Çok ÜZGÜNÜM

Benden daha da iyi bakarmış

Peki cinsel isteksizliği kabul etmiyorsa ?
Bu isteksizlik kızınızdan dolayı olan psikolojisinden dolayı değilse şimdi ki pişmanlığını kullanarak tedavi olmasını isteyin.
Siz teklifinizi yapın kabul eder tedavisini olursa ne ala.. kabul etmezsa o zaman kendinize bir yol çizersiniz.

.. bence eşiniz sizi kaybetmek istemeyecektir elinden geleni yapacaktır

Tabi böyle konularda tatlı dilli olmak önemli.

şuanda kızımın yeri herkesi solladı. yani koca falan hikaye. belki de önceden olsa hemen kestirip atabilecektim ama şuanda beni bağlayan şey kızım. şuanda ona bu haksızlığı yapmaya hakkım yok biliyorum.
eşime şuanda hiçbir şey hissetmiyorum. bakalım zaman neyi gösterir

Önceden ailesi tepemden inmiyordu. Elimden geleni hatta fazlasını yapıyordum inanki
İşte, 40 yıl bindirir, bir kuru teşekkür almazsın. 1 gün indirirsin, senden kötüsü olmaz. Sana diyememiş ama içten içe kinlenmiş. E tabi, ona da zor, o düzenin içine doğmuştu, zor gelmiştir.

Bir nevi öyle dedim gibi oldu. Gitmeyerek bunu da onayladım.. kesinlikle kararlıydım biz tartışırken kızımın korku ve endişe dolu bakışları gitmiyor gözümün önünden sonra durdurdum kendimi ama onun için durmadığımı da belirttim

Çok güzel yazmışsınız. Yazdıklarınızı dikkatle okudum. Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim. Şimdilik yoluna koymayı falan da düşünmek istemiyorum sadece zamana bırakacağım ama neredeyse 1 aydır kafama yerleşmiş bu düşüncelerden kolay kolay döneceğimi zannetmiyorum hayırlısı olsun diyeyim ben artık

Allah yakin zamanda kizinizi sağliğina kavuştursun.
Eşinizin ailenize olsan taviri hiç hoş değil .
Burda saygizca ve anlayaşiz davraniyor .
Cinsellikde de sizi hatali buldum .
Siz istekli olabilirsin fakat eşinizi sekse zorlayamazsiniz.
Bende fazla libidosu düşük bir kadinim ve eşim bana aynen baski yapiyor ve artik seksin " s" duymak istemiyor ,resmen bir işkence oluyor .
Bu ortamda ,kizim kalp hastasi ve zor bir ameliyat olacak ve daha doğumdan 5ay gecmiş,en son şey cinsellik olur düşündüğüm.
Gercekten bazi insanlar hayati cinselleştiriyor,her an her zaman olmazsa olmasi gibi .
Şimdi daha önemli şeyler var .
Cinnet gecirmeyin sakin olun
Zamanla herşey düzelir ,ikinizde stres altindasiniz ..

Cinselliği neden bu kadar azımsıyorsunuz anlamadım ? Belki benim stres atma yöntemim de odur ? Belki ben öyle motive oluyorumdur. Böyle herşeyde sarsılacaksak neden evlendik ki? Cinsellik olmadan evliliğin manası ne ?

ve aylardır olmayan şeyi istemek tabiki hakkım. biz kızımızın hastalığını kabullendik özellikli bir bebek hepsi bu... karalar bağlamak yerine daha sıkı kalkmamız gerekmez miydi ?

Cinsellik daima keyifli moddayken yapılan birşey değil. Sigara gibi düşünün. Keyifli iken de, sinirli iken de, sıkıntılı iken de, üzgün iken de, mutlu iken de içilen birşey.

Si.. et cinnet nur.
O dangoz herifi yok say, mecburen katlandığın biri olarak kabul et ve kızın, evinle alakalı sorumluluk harici hiçbir şey bekleme, sen de yapma.
Sen kızına kanalize ol, dalkavuğa bir de kafa yorma.
Varsay boşandın, aynı evde nefes aldığın biri, ötesini düşünme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…