- 13 Mart 2016
- 3.897
- 8.660
- 78
- Konu Sahibi kara-kaya-643
-
şimdi olur mu acaba yaz ya herkes tatilde bence yoktur die düşünüyorum ancak eylül de başlar ama yine de teşekkürler bakıcam ben bu kurs işlerine
karşı komşumu bi kere kapıda gördüm eşimle selamlaştı sanırım bekar bi adam..Şİmdi mesela benim karşı komşum çalıştığım için pek görmesemde karı-koca çocuklu insanlar diğerlerni tanımam zaten görmediğim için gitmemde zamanımda yok açıkçası,boşzamanım olursa şayet evcilimdir.Şimdi karşı komşunuz ile karşılaşma fırsatınız hiç olmadı mı?Normali duyduğum kadarı ile hoşgeldin derler demezlersede bence pek takılacak bir durum değil ben bir adım atarım.Ama gene dediğim gibi komşu ile olacak iş değil kurslara gidip orada başka şeylerle meşgul olursanız bu durum sizi biryerlere götürür diye düşünüyorum.
tamamdır teşekkürler..:)Eylul'e az kaldi. Kayitlar ta gecen ay basladi cogu yerde. Elini cabuk tut kayit yaptir mutlaka bir yerlere.
ah ah seni ne iyi anlıyorum ben de halk eğitimdeki kurslara bakıcam iş bakıyorum bi taraftan da ilanlara başvuru yapıyorum kpss yi de düşünüyorum gurbetlik çok zormuş çooook aslında öyle ailesine düşkün olan bi insan değilim ama yalnızlık beni ve psikolojimi mahvetti evde bütün gün boş olduğum için saçma sapan şeyler düşünüyorum sonra eşimle tartışıyoruzAynı benHele birde gurbette kimsen yoksa daha da kötü.Neredeyse 2 yıl olacak birkere hoşgldine gelen yok.Zaten burada komşuluk kavramıda yok.Alıştım artık bende.Evdeyim çalışmıyorum.Yabancı dil kursuna gittim.Dilimi az geliştirdiğimde bende çalışmaya başlayacağım.Bu arara iyi ki kadınlar kulubü var azda olsa insan kafasını dağıtıyor.
Kendimi oyalayacak işlerim var mesela.Çiçeklerim var ,el örgüleri yapıyorum ,ders çalışıyorum. derken vakit geçiyor.
siz nerede yaşıyorsunuzAynı benHele birde gurbette kimsen yoksa daha da kötü.Neredeyse 2 yıl olacak birkere hoşgldine gelen yok.Zaten burada komşuluk kavramıda yok.Alıştım artık bende.Evdeyim çalışmıyorum.Yabancı dil kursuna gittim.Dilimi az geliştirdiğimde bende çalışmaya başlayacağım.Bu arara iyi ki kadınlar kulubü var azda olsa insan kafasını dağıtıyor.
Kendimi oyalayacak işlerim var mesela.Çiçeklerim var ,el örgüleri yapıyorum ,ders çalışıyorum. derken vakit geçiyor.
siz nerede yaşıyorsunuz
ben de mersindeyim ama suriyede gibi hissediyoum kendimi...Almanyadayım canım ben.Aile özlemi bir yandan ,vatan özlemi bir yandan.Günlerim gelip geçiyor.Arkadaşım hiç yok ama olsun çalışmaya başlarsam o da olur.Şimdilik evdeyim.
Okullarla ayni tarihte başlar bu kurslar ama kayit almaya başliyorlar agustos ayindaşimdi olur mu acaba yaz ya herkes tatilde bence yoktur die düşünüyorum ancak eylül de başlar ama yine de teşekkürler bakıcam ben bu kurs işlerine
Sıkıntı insan görmüyorum gördüklerim de Türkçe bilmiyorcanım hep başkalarından bekleme biraz sen atılgan ol. insanlara selam ver halini hatrını sor.
Ne gibi kurslar bunlarInternetten işkur kurslarina da bak hem iş imkani sagliyor hemde kurs boyunca aylik ucret aliyorsun
anlyıorum canım o zaman buradan idare ediceksin arytıkSıkıntı insan görmüyorum gördüklerim de Türkçe bilmiyor
Her şehirde ayni mi bilmiyorum ama guzellik cilt bakimi ,girişimcilik var aslinda çok fazla ama hepsini bilemiyorum.Ne gibi kurslar bunlar
Peki canım çok teşekkürler ben bi bakayımHer şehirde ayni mi bilmiyorum ama guzellik cilt bakimi ,girişimcilik var aslinda çok fazla ama hepsini bilemiyorum.
Internetten bulundugunuz bolgeyi araştirin
mesajınızı yeni görüyorum eşim buna müsade etmez die düşünüyorumKedi al... yalnızlığa çok iyi gelir...
Ne minoşlar yaaa, hele o bakışları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?