• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok zor

Salam inşallah Allah şefa verər həyat yoldaşınıza.😕🤲Kaşki kömək edə biləydim ama məndə Türkiyə'de deyiləm. Burda bilgili olan biriləri olacaqdır böyük ehtimalla bilən olsa tövsiyə edəcəklər həkim sizə.Siz yenədə araştırmağa davam edin Allah köməyiniz olsun.
Kuzucum, benim dil translate dili biliyorsun :))) arkadaşımıza yazar mısın? İzmir’de üniversite hastanesini bir araştırsınlar, buradan bir komşu İzmir’de üniversite hastanesinde ağır bir beyin ameliyatı olmuştu ve çok başarılı geçmişti ama kime oldu bilmiyorum sorma şansım da yok çünkü adam taşınıp gitti.
Allah şifa versin🙏

Kuzucum, benim dil translate dili biliyorsun :))) arkadaşımıza yazar mısın? İzmir’de üniversite hastanesini bir araştırsınlar, buradan bir komşu İzmir’de üniversite hastanesinde ağır bir beyin ameliyatı olmuştu ve çok başarılı geçmişti ama kime oldu bilmiyorum sorma şansım da yok çünkü adam taşınıp gitti.
Allah şifa versin🙏
Tabi ki ablacım❤️bence yazdığıni zaten anlar eşi Türkiye'den galiba ama ben yine de çevireyim.
B Bushra92
Mune xanım deyir ki Izmir'də Üniversitet xəstəxanasınıda araştırın onların qonşusu çox ağır beyin əməliyyatını orda keçirdib ve çox uğurlu bir əməliyyat olub ama indi həmin adamdan soruşa bilmir çünki artıq ordan köçüb. Siz ora ile de marağlanın inşallah ki uyğun bir həkim tapılar.

Tabi ki ablacım❤️bence yazdığıni zaten anlar eşi Türkiye'den galiba ama ben yine de çevireyim.
B Bushra92
Mune xanım deyir ki Izmir'də Üniversitet xəstəxanasınıda araştırın onların qonşusu çox ağır beyin əməliyyatını orda keçirdib ve çox uğurlu bir əməliyyat olub ama indi həmin adamdan soruşa bilmir çünki artıq ordan köçüb. Siz ora ile de marağlanın inşallah ki uyğun bir həkim tapılar.
:KK200::KK15:

Allah şifa versin🙏
Cox sagolun men sizi anlayiram. Türkçe yaxsi bilirem. O kadar doktor hastane diyorlar bilmiyoruz ne yapalım vakit de kayp etmek istemiyoruz. Acaba doktor kim yinede çok tesekkurler

Cox sagolun men sizi anlayiram. Türkçe yaxsi bilirem. O kadar doktor hastane diyorlar bilmiyoruz ne yapalım vakit de kayp etmek istemiyoruz. Acaba doktor kim yinede çok tesekkurler
İnanın doktoru kimdi bilmiyorum :( ama İzmir’de üniversite hastanesinde ameliyat olduğunu biliyorum, galiba onun da beyninde büyük bir tümör vardı ve hem yaşı büyük olduğundan hem de başka hastalıkları da olduğundan başka hastanelerdeki doktorlar riskli olur diye ameliyat etmek istememişti, üniversite hastanesinde çok başarılı bir ameliyat geçirmişti.

Doktor tavsiye edemem ama siz İzmir’de üniversite hastanesi veya araştırma hastanesine gidip doktor bakın, bu tip önemli ameliyatlarda üniversite ve araştırma hastanelerindeki çok fazla ameliyat tecrübesi oluyor.

Back