Çok ÜZGÜNÜM

Kesinlikle hissettirdim ve dünden sonra da bana bu konuda zaten asla güvenmediğini bir gün bırakıp gidebileceğimin farkında olduğunu söyledi.
Dünden beri sürekli sırnaşıyor sarılıyor öpüyor ama ben istemiyorum istemediğimi de söylüyorum anlamıyor

İnanki düşündüğüm şey o kadar netki ama elim kolum bağlı kızımın bu son ameliyatı kesin düzelecek desem yapacağım ama sonu net değil. Yani nasıl yapacağım bilmiyorum artık

Sonunda beni gerçekten anlatabilecek net bir yorum gelmiş. Kesinlikle öyle düşünüyorum. Ama ne yaparım şu durumda nasıl yaparım bilmiyorum. Kızımın ameliyatı kapıda

Canımsın dualarını eksik etmedin iyi ki varsın

Bence ikiniz de çok çok yipranmissiniz. Evet bazı şeyler normale döndü demişsiniz ama eşiniz kafasında sifirlayamamis olabilir. Bence her şeyi unutup yeniden başlamayı hak ediyor evliliğiniz
Şuan evlilikle alakalı bitirmekten başka bir şey düşünemiyorum çünkü gerçekten soğudum. Yeniden ne zaman nasıl ısınırım bilmiyorum

Şuan evlilikle alakalı bitirmekten başka bir şey düşünemiyorum çünkü gerçekten soğudum. Yeniden ne zaman nasıl ısınırım bilmiyorum
Bana yine de biraz on yargılı geldiniz. Evliliginizin genel seyri hakkında çok bilgi sahibi değilim ama aranızdaki sevgi de mi tükendi? Çok zorlu bir süreç yaşıyorsunuz, ikiniz de bir şeyleri göğüslenmeye çalışıyorsunuz, psikolojik etkileri muhakkak olacaktır. Bu kadar kestirip atmayın derim

C CiNNET NUR acaba aileni kıskanıyor olabilir mi? Senin ailen bak nasıl ilgili ama onun aile yok???
Bazı erkekler böyle olabiliyor gurur mu ne? Pisliğe sarmak daha kolay geliyor oturup kalbine saplanani anlatmaktansa?

Tabiiiii ki ediyorum canım

Aynennnn bu konuşmayı yaptım. Oda kızım iyileşince ben seni yollarım sen rahat ol dedi
Yarabbi şu lafların üzerine kral beni tutamazdı ama kızım elimi kolumu düğümledi
Kızım ıyılesınce ben seni yollarım, benı yorma kendini öldürebilirsin, abin s...sin gıtsın, kralı gelse alamaz, sen sapıksın... Su cumleler tam boyle 1.50 boyunda ama kendimi khal drogo sanan vitaminsiz cahıl keko lafları.

Kızına Rabbım acil sıfalar versin, sonrada bu adamı boşa. Bu adamla ınsan gıbı de konuşulmaz, bagırarakta. Tavrı ve tarzı o kadar cırkın ki bildigin omur torpusu. Allah senin kalbine ferahlık, kızına sifa versin. Kocana da usturuplu saygılı konusmak nasip etsin.

Babamin genc hali ayni. Çoluğu çocuğu büyütüp boşandı annem. Ekonomik gücün varsa kızının tedavisi bitene kadar bekle. Sonra kendinize bir hayat kurun ailenin yaninda ol hatta. Boyleleri yalnizsan tepene biniyor. Orada kollayan olur. Cok uzuldum sen ve kizin adina. Genc yasinda cocugunun derdiyle mi uğraşasın sana destek olmayan koca bozuntusuyla mi... Kizina saglik iyilik diliyorum. Tez vakitte huzura kavuşun insallah.

Okurken okdar uzuldumki .
Esiniz hic desdek degil size bu acik ortada ve bu zamanda desdek olmayan ilerdede olmaz ki olmasinda artk der insan, o zor zamanlar gectikden sonra .
Icinizde herseyi bitirmistir bunca olandan sonra. Artik iyide davranmaya calissa insana batiyo.
Kadin kirilinca gercekden kirilinca cok sey gidiyo icinden.
Cocugunuzada Rabbim safi ismi hurmetine sifa versin. Tez zamanda bu zor gunleri atlatirsinz insAllah.
Elbet geciyo zor gunler ama o gunlerde kimin yaninizda oldugunu ve olmadigini asla unutmuyor insan.
Simdilik sabr edin evladinz icin.
Zor gunler gectigindede hala esinize karsi sevginz kalirsa devam edersnz
Allah yardimcinz olsun

Aslında yasadiklariniz hissettikleriniz normal ama bence bu süreçte böyle bir karar vermek konusunda acele etmeyin. Böyle konuları biraz daha feraha çıktığıniz zaman almanız daha mantıklı olur. Çünkü şuan sizde çok mantıklı dusunemezsiniz sağlıklı kararlar sakinken alınır. Allah evladiniza şifa versin

Ben şuan soğudum ne yalan söyleyeyim o yüzden seviyor muyum sevmiyor muyum bilmiyorum.

Sanmam çünkü hala kendi ailesini yere göğe sığdıramıyor canım. Teşekkür ederim

Lanet olsun ki 1.85 boyunda yakışıklı ve aşırı özgüvenli biri
ya bunları sineye çekecek bir insan değildim. ama kızım iyi olsun hele bir iyi olsun da ...
sözde dünden beri sırnaşıyor öpüyor sarılıyor özürler diliyor. sor bende bir etkisi var mi ? yapma istemiyorum dediğim halde yaklaşıyor iyice deli oluyorum

İnşallah canım. Bana her türlü sahip çıkacak bir ailem var çok şükür. Şu yaşadıklarımdan babamın hiç haberi yok haberi olsaydı şayet değil 1 gün 1 saniye bile tutmaZdı beni burada. Kendisi de biliyor...
şuan evlilik benim için etkisiz eleman Kızımın iyi olmasını ve biran önce kurtulmayı temenni ediyorum.
kendisi dünden beri her ne kadar pişman da olsa sırnaşsa da

Bu şekilde nasıl bekleyebilirim aslında onu da bilmiyorum

Aslında tavrım o kadar nettiki nasıl böyle bir algı oluştu bilmiyorum. Sanırım kızımı silah olarak görüyor başka bir açıklaması yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…