- 16 Ağustos 2017
- 30
- 19
- 38
- 37
- Konu Sahibi kara-kaya-643
-
Aslında Mersin güzel bir yer,merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım mersin de yaşıyorum bir yıldır evliyim eşimin işi nedeniyle buradayız ve ikimizin de hç bi akrabası eşi dostu olmadığı için çok sıkılıyoruz. özellikle ben bütün gün evdeyim bekarken çok aktif bir hayatım vardı ama burada çok sakin bi yaşantı beni bunalttı iyice çalışmak istedim iş bakıyorum bi komşularım çok vefalılar sağolsunlar biri de kapımı çalmadı bir yıldır. eşimin arkadaşlarının eşleri hep memur çalışıyorlar onlarla ramazan da iftar daveti verdim bir çoğuyla öyle tanıştık onlara da sağolsun evlendikten sonra hayırlı olsun demeye bile gelmediler ben de buraya yazarak yeni arkadaşlıklar kurmak istedim
evet mersin çok güzel bi yer ama benim için önemli olan mekan değil arkadaşlıklar dostluklar konuşacak bi insana hasretim burada ..Aslında Mersin güzel bir yer,
Aileye yakın olsanız bu seferde burnumuzun dibinde diye konu açma ihtimaliniz yüksekti.
kurslara falan gidin bir müddet en azından iş bulana kadar
evet mersin çok güzel bi yer ama benim için önemli olan mekan değil arkadaşlıklar dostluklar konuşacak bi insana hasretim burada ..
kendiniz ce haklısınız ama insan bi eşe dosta da ihtiyaç duyuyor düşünün bütün gün evdesiniz tek arkadaşınız tv eşiniz akşam işten yorgun geliyor konuşmaya bile dermanı kalmamış o susuyor siz susuyorsunuz sonra uyuyorsunuz yaşantım bu şekilde..Ya napican komsuyu is arkadasinin karisini yarin burada dert yanarsin dedikodulardan. Genc insanlarsiniz Mersin guzel yer. Cikin gezin haftasonlari.
19 temmuz 2016 da geldim komşuluk kavramı yok malesef önce onların gelip kendilerini tanıtmaları gerekmiyor mu apartman da kim oturuyor bilmiyorum bile elimde yemekle gitmek ne kadar mantıklı suriyeli de var mış apt da bekar kalanlar da öğrenci de nasıl denk getiricem bayan olan bi ev...Nezamandır ordasınız bilemedim ama komşunuz kapınızı çalmıyorsa siz bir tabak yemek vererek başlayabilirsiniz kaynaşmaya.,Ayrıca dediğim gibi kurslara gidip orada yeni arkadaşlıklar edinebilirsiniz.
evet o kurs işine el atıcam inş çok teşekkürlerYalniz yapilacak guzel seyler de var.spora yazilin kitap okuyun halk egitim kurslarina gidin kurslarda çevre edinirsiniz hem
Ben bi ara gittim hem havan degisiyor ,hem arkadaş çevren oluyor.biseyler yapabilmek el becerini gelistirmek de iyi geliyor bulundugunuz bolgeyi araştirin kayitlar bu donem başlar geneldeevet o kurs işine el atıcam inş çok teşekkürler
niye evde oturdugunu anlamiyorum. Ben kendimi bildim bileli gezerim bebegim oldu hala geziyorum baska aktivitelerim de var. Kendi kendini limitliyorsun. Git fitnesa pilatese ingilizce kursuna yazil. Neler neler yapasim var da vakit yetiremiyorum.kendiniz ce haklısınız ama insan bi eşe dosta da ihtiyaç duyuyor düşünün bütün gün evdesiniz tek arkadaşınız tv eşiniz akşam işten yorgun geliyor konuşmaya bile dermanı kalmamış o susuyor siz susuyorsunuz sonra uyuyorsunuz yaşantım bu şekilde..
ben de bekarken çalıştığım için onları anlıyorum demek istediğim yeni evlendiğimiz de bi hayırlı olsuna dahi gelmediler ben ramazan da davet ettim de öyle geldilervalla çalışan insanların oturmacılıkla, misafircilikle, hayırlamayla işi olmaz.
ben afedersin kıçı yere değemeyenlerdenim. misafir gitmek bile külfet bana. en güzeli kurslara katılın, el işinden size uyan neyse onlara odaklanın, iş aramaya devam edin, kpss çalışın falan
yalnız tek başınıza nasıl gezebiliyorsunuzniye evde oturdugunu anlamiyorum. Ben kendimi bildim bileli gezerim bebegim oldu hala geziyorum baska aktivitelerim de var. Kendi kendini limitliyorsun. Git fitnesa pilatese ingilizce kursuna yazil. Neler neler yapasim var da vakit yetiremiyorum.
ben de bekarken çalıştığım için onları anlıyorum demek istediğim yeni evlendiğimiz de bi hayırlı olsuna dahi gelmediler ben ramazan da davet ettim de öyle geldiler
şimdi olur mu acaba yaz ya herkes tatilde bence yoktur die düşünüyorum ancak eylül de başlar ama yine de teşekkürler bakıcam ben bu kurs işlerineBen bi ara gittim hem havan degisiyor ,hem arkadaş çevren oluyor.biseyler yapabilmek el becerini gelistirmek de iyi geliyor bulundugunuz bolgeyi araştirin kayitlar bu donem başlar genelde
yok onlara da size de hak veriyorum haklısınız haklılarişte ben de onu diyorum. gerçekten bazı akraba düğünlerine bile katılamıyorum düşünün. olmayınca olmuyor. hele de çocuklularsa. mazur görün yani
Şİmdi mesela benim karşı komşum çalıştığım için pek görmesemde karı-koca çocuklu insanlar diğerlerni tanımam zaten görmediğim için gitmemde zamanımda yok açıkçası,boşzamanım olursa şayet evcilimdir.Şimdi karşı komşunuz ile karşılaşma fırsatınız hiç olmadı mı?Normali duyduğum kadarı ile hoşgeldin derler demezlersede bence pek takılacak bir durum değil ben bir adım atarım.Ama gene dediğim gibi komşu ile olacak iş değil kurslara gidip orada başka şeylerle meşgul olursanız bu durum sizi biryerlere götürür diye düşünüyorum.19 temmuz 2016 da geldim komşuluk kavramı yok malesef önce onların gelip kendilerini tanıtmaları gerekmiyor mu apartman da kim oturuyor bilmiyorum bile elimde yemekle gitmek ne kadar mantıklı suriyeli de var mış apt da bekar kalanlar da öğrenci de nasıl denk getiricem bayan olan bi ev...
Bilmem geziyorum walla. Gezmek icin niye yaninda birileri lazim? Haftasonu esim de katiliyor birlikte geziyoruz.yalnız tek başınıza nasıl gezebiliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?