- 29 Ekim 2016
- 4.226
- 9.277
Hepsini geçtim şu adamı bir düşün canım cidden bu adamdan koca ya da baba olur mu? Cidden otur bir düşün. Aşk falan evet tabii ki önemli ama evlilikte aşkın da değerin de saygının da her şeyin karşılıklı olması gerekiyor ve ben burada herhangi bir karşılık göremedim. Tipik kendine güvenmeyen duygularından emin olmayan ömür torpusu ıssız adam tripleri...
Bir şekilde bir şey oldu diyelim evlendiniz valla çok çekersin bundan demedi deme.
Yerinde olsam asla gitmem o buluşmaya kapımda yatsa başımı uzatıp bakmam bile öyle bir kaçarım ki arkama bile bakmam ne hali varsa görsün Allah aşkına bu nedir okurken bana daral geldi ensesine bir tane sağlam saplatip totosuna tekme indirmelik adamları başınıza niye taç edersiniz hiç anlamam
Bir şekilde bir şey oldu diyelim evlendiniz valla çok çekersin bundan demedi deme.
Yerinde olsam asla gitmem o buluşmaya kapımda yatsa başımı uzatıp bakmam bile öyle bir kaçarım ki arkama bile bakmam ne hali varsa görsün Allah aşkına bu nedir okurken bana daral geldi ensesine bir tane sağlam saplatip totosuna tekme indirmelik adamları başınıza niye taç edersiniz hiç anlamam