çok zor durumdayım mantikli fikirlere ihtiyacım var :(

amin sağolun, bende o orneklerden birisi oldum maalesef. hatta kullanildim gibi hissediyorum

Sizi dusunmeyen fikrlerinizi onemsemeyen biri iste. Turkiyeye dondugunuzde enine boyuna dusunun. Bu kisiye daha ne kadar katlanabilirsin, artilari eksilerini dusunup karar verebilirsin.

haklısınız teşekkür ederim yorumlariniz rahatlatıyor inşallah bende sağlıklı dunusup hakkimda ne dogruysa onu yaparım

Sizi dusunmeyen fikrlerinizi onemsemeyen biri iste. Turkiyeye dondugunuzde enine boyuna dusunun. Bu kisiye daha ne kadar katlanabilirsin, artilari eksilerini dusunup karar verebilirsin.
evet çok iyi karar vermem gerekiyor rabbim yüzümü kara çıkarmaz inşallah

haklısınız teşekkür ederim yorumlariniz rahatlatıyor inşallah bende sağlıklı dunusup hakkimda ne dogruysa onu yaparım

Boşanmasan da lütfen bebek için acele etme .. Orada kaldığın süre içerinde kendine yatırım yap ..
Dil öğrenmeye çalış .. Çeşitli eğitimler varsa gidebileceğin o eğitimlere kurslara yönel ..
Bazı şeyleri sadece kavga ederek surat asarak değilştiremezsin ..
Bak orada kimsen, yok dil bilmiyorsun, eşin de seni eziyor ..
Güçlü ol .. Güçlü durmalısın çünkü eşin gerçekten çok karaktersiz ..
Bana sorarsan mantıklı olan bu adamı hayatından def etmek ..
Ama en küçük acaban varsa kal ve biraz daha zaman ver .. Ama bu sırada da kendine yoğunlaş ..

eşim kurslara gitmemi istemiyor yazdım konuda cnim ne yapsam nafile adamın kafada problem olunca herkesi kendi gibi zannediyor çevre edinmemi felan cekemiyor

eşim kurslara gitmemi istemiyor yazdım konuda cnim ne yapsam nafile adamın kafada problem olunca herkesi kendi gibi zannediyor çevre edinmemi felan cekemiyor

Diretsen de kabul etmez mi ?
O zaman Türkiye ye dönünce otur enine boyuna düşün .. Ama böyle hayat geçmez ..

Kafese konmussun, yemek verdiklerinde yiyorsun, kapini acarlarsa disari cikiyorsun. Daha ne kadar kafeste yasayabilitsin?

bende yurtdisinda yasiyorum bura dogumluyum ve genelde burdaki türk aileler ogullarinin huysuz hallerini bildikleri icin hata yapmadan kendi memleketten biriyle evlendirelim düsüncesindeler.
Gecen bi bayanla tanistim oda senle ayni durumda ama ne yazikki düzelir düsüncesiyle cocuk yapti tabi adamda degisiklik yokk tam tersine bosanmasina bile izin vermiyor cocuktan dolayi
türkiyeye git sakin kafayla düsün ve kendine güvenn

Bi git bakalım ne yapacak arayıp soracak mi hali tavrı ne olacak? Dediğine göre umursamayacak e ne gerek var o zaman cekmeye

oyuzden diyorum iyikide çocuğum yok. Allah o bayaninda yardımcısı olsun çok zor bi durum, keşke hiç bulasmasaydim

Bi git bakalım ne yapacak arayıp soracak mi hali tavrı ne olacak? Dediğine göre umursamayacak e ne gerek var o zaman cekmeye
evetbende öyle düşünüyorum ama tamamen degiscegini sanmıyorum çünkü karakteri böyle iki gün iyise sonra yine aynı bozuk plak gibi

Keşke kursa gidip dil öğrenseydinde trye döndüğünde iş için avantaj olurdu sana.

Ailesiyle oturduğunuz için alışamamış alışmasınada gerek kalmamış evliliğe diye düşünüyorum.

Negüzel ailen arkanda çocukta yok ikiarada kalıcak.

Eşiniz gelsedr kalsada türkiywye helince geri gitmeyin .

Çok istiyosa o bıraya gelsin birde burda deneyin olmuyosa bakın yokunuza

O kadar haklısınız ki...Ben 18 yaşındayken halam bana birini buldu. Babası yokmuş annesiyle yaşıyormuş. Halam dedi böyle biri var namuslu! Birini arıyorlar git Almanya da rahat edersin. Kabul etmedim anneme de dedimki ; anasına hizmetçi çocuklarına ana arıyor. Eş aramıyor. Oh dedim o orda burda gezsin karılarla sonra namuslu kız oh ne ala memleket

bence kocaniz bosanmayi dusundugunuzu anlayinca benden senden bosanirim diyerek size goz dagi veriyor pesinden kosmam diyorda peki hicmi duzeltmiyor kendini bu fikri anladigindan beri

evet istanbulada gelmezse bosicam sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…