çok zor durumdayım mantikli fikirlere ihtiyacım var :(

evet canım benimde en büyük sıkıntımin nedeni muhtaç etmesi zaten
sen gidince dönmicem deme tabiki ama gidince ailene herşeyi anlat eksik birşey bırakma sakın böyle hayat geçmez güzelim yapma kendine bunu

doğru dediniz buraları sevmedi alışamadı derler
halbuki eşim sevdirmedi

evet öyle çok istiyorumki sakin ve huzurlu bi hayat

zor durumda kalan bi insana verilecek en acimasiz yorumu vermişsiniz sizede tsekkurlerr
Acımasızlık değildi amacım gerçekleri göstermekti.
Kırıldıysan özür dilerim,yorum da yazmam.
Kendi yerime koyarak yazıyorum ben.
İnanmadığım bir tavsiye veremem hiç kimseye çünkü.

evet bitkisel hayat gercektende
buralarda yaşamak istemiyorum. eşim beni seviosa son kararimda yanımda olur ama gelmezse bosancam

Gerçekçi olmak gerekirse şu anlattığın manzarada eşin hiçte senin peşinden Türkiye'ye gelirmiş gibi durmuyor ..
Bence sen de eşin gibi herşeye hazırlıklı ol ..

Maalesef o kadar belli ki seni sevmiyor.
Neden kendini bu hayata esir ediyorsun?
Çocuk yok,yaşın genç ülkene dönüp kendine yeni bir hayat kurabilirsin.

Cocugunuz yoksa boyle insandan uzak durun. Ipsiz sapsiz size deger vermeyen biri var karsiniz da. Ayrilmayi zaten dusunuyormussunuz esiniz konuyu acinca geri vites neden yaptiniz. Birakma beni seni seviyorum demesini mi bekliyodunuz. Sorunsuz bir insanla omur gecmez.

haklısınız herşey birbirine karisicak ama mecburum
hiçbirşey olmaz asıl böyle bir hayat git gide kördüğüm olur o zaman çıkamazsın işin içinden sen allaha ve ailene güven çözülecek birşey varsa çözülür yoksa zaten hayırlısı olur

Acımasızlık değildi amacım gerçekleri göstermekti.
Kırıldıysan özür dilerim,yorum da yazmam.
Kendi yerime koyarak yazıyorum ben.
İnanmadığım bir tavsiye veremem hiç kimseye çünkü.
estağfurullah ama suan kafamı toparlayacak kadar güçlü değilim olaylar taze olduğu için canımı yakıyor herşey

Ne karar verirsiniz bilmem ama bu tarz konuları okuyunca şöyle düşünüyorum.

Yurt dışında yaşayan Türk aileleri,yabancı birini bulmasın diye memleketlerinden kız bulup alıyorlar oğullarına, götürüyorlar oraya, bir de aynı evde yaşıyorlar üstelik. Oğlan pasif karakter.. Aile baskıcı.. Kız desen sudan çıkmış balık misali, bilmediği bir ülke bilmediği bir aile.... Derken kaçınılmaz son......

Bu örnekleri çok duydum, gördüm ve üzücü gerçekten..

Hakkınızda hayırlısı..

Gerçekçi olmak gerekirse şu anlattığın manzarada eşin hiçte senin peşinden Türkiye'ye gelirmiş gibi durmuyor ..

Bence sen de eşin gibi herşeye hazırlıklı ol ..
çok haklısınız benimde hazırlıklı olmama gerekecek
boşanan ve mutlu olanlar varmı aranızda

o çok değişken biri yani bazen bana olan aşkından bahseder duygusal davranır bazen çok kötü. nisanliyken benim için ailesini terkediyomus şimdi evlndik terkedemiyor onları
Ama böyle olan biri size karşı katı acımazsız olamaz.
Helede yabancı bir ülkede sizi eve hapis eder gibi yapmamalı.
Aksine ögrenmenizi bilgilenmenizi istemeli.

Ailenizin yanından iyi bi ölcüp tartın.
Evet herkes dört dörtlük değil. Ama eşin şuan cekilmez halin zirvesinde.
Üstüne cocuk olursa dahada çekilmez olucak ve sen dahada işin içinden cıkamıcaksın.

estağfurullah ama suan kafamı toparlayacak kadar güçlü değilim olaylar taze olduğu için canımı yakıyor herşey
Haklısın tabii de yaka yaka öğreniyorsun işte hayatın gerçeklerini...
Hayat çok acımasız maalesef.

çocuğum olmadığı için rahat rahat ayrılığı düşünüyorum zaten, evet daha önceden bayağı önceden sormuştum, nisanliydik ve ben istanbula yerlesmeni istiyorum demiştim çok aglamisti fakat yinede yapamamıştı

çok haklısınız benimde hazırlıklı olmama gerekecek
boşanan ve mutlu olanlar varmı aranızda

Bak burada boşanıp atlatan mutlu olan o kadar çok insan var ki ..
Hatta bu konuda konular bile açılmıştı burada ..
Arayıp okuyabilirsin ..
Benim etrafımda 3 kişi 2. evliliğinde öyle mutlulular kii..
Kendine güven sadece gerçekte ne yapmak istiyorsun ona karar ver ve uygula ..
Hayatta hiçbirşey dünyanın sonu değil ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…