tabiki sevmiyorum hatta ofkem gecmisti nefret bile etmiyorum okadar ki soğudum. suan yaptığım fedakarliklara uzuluyorum nasıl böyle birine değer verdigim için kendimden bile sogur hale geldimFanacim etme Allah askina, bu adam duzelmez. Seni sevmiyor, deger vermiyor, donunu corabini yikayan birini kaybetmek istemiyor rahatini bozmak istemiyor o kadar. Sana bu kadar hayvanca davranan birini nesini seviyorsun hala, nefret etmiyor musun?
Olur olur boşan kurtul sen sonra seni seyretsin pislik yaa tehditle korkutacagini saniyo inanma sakın korkma dik durerkek arkadaşın olmicak kimseylede evlenemiceksin yaz bunları dedi.
merhabalar oncelikle, konumu bastan sona kadar okuyanlardan rabbim razi olsun bu mubarek gunde ne skntilari varsa gidersin insallah. kizlar bir cikmazin icindeyim neyapacagimi bilemedim sizden yardim almaya karar verdim... biraz uzun olabilir hakkinizi helal edin..
esimle gorucu usulu evlendik ama tabiki sevdik birbirimizi cunku ben sevmedigim biriyle asla evlenemezdim. ailemden uzakta yasiyamam derdim ama maalesefki yurtdisina gelin geldim. klasik durumlar, basta hersey tozpembe anlatildi inanilmaz sevgi seli vardi esim ve ailelerimiz arasinda, ama evlendigimde hersey tersine dondu. esim cok agresif biri hic tahmin edemedigim huylari cikti, ben dil kurslarina gitmek istedim bosver dedi, calismak istiyorum dedim onada karsi cikti, hastaneye olsun kagit islemleri olsun her isimi, bakin buraya dikkat edin her isimi ailesinin ustune yikti. zaten birlik oturuyoruz en buyuk destek esimden degilde annesinden ablasindan geldi. onlarda ugrasmak zorunda degiller ama mecbur kaliyolar, esim son derece umursuz bi insan. bir bucuk senelik evliyim, benimle sadece birtek akrabasinin dugunune geldi onum haricindekilere hep tek gittim(yani ailesiyle) dunde misafirlige gittik yuzugun nerde niye takmiyosun dedim ne yuzugu yaa nebilim dedi. yuzunugu buldum getirdim busefer sinirlendi ben ona kotu davraniyomusum diktatormusum bunca zaman yuzuk yeni mi aklina geldi dedi ve bahane buldu iftara da gelmedi.
artik bu huylarina tahammulum kalmadi. aileme bundan bikac ay once esimin sorumsuz hallerini anlatmistim babam buraya geldiginizde hepsiyle konuscam seni kimse ezemez baban var arkanda dedi, biraz rahatladim. ama bizim ailelerde hic bosanan yok ve bende korkuyorum belki babamda ilerde pisman olcak yuvani kurtarsaydin dicek diye korkuyorum..
esime buralara alisamadim ben turkiyeyi ozledim yapamiyorum dedigim zamanlar cok olmustur.. benim niyetimde turkiyeye gidip aileme herseyi anlattiktan sonra, ya bosanmak yada tr de ailemin yakininda esim ev tutsun istiyorum. cunku bilmedigim bi ulkede yasamak gercekten zor bikere dil bilmiyorum herseyimle muhtac kaliyorum cevremdekilere, bu sekil yasamak istemiyorum. istanbulda calisirim kendi ekmegimi yerim kimseyede minnet etmem boyle hayat mi gecer haksizmiyim kizlar.. ama bu durumu esim bilmiyor sadece kendim planladim.
dun gece bana sunu dedi ; sen dedi %90 trye ye gidip donmiceksin senden oyle bisey beklerim dedi oyuzden herseye hazirlikliyim dedi. şok oldummm, nasil yani o nerden cikti dedim. ben seni biliyorum dedi kafanda ayrilmak vardir bende ayrilirim napiyim kendimi hazirliyorum dedi. vaybe sen coktan goze almissin dedim, bosuna beni sevdigini falan soyleme diyip sirtimi cevirdim.
kizlar lutfn bana bi akil verin 2 hafta sonra trye gidiyorum biletim alindi, sizce gidisimde neler yapmaliyim? bosanmak dusundugum kadar kolay degilmis, bunu yuvasini kurtarmaya calisanlar iyi bilirler. ailemide uzmek istemiyorum ama bende cok zorluk cekiyorum, artik sabir kalmadi bende. yardim edin
beni ilkdefa bukadar kararlı ve korkusuz gördü neyapacagini şaşırdı. ailen bile önümde dursa senden vazgecmicem goruceksiniz dediOlur olur boşan kurtul sen sonra seni seyretsin pislik yaa tehditle korkutacagini saniyo inanma sakın korkma dik dur
siz kimsiniz?Bir yıl önce bana yaptığın o acımasız yorumu hatırladım da ne oldum demeyecekmiş
İnsan ahhh ben ne olacağım acaba demeliymiş
evethalen Türkiyede misiniz ?
Boş laf bunlar ya seni hemen kandiricak vala az daha konussaniz sizin hayatınız siz bilirsiniz artık ne diyebiliriz onun umurunda değilsiniz siz hala net karar veremiyorsunuz allah yardimcinizolsun tabi kolay bi konu değil Rabbim herkese iyi kocalar versin aminnnnnnbeni ilkdefa bukadar kararlı ve korkusuz gördü neyapacagini şaşırdı. ailen bile önümde dursa senden vazgecmicem goruceksiniz dedi
evet kolay bi durum değil tabi ama ben bosanmakta kararlıyım siz evlimisiniz?Boş laf bunlar ya seni hemen kandiricak vala az daha konussaniz sizin hayatınız siz bilirsiniz artık ne diyebiliriz onun umurunda değilsiniz siz hala net karar veremiyorsunuz allah yardimcinizolsun tabi kolay bi konu değil Rabbim herkese iyi kocalar versin aminnnnnn
Bn de 3 haftaya evli olcam şükür nisanlim dünya iyisi ama evlendikten sonra değişmez inşallah dua ediyorum Rabbim kimseyi çıktığı kapıya muhtac etmesin herkesin yuvası şen olsun seninde yolunu açık etsin inşallahevet kolay bi durum değil tabi ama ben bosanmakta kararlıyım siz evlimisiniz?
değişmez inşallah ama şimdiden hertürlü zorluğa hazirlikli ol..Bn de 3 haftaya evli olcam şükür nisanlim dünya iyisi ama evlendikten sonra değişmez inşallah dua ediyorum Rabbim kimseyi çıktığı kapıya muhtac etmesin herkesin yuvası şen olsun seninde yolunu açık etsin inşallah
Ayy olmasın ne olacak. Bunun gibi öküz olacağına hiç olmasın. Erkek arkadaşın olsa ne yapacakmış. Fransadan gelip müdahale mi edecekmişerkek arkadaşın olmicak kimseylede evlenemiceksin yaz bunları dedi.
bencede yok ama ayrılmak çok zormus helede boşanma işlemleri felan off
Hosbulduk canım çok haklısın buraya gelince kafam daha da netleşti bide ailem benden taraf olunca bu rahatlama geldi çok şükür ama onun ailesiyle benim ailem daha konuşmadı kimse birşeyler yapalım yuvalarını kurtaralım demiyor sanki herkes razı gibi.. eşimse engelini kaldırdığımda mesaj atiyo sadece bırakma yuvanı kurtar bilmem ne klasik laflar.. durumlar halâ netleşmedi ama kararım kesin donlemekle..Canim hos geldin. Bosanmak en dogru karar bence. Adam pisligin teki. Birak anlatsin ne olacak ki, evlenince yaptigimiz ozel hayati sana anlatiyor namuzsuz dersin. İşte tum çirkinligiyle karsimizda yani. Lutfen artik kendini ezdirme. Lutfen zulumden kurtul. Cok sukur ailen de arkandaymis. Hem o ve ailesi de yurt disinda. Daha iyi yani gorusmezsiniz hicbir sekilde. Ben sana demistim ist.a gelince oraya donmek istemeyeceksin diye. Seni kandirmasina izin verme tatlim.
Konumu tam okuyamadiniz sanirim:) eşim haketmediği için bi daha dönmek istemiyorum zatenyabancı bı memelkette esının yanında daha cok olması gerekırdı bnce hıc yoktan ortama alısman ıcın dil kurusna gönderseydı cok ıyı olurdu canım esınle cok buyuk problemlerın yok gıbı duruyor az daha beklesen sabretsen yoluna gırer ınsalah hersey ama buraya geldıgınde boşanma derım esın senı gercekten sevıyosa cunku esıni tek sen bılıyosun esın bu kadar fedakarlıga dehermı bı onu dusun sonra karar vermen cok kolay olacak
Hayır oraya tekrar donersem herşey daha berbat olabilir o yuzden yurtdışına dönmeyi aklımdan sildim. Aynı şeyleri tekrar yasayamayacak kadar çok yoruldum; (Haklısın çok haklısın zor tabikide .. Evlilik ne kadar berbat olursa olsun bir yuva bozmak kolay değil ama bir cesaret edip o evden çıkmışsın bir kere şu karakterdeki bir adamla, o eve bir daha girdiğinde düzelen birşeyler olacak mı sence ..