çok zor durumdayım mantikli fikirlere ihtiyacım var :(

Fanacim etme Allah askina, bu adam duzelmez. Seni sevmiyor, deger vermiyor, donunu corabini yikayan birini kaybetmek istemiyor rahatini bozmak istemiyor o kadar. Sana bu kadar hayvanca davranan birini nesini seviyorsun hala, nefret etmiyor musun?
tabiki sevmiyorum hatta ofkem gecmisti nefret bile etmiyorum okadar ki soğudum. suan yaptığım fedakarliklara uzuluyorum nasıl böyle birine değer verdigim için kendimden bile sogur hale geldim

eşiniz ayrılmak istiyor gibi sizi pek düşündüğünü sanmıyorum her işinizi ailesinin üstüne yıktığına göre...türkiyeye gidip geri dönmesenizde çok kafasına takmaz gibime geldi.zor olduğunu sizde yazmışsınız ama boşanmayı ciddi şekilde düşünün derim çünkü karşı taraf sizi gözden çıkarmış.ha şöylede bir durum var her işinizi ailesinin üstüne yıkan biri sizin için kalkıp da türkiyeye yeniden dönmez.

Bir yıl önce bana yaptığın o acımasız yorumu hatırladım da ne oldum demeyecekmiş
İnsan ahhh ben ne olacağım acaba demeliymiş

Olur olur boşan kurtul sen sonra seni seyretsin pislik yaa tehditle korkutacagini saniyo inanma sakın korkma dik dur
beni ilkdefa bukadar kararlı ve korkusuz gördü neyapacagini şaşırdı. ailen bile önümde dursa senden vazgecmicem goruceksiniz dedi

beni ilkdefa bukadar kararlı ve korkusuz gördü neyapacagini şaşırdı. ailen bile önümde dursa senden vazgecmicem goruceksiniz dedi
Boş laf bunlar ya seni hemen kandiricak vala az daha konussaniz sizin hayatınız siz bilirsiniz artık ne diyebiliriz onun umurunda değilsiniz siz hala net karar veremiyorsunuz allah yardimcinizolsun tabi kolay bi konu değil Rabbim herkese iyi kocalar versin aminnnnnn

evet kolay bi durum değil tabi ama ben bosanmakta kararlıyım siz evlimisiniz?

evet kolay bi durum değil tabi ama ben bosanmakta kararlıyım siz evlimisiniz?
Bn de 3 haftaya evli olcam şükür nisanlim dünya iyisi ama evlendikten sonra değişmez inşallah dua ediyorum Rabbim kimseyi çıktığı kapıya muhtac etmesin herkesin yuvası şen olsun seninde yolunu açık etsin inşallah

değişmez inşallah ama şimdiden hertürlü zorluğa hazirlikli ol..

Fanaa Allah yardımcın olsun
Dönme bu adama (!)
Bundan bir şey olmaz
Allah iyilerle karşılaştırsın
Kıymet bilenlerle...

Canim hos geldin. Bosanmak en dogru karar bence. Adam pisligin teki. Birak anlatsin ne olacak ki, evlenince yaptigimiz ozel hayati sana anlatiyor namuzsuz dersin. İşte tum çirkinligiyle karsimizda yani. Lutfen artik kendini ezdirme. Lutfen zulumden kurtul. Cok sukur ailen de arkandaymis. Hem o ve ailesi de yurt disinda. Daha iyi yani gorusmezsiniz hicbir sekilde. Ben sana demistim ist.a gelince oraya donmek istemeyeceksin diye. Seni kandirmasina izin verme tatlim.

yabancı bı memelkette esının yanında daha cok olması gerekırdı bnce hıc yoktan ortama alısman ıcın dil kurusna gönderseydı cok ıyı olurdu canım esınle cok buyuk problemlerın yok gıbı duruyor az daha beklesen sabretsen yoluna gırer ınsalah hersey ama buraya geldıgınde boşanma derım esın senı gercekten sevıyosa cunku esıni tek sen bılıyosun esın bu kadar fedakarlıga dehermı bı onu dusun sonra karar vermen cok kolay olacak

bencede yok ama ayrılmak çok zormus helede boşanma işlemleri felan off

Haklısın çok haklısın zor tabikide .. Evlilik ne kadar berbat olursa olsun bir yuva bozmak kolay değil ama bir cesaret edip o evden çıkmışsın bir kere şu karakterdeki bir adamla, o eve bir daha girdiğinde düzelen birşeyler olacak mı sence ..

Hosbulduk canım çok haklısın buraya gelince kafam daha da netleşti bide ailem benden taraf olunca bu rahatlama geldi çok şükür ama onun ailesiyle benim ailem daha konuşmadı kimse birşeyler yapalım yuvalarını kurtaralım demiyor sanki herkes razı gibi.. eşimse engelini kaldırdığımda mesaj atiyo sadece bırakma yuvanı kurtar bilmem ne klasik laflar.. durumlar halâ netleşmedi ama kararım kesin donlemekle..

Konumu tam okuyamadiniz sanirim:) eşim haketmediği için bi daha dönmek istemiyorum zaten

Hayır oraya tekrar donersem herşey daha berbat olabilir o yuzden yurtdışına dönmeyi aklımdan sildim. Aynı şeyleri tekrar yasayamayacak kadar çok yoruldum; (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…