya bu deve gudulecek yada bu diyardan gidilecek yapcak bişey yok inslllah herşey hayırlı bi şekilde geçer olaylı olmasını istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…