- 5 Nisan 2012
- 7.006
- 14.209
- 498
- Konu Sahibi CiNNET NUR
Kızınız böyle bir durumdayken konusulacak son konu seks olmalı. Allah korusun kizim bu hâlde olsa eşim seks konusu açsa cidden defederdim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızınız böyle bir durumdayken konusulacak son konu seks olmalı. Allah korusun kizim bu hâlde olsa eşim seks konusu açsa cidden defederdim.
Asla yumuşamıyorum. Neyi ciddiye almıyor tam olarakCiddiye almiyo çünkü. Tam şuanda yumusamaz ve tavrınız bozmazsaniz sonuç alabilirsiniz bence, kimbilir aklı başına bile gelebilir gerçekten kendisini terkedeceginizi dusunurse
Asla böyle değildik. Çok tartışmamız olurdu ama bu kadar yüz göz olduğumuzu hatırlamıyorumEylülden önce nasıldınız? Eylüldü di mi kuzunun ismi yanlış mı hatırlıyorum.
Bebekten sonra biçok evlilik ciddi sarsılabiliyor biz de sarsıldık toparlamak üzereyiz.
O benden özür diledi ama nedense ben affedemiyorumİşte tahmin ettiğim gibi
Birbirinizi kırıp dökmeyin ya oturun konuşun el ele verin, özensizlikleri bi kenara bırakın birbirinizden özür dileyin derim. Gene gene olmuyorsa başka bi yok denersiniz.
Çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun öncelikle allahımdan acil şifalar diliyorum minik yavruna yavrun iyileşene kadar biraz katlanman lazım bu adama şiddet yoksa eğer yavrun kendine gelince al karşına son kez insan gibi konuş anlarsa eğer sen boşanmayı gerçekten istiyorsan eğer medenice ayrılmayı teklif et yoksa bu adamla ömür geçer mi emin olamadım tabi vicdanen sen daha iyi bilirsin çok ince düşünmen gerekiyor belki oda çok kötü bir döneminde aynı yastığa baş koyuyprsunuz bilirsin az çok biraz daha ölç tart derimMerhaba arkadaşlar canım aşırı sıkkın canımı daha fazla sıkmadan yorum yaparsanız iyi olur.
Geçen açtığım cinsellik başlıklı konuyu biliyorsunuz bir bilmeyenler girip konuma bakabilir.
Bir çoğunuz açık açık konuş demişti. Evet arkadaşlar konuştum ve aldığım cevap sen bir sapıksın cinsellikten başka bir şey düşünemiyorsun. Biz makina değiliz hergün pilav mı yenir gibi saçma sapan konuşmalar yaptı. Bende çıldırdım tabi.. Açtım ağzımı yumdum gözümü. Sen isteksiz bir erkek olabilirsin ( asla kabul etmesede) ama ben istekli bir kadınım ve ne yazıkki sende bana yetmiyorsun dedim.
Vay efendim kızım hasta kafam dolu sabaha kadar uyumuyorumlara kadar gitti. (Yoo aslında kafayı yastığa koyar koymaz uyuyor.)
Hazır dolmuşum dedim her yerden girdim. Son konuşmamız beni böyle beğenmiyorsan gidebilirsine döndü konuşma. Gideceğimi söyledim ama kızımın durumları arkadaşlar....
Dün asıl bomba tartışma oldu. İlk önce nerelerden patlak verdiğini şöyle bir özetleyeyim. Kızım 2 ameliyat geçirdi ve o 2 ameliyatta birbirinden riskli ameliyatlardı. Çünkü ağır kalp hastası. Bana kabile gibi yıkılan ailesinden kimse yoktu yanında. Benim abim hergün geldi gitti ailem 3 ay boyunca yanımda kaldı. Uzak memlekette olmalarına rağmen. Neyse eşimle abimin arasında satış için vekalet alma durumu oldu. Abimden istedi. Abimde sabah erkenden kalkıp öğlen 4e 5e kadar çalıştığı için bir türlü fırsat bulup veremedi bu konu öyle askıda kaldı.
Eşim hergün başıma kalktı.Bir vekalet istedim abinden. (Ki vermek zorunda değil)
Güvendim, insan yiğeni için verirdi. Sonuçta bu satışın kârı yiğenine gidecekti. Bizim çok paraya ihtiyacımız var biliyorsun. Bunu bile bile Bi taraflarını sağa sola vurdu. Bak o günden sonra aramıyor da beni ne yavşakmış, ne karaktersizmiş diye her Allah’ın günü konuştu.
Benim ailem böyle benim ailem şöyle. Ulan dedim çocuğun ölüyordu senin ailen neredeydi. Sen Bi vekalet için abimin onca iyiliğini yoksaydın.
Neyse bunlar bu olayın üzerine bayağı bir süre konuşmadılar. Abim de alınmıştı çünkü işi düşünce arıyor diyordu.
Dün abim aradı telefonla konuşuyoruz. Eylülün ameliyat tarihi bu hafta belirlenecek onu falan sordu. Neyse ver enişteyle de konuşayım dedi. Telefonu almadı ben onunla konuşmuyorum “s**sn gtsn ” gibi bir cümle kullanınca şarteller attı bende.
Zaten canım sıkkın eylülün ameliyatı yaklaşıyor, eşimle aramız yok. Ailesi özellikle annesiyle aram yok. Aşırı dolmuştum patladım.
Şu yaptığın hareket herşeyden önce benim şahsıma hakaretti. İnsan usulün de olsa alır dargınsan dargınım der, tavırlıysan tavır yapar. Ama bu yapılmaz dedim. Ben senin hatrın için ailenin her bir ferdine ayrı ayrı katlandım. Ama bundan sonra öyle bir dünya yok. Aynı muameleyi bende yapacağım dedim. Baktım abime hakaretler ediyor. Bende onun ailesine saydırdım. Dedim şu yaptığını babam duysa herşey daha kötü olur. Oda kral duysun umrumda değil dedi. Olaylar iyice uzadı. Ondan ve ailesinden ne kadar bıktığımı ve bunun da son nokta olduğunu bu evliliği bitirmek istediğimi söyledim.
İlk yapamaZsın öyle bir dünya yok falan diye engel olmaya çalıştı. Sonra çocuğu bırak nereye gidersen git dedi. Tabiki çocuğumu bırakmadım. Kuzumu benden ayırman için beni öldürmen gerekiyor dedim. Beni yorma kendini öldürebilirsin dedi pişkin pişkin. Meğer sen ne fenaymışsın, bu kaçtır gitme lafını kullanıyorsun. Senin gibi kadın olmaz olsun falan gibi konuştu. Olay biraz ilerleyince itişme kalkışma oldu. O arada kızım uyandı bize bakıyor korkak korkak.
O kadar üzüldüm ki o bakışlarından. Kızım canıyla uğraşırken bizim bunu yapmaya en azından şuan hakkımız yoktu.
Pazartesi yada salı günü ameliyat günü belli olacak. Tüm işlemleri burada ve İstanbul’daki doktorlardan başka kimse kızımın ameliyatlarını yapamaz. Çünkü her bir ameliyatı birbirinden riskli. Hem bana hem babasına ihtiyacı var. Gitsem bile ailem başka bir şehirde.
Kızım için gidemedim arkadaşlar. Yapamadım....
Ama bu evlilik benim açımdan bitik bir evlilik. Çünkü ne duygusal ne cinsel hiçbir paylaşımımız yok. Bu son olaylar da tuzu biberi oldu. Eşimi de görmek istemiyorum ama şu dönemlerde bir arada olmak zorundayız. Eve gelme dedim dün gece geldi hiçbir şey yaşanmamış gibi sırnaşmaya falan çalıştı. Tabiki karşılık vermedim.Bu konu böyle havada asılı kaldı.
Ama ne yapacağımı bilmiyorum arkadaşlar. Aşırı soğudum herşeyden. Kaosun içerisindeyim bana akıl verin lütfen.
3 aydır hayatımızda bazı durumlar normalleşmişti benim kızım özel bir bebek ve bu gerçekle yaşamak zorundayız. Ne yapalım hanımefendi gardaş mi olalım ?Kızınız böyle bir durumdayken konusulacak son konu seks olmalı. Allah korusun kizim bu hâlde olsa eşim seks konusu açsa cidden defederdim.
Şiddet veya şahsıma ağır hakaret yok. Ölçüp tartacak kafa kalmadı bendeÇok üzüldüm Allah yardımcınız olsun öncelikle allahımdan acil şifalar diliyorum minik yavruna yavrun iyileşene kadar biraz katlanman lazım bu adama şiddet yoksa eğer yavrun kendine gelince al karşına son kez insan gibi konuş anlarsa eğer sen boşanmayı gerçekten istiyorsan eğer medenice ayrılmayı teklif et yoksa bu adamla ömür geçer mi emin olamadım tabi vicdanen sen daha iyi bilirsin çok ince düşünmen gerekiyor belki oda çok kötü bir döneminde aynı yastığa baş koyuyprsunuz bilirsin az çok biraz daha ölç tart derim
Merhaba arkadaşlar canım aşırı sıkkın canımı daha fazla sıkmadan yorum yaparsanız iyi olur.
Geçen açtığım cinsellik başlıklı konuyu biliyorsunuz bir bilmeyenler girip konuma bakabilir.
Bir çoğunuz açık açık konuş demişti. Evet arkadaşlar konuştum ve aldığım cevap sen bir sapıksın cinsellikten başka bir şey düşünemiyorsun. Biz makina değiliz hergün pilav mı yenir gibi saçma sapan konuşmalar yaptı. Bende çıldırdım tabi.. Açtım ağzımı yumdum gözümü. Sen isteksiz bir erkek olabilirsin ( asla kabul etmesede) ama ben istekli bir kadınım ve ne yazıkki sende bana yetmiyorsun dedim.
Vay efendim kızım hasta kafam dolu sabaha kadar uyumuyorumlara kadar gitti. (Yoo aslında kafayı yastığa koyar koymaz uyuyor.)
Hazır dolmuşum dedim her yerden girdim. Son konuşmamız beni böyle beğenmiyorsan gidebilirsine döndü konuşma. Gideceğimi söyledim ama kızımın durumları arkadaşlar....
Dün asıl bomba tartışma oldu. İlk önce nerelerden patlak verdiğini şöyle bir özetleyeyim. Kızım 2 ameliyat geçirdi ve o 2 ameliyatta birbirinden riskli ameliyatlardı. Çünkü ağır kalp hastası. Bana kabile gibi yıkılan ailesinden kimse yoktu yanında. Benim abim hergün geldi gitti ailem 3 ay boyunca yanımda kaldı. Uzak memlekette olmalarına rağmen. Neyse eşimle abimin arasında satış için vekalet alma durumu oldu. Abimden istedi. Abimde sabah erkenden kalkıp öğlen 4e 5e kadar çalıştığı için bir türlü fırsat bulup veremedi bu konu öyle askıda kaldı.
Eşim hergün başıma kalktı.Bir vekalet istedim abinden. (Ki vermek zorunda değil)
Güvendim, insan yiğeni için verirdi. Sonuçta bu satışın kârı yiğenine gidecekti. Bizim çok paraya ihtiyacımız var biliyorsun. Bunu bile bile Bi taraflarını sağa sola vurdu. Bak o günden sonra aramıyor da beni ne yavşakmış, ne karaktersizmiş diye her Allah’ın günü konuştu.
Benim ailem böyle benim ailem şöyle. Ulan dedim çocuğun ölüyordu senin ailen neredeydi. Sen Bi vekalet için abimin onca iyiliğini yoksaydın.
Neyse bunlar bu olayın üzerine bayağı bir süre konuşmadılar. Abim de alınmıştı çünkü işi düşünce arıyor diyordu.
Dün abim aradı telefonla konuşuyoruz. Eylülün ameliyat tarihi bu hafta belirlenecek onu falan sordu. Neyse ver enişteyle de konuşayım dedi. Telefonu almadı ben onunla konuşmuyorum “s**sn gtsn ” gibi bir cümle kullanınca şarteller attı bende.
Zaten canım sıkkın eylülün ameliyatı yaklaşıyor, eşimle aramız yok. Ailesi özellikle annesiyle aram yok. Aşırı dolmuştum patladım.
Şu yaptığın hareket herşeyden önce benim şahsıma hakaretti. İnsan usulün de olsa alır dargınsan dargınım der, tavırlıysan tavır yapar. Ama bu yapılmaz dedim. Ben senin hatrın için ailenin her bir ferdine ayrı ayrı katlandım. Ama bundan sonra öyle bir dünya yok. Aynı muameleyi bende yapacağım dedim. Baktım abime hakaretler ediyor. Bende onun ailesine saydırdım. Dedim şu yaptığını babam duysa herşey daha kötü olur. Oda kral duysun umrumda değil dedi. Olaylar iyice uzadı. Ondan ve ailesinden ne kadar bıktığımı ve bunun da son nokta olduğunu bu evliliği bitirmek istediğimi söyledim.
İlk yapamaZsın öyle bir dünya yok falan diye engel olmaya çalıştı. Sonra çocuğu bırak nereye gidersen git dedi. Tabiki çocuğumu bırakmadım. Kuzumu benden ayırman için beni öldürmen gerekiyor dedim. Beni yorma kendini öldürebilirsin dedi pişkin pişkin. Meğer sen ne fenaymışsın, bu kaçtır gitme lafını kullanıyorsun. Senin gibi kadın olmaz olsun falan gibi konuştu. Olay biraz ilerleyince itişme kalkışma oldu. O arada kızım uyandı bize bakıyor korkak korkak.
O kadar üzüldüm ki o bakışlarından. Kızım canıyla uğraşırken bizim bunu yapmaya en azından şuan hakkımız yoktu.
Pazartesi yada salı günü ameliyat günü belli olacak. Tüm işlemleri burada ve İstanbul’daki doktorlardan başka kimse kızımın ameliyatlarını yapamaz. Çünkü her bir ameliyatı birbirinden riskli. Hem bana hem babasına ihtiyacı var. Gitsem bile ailem başka bir şehirde.
Kızım için gidemedim arkadaşlar. Yapamadım....
Ama bu evlilik benim açımdan bitik bir evlilik. Çünkü ne duygusal ne cinsel hiçbir paylaşımımız yok. Bu son olaylar da tuzu biberi oldu. Eşimi de görmek istemiyorum ama şu dönemlerde bir arada olmak zorundayız. Eve gelme dedim dün gece geldi hiçbir şey yaşanmamış gibi sırnaşmaya falan çalıştı. Tabiki karşılık vermedim.Bu konu böyle havada asılı kaldı.
Ama ne yapacağımı bilmiyorum arkadaşlar. Aşırı soğudum herşeyden. Kaosun içerisindeyim bana akıl verin lütfen.
Donduranıyorum işte. Aynı evdebulunmak bile rahatsız ediyor şuanda bilmiyorum nasıl yapacağım...Kızınız için bence şuan dondurun içinizdeki fırtınaydı hiçbirşey evladınızın sağlığından daha önemli değil, olmamalı..
madem sorunlu bir ilişkiniz var kaşımayın yaralarınızı, siz çocuğunuza odaklanın ..
kızınız sağlığına kavuşsun önce bir sonra sırasıyla hayatınıza yük size dert olan şeyleri önce çözmeyi dener olmadı çıkarırsınız hayatınızdan ..
Asla yumuşamıyorum. Neyi ciddiye almıyor tam olarak
Donduranıyorum işte. Aynı evdebulunmak bile rahatsız ediyor şuanda bilmiyorum nasıl yapacağım...
Önceden oluyordu. Ama biz onu bayağı bayağı aşmıştık. Önceden giren mesafeler 1 hafta taş çatlasın 10 gün oluyordu..Senin hatırladığım ilk konunda cinsellik üzerineydi. O zaman da eşinin isteksiz oluşu, birliktelik arası zamanın uzunluğundan şikayetçiydin. Kızınızın hastalığını falan bahane etmesin. Cinsellik sadece zevk almak değil ayrıca işin duygusal boyutu, eşleri birbirine bağlayan kısmı da var.
Eşin ne kadar kabul etmese de cinsel anlamda bir sıkıntısı var, ama sucu sapıksın, her gün pilav yenir mi gibi ipe sapa gelmez laflarla sana atmak daha kolay.
Sen eşinin ailesi konusunda da sıkıntılı ve dolusun, eşin annnesi, kardeşi demeden herkesi evinize dolusturdugu için vakti zamanında. Bu durum hala devam etmiyordur umarım.
Birde üzerine doğum sonrası yaşadığınız zorlu süreç. Bu ikinizi de yıpratmistir ama birinize sarma değil destek olma vaktindesiniz.
Sen şu süreçte tabi ki ilk önce kızını, onun ameliyatını, sonrası takibini düşünmek zorundasın. Şuan şehir değişlikliği, ayrılik gibi bir yükün altında girecek durumda da değilsin. Bir süre en az iletişimle geçir eşinle zamanı, sonrasina bakarsın.