• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok yalnızım....:(

Şİmdi mesela benim karşı komşum çalıştığım için pek görmesemde karı-koca çocuklu insanlar diğerlerni tanımam zaten görmediğim için gitmemde zamanımda yok açıkçası,boşzamanım olursa şayet evcilimdir.Şimdi karşı komşunuz ile karşılaşma fırsatınız hiç olmadı mı?Normali duyduğum kadarı ile hoşgeldin derler demezlersede bence pek takılacak bir durum değil ben bir adım atarım.Ama gene dediğim gibi komşu ile olacak iş değil kurslara gidip orada başka şeylerle meşgul olursanız bu durum sizi biryerlere götürür diye düşünüyorum.
karşı komşumu bi kere kapıda gördüm eşimle selamlaştı sanırım bekar bi adam..:(

Aynı ben :KK25:Hele birde gurbette kimsen yoksa daha da kötü.Neredeyse 2 yıl olacak birkere hoşgldine gelen yok.Zaten burada komşuluk kavramıda yok.Alıştım artık bende.Evdeyim çalışmıyorum.Yabancı dil kursuna gittim.Dilimi az geliştirdiğimde bende çalışmaya başlayacağım.Bu arara iyi ki kadınlar kulubü var azda olsa insan kafasını dağıtıyor.
Kendimi oyalayacak işlerim var mesela.Çiçeklerim var ,el örgüleri yapıyorum ,ders çalışıyorum. derken vakit geçiyor.:super:

Aynı ben :KK25:Hele birde gurbette kimsen yoksa daha da kötü.Neredeyse 2 yıl olacak birkere hoşgldine gelen yok.Zaten burada komşuluk kavramıda yok.Alıştım artık bende.Evdeyim çalışmıyorum.Yabancı dil kursuna gittim.Dilimi az geliştirdiğimde bende çalışmaya başlayacağım.Bu arara iyi ki kadınlar kulubü var azda olsa insan kafasını dağıtıyor.
Kendimi oyalayacak işlerim var mesela.Çiçeklerim var ,el örgüleri yapıyorum ,ders çalışıyorum. derken vakit geçiyor.:super:
ah ah seni ne iyi anlıyorum ben de halk eğitimdeki kurslara bakıcam iş bakıyorum bi taraftan da ilanlara başvuru yapıyorum kpss yi de düşünüyorum gurbetlik çok zormuş çooook aslında öyle ailesine düşkün olan bi insan değilim ama yalnızlık beni ve psikolojimi mahvetti evde bütün gün boş olduğum için saçma sapan şeyler düşünüyorum sonra eşimle tartışıyoruz

siz nerede yaşıyorsunuz

ben de mersindeyim ama suriyede gibi hissediyorum kendimi....:(
Almanyadayım canım ben.Aile özlemi bir yandan ,vatan özlemi bir yandan.Günlerim gelip geçiyor.Arkadaşım hiç yok ama olsun çalışmaya başlarsam o da olur.Şimdilik evdeyim.
ben de mersindeyim ama suriyede gibi hissediyoum kendimi...:( allah yardımcın olsun almanyanın neresi benim dayımlar da almanya bakarsın yakınsındır..:)

Mersinde yıllardır yaşıyorum.
Şehir iyi hoş ama insanı gariptir.
Benim de hiç arkadaşım yok.
Liseden arkadaşlar bile görünce suratını çevirir öyle bir insanı vardır.
Sana birden yanaşmaya çalışan insan da senden mutlaka bir çıkarı vardır.
Dostluklarına ve samiyetine asla güven olmaz.
Komşuluk, yakınlık çok çok zor kurarsın.
Mersin insanının garip bir huyudur bu. Kendini mükemmel sanar ve hep zengin göstermeye çalışır.
Gözleri fıldır fıldırdır biri bana bakıp kıskanıyor mu diye... Havasından mı suyundan mı bilmiyorum.

Back