- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
sen gidince dönmicem deme tabiki ama gidince ailene herşeyi anlat eksik birşey bırakma sakın böyle hayat geçmez güzelim yapma kendine bunuevet canım benimde en büyük sıkıntımin nedeni muhtaç etmesi zaten
doğru dediniz buraları sevmedi alışamadı derlerYa siz boşanmak isteyeceksiniz eşinizde pişman olup peşinizden koşacak diye hayal ettiniz heralde. . Ama o boşanmak istersen hazırlıklıyım diye size söyleyince hayal kırıklığı yaşadınız. Bu evliliğin kurtarılacak tarafı kalmamış. Yurt dışını bahane etmeyin sonra arkanızdan yurtdışına alışamadı ondan gitti diyecekler kendisi melek olur çıkar
evet öyle çok istiyorumki sakin ve huzurlu bi hayatHayatı yaşayacak olan sizsiniz sizin çektiğiniz zorlukları, sıkıntıları en iyi siz bilirsiniz..
Böyle bir hayatı daha ne kadar devam ettirebilirsiniz ? Szin de mutlu olmaya sevmeye sevilmeye ihtiyacınız var. Duygusal değilde mantıklı düşünün lütfen, bir gün değil bir ömürden bahsediyoruz...
haklısınız herşey birbirine karisicak ama mecburumsen gidince dönmicem deme tabiki ama gidince ailene herşeyi anlat eksik birşey bırakma sakın böyle hayat geçmez güzelim yapma kendine bunu
Acımasızlık değildi amacım gerçekleri göstermekti.zor durumda kalan bi insana verilecek en acimasiz yorumu vermişsiniz sizede tsekkurlerr
evet bitkisel hayat gercektende
buralarda yaşamak istemiyorum. eşim beni seviosa son kararimda yanımda olur ama gelmezse bosancam
o çok değişken biri yani bazen bana olan aşkından bahseder duygusal davranır bazen çok kötü. nisanliyken benim için ailesini terkediyomus şimdi evlndik terkedemiyor onlarıSiz sevmişiniz de. Eşiniz sevmiyor bence.
hiçbirşey olmaz asıl böyle bir hayat git gide kördüğüm olur o zaman çıkamazsın işin içinden sen allaha ve ailene güven çözülecek birşey varsa çözülür yoksa zaten hayırlısı olurhaklısınız herşey birbirine karisicak ama mecburum
estağfurullah ama suan kafamı toparlayacak kadar güçlü değilim olaylar taze olduğu için canımı yakıyor herşeyAcımasızlık değildi amacım gerçekleri göstermekti.
Kırıldıysan özür dilerim,yorum da yazmam.
Kendi yerime koyarak yazıyorum ben.
İnanmadığım bir tavsiye veremem hiç kimseye çünkü.
çok haklısınız benimde hazırlıklı olmama gerekecekGerçekçi olmak gerekirse şu anlattığın manzarada eşin hiçte senin peşinden Türkiye'ye gelirmiş gibi durmuyor ..
Bence sen de eşin gibi herşeye hazırlıklı ol ..
Ama böyle olan biri size karşı katı acımazsız olamaz.o çok değişken biri yani bazen bana olan aşkından bahseder duygusal davranır bazen çok kötü. nisanliyken benim için ailesini terkediyomus şimdi evlndik terkedemiyor onları
Haklısın tabii de yaka yaka öğreniyorsun işte hayatın gerçeklerini...estağfurullah ama suan kafamı toparlayacak kadar güçlü değilim olaylar taze olduğu için canımı yakıyor herşey
çocuğum olmadığı için rahat rahat ayrılığı düşünüyorum zaten, evet daha önceden bayağı önceden sormuştum, nisanliydik ve ben istanbula yerlesmeni istiyorum demiştim çok aglamisti fakat yinede yapamamıştıCocugunuz yoksa boyle insandan uzak durun. Ipsiz sapsiz size deger vermeyen biri var karsiniz da. Ayrilmayi zaten dusunuyormussunuz esiniz konuyu acinca geri vites neden yaptiniz. Birakma beni seni seviyorum demesini mi bekliyodunuz. Sorunsuz bir insanla omur gecmez.
çok haklısınız benimde hazırlıklı olmama gerekecek
boşanan ve mutlu olanlar varmı aranızda