- 19 Mayıs 2020
- 46.563
- 208.699
- 548
- Konu Sahibi CiNNET NUR
-
Sen eltinle, kaynananla sürtüşsen bu sizin meseleniz diyip kenara çekilecek mi?Dünden beri sürekli peşimde dolanıyor. Abinle aramıza girme o bizim sorunumuz diyor. Özürler diliyor ama olmuyor yani. Bu kaçıncı uçlara gelişimiz. Gönlümü almaya çalışıyor evet ama bende verecek gönül kalmadı kızımdan başkasını düşünemiyorum
Kusura bakma, güldüm.Cinsel olarak kendinde asla bir sorun görmüyor abla. Hatta tüm erkeklerden daha erkeğim diyor :). İlişki olduğunda hiçbir sorun yokken araya giren mesafeler benim için büyük bir sorun
Kesinlikle katılıyorum. Herkes adamı gömmüş, kimse onu anlamaya çalışmamış bence şu an.Kocanızın suçunu anlayamadım..
Cinsel isteksizliği varsa tedavi için bir doktora başvurabilirsiniz. Kavgaya gerek yok..
Ikincisi Abinizle olacak vekallet islemi icin abiniz söz verdiyse sözünü zamanın da gerçekleştirmeliydi.Eşiniz burda haklı.
Kızınız için siz ne kadar üzgünseniz eşinizde aynı şekilde üzgün..
Boşanmayı gerektirecek bir durumunuz yok.Sonradan pişman olacağınız şeyler yapmayın lütfen.
Olabilir bak. Cinnet, onun ailesini istemiyor , kabile yaşantılarına ayak uydurmuyor diye de içten içe kinlenmiş olabilir.C CiNNET NUR acaba aileni kıskanıyor olabilir mi? Senin ailen bak nasıl ilgili ama onun aile yok???
Bazı erkekler böyle olabiliyor gurur mu ne? Pisliğe sarmak daha kolay geliyor oturup kalbine saplanani anlatmaktansa?
Tabiiiii ki ediyorum canım
Üç Aylık daha minnoş bebekNormalde hemen boşanın derdim ama kiziniz kalp hastasiymış. Kizinizin ameliyatı geçsin eşinizle aranızda her şeyi bölüşüp anlaşmalı boşanın. Bence siz kiziniza yansıtmasanız da o evdeki her şeyin farkındadır. Çok yıkılıp üzülmez merak etmeyin. Kızınıza da durumu bir pedagog esliginde anlatırsınız
Mide bulandirici gerçekten. Abime aileme bana onca lafı soyle sonra bir ozur bile dilemeden sırnaş. Omurgasız bu adam.İnşallah canım. Bana her türlü sahip çıkacak bir ailem var çok şükür. Şu yaşadıklarımdan babamın hiç haberi yok haberi olsaydı şayet değil 1 gün 1 saniye bile tutmaZdı beni burada. Kendisi de biliyor...
şuan evlilik benim için etkisiz eleman Kızımın iyi olmasını ve biran önce kurtulmayı temenni ediyorum.
kendisi dünden beri her ne kadar pişman da olsa sırnaşsa da
Çünkü bebeğinden sonra eşini gözden çıkarabilecek düzeye geliyorsun odak noktan yavrun oluyor. Ama anne babasıyla sevgiyle büyümesi hala mümkünken birbirinize bilenmeyin derim ben.O benden özür diledi ama nedense ben affedemiyorum
Evet zor ama inanın şuan mantıklı dusunebilecek durumda değilsiniz. Yeterince stres altındasınız . İçinde bulunduğunuz şartlar sağlıklı karar vermeyi engelliyo. Bir de insanın evladında bi sorun oldu mu insan daha fazla hiç birşeyin acı vermeyeceğini düşünüyo. Herşeyi zaten silip atası geliyo. Yaşadığınız sorunlardan dolayı üzerine evladinizin durumu beyniniz direkt silip at diyo. Bunu yapmanız şuan doğru olmaz. Beklemeniz en sağlıklı olanı. Üstelik anne baba arasındaki iletişimden çocuklar çok etkilenir.bunu dikkate alın. Eşinizle konuşun bu durumu artık yok sayamam ama yavrumuzla ilgili sıkıntıları atlatmayı bekleyip bu konuyu enine boyuna konuşalım diyin.Bu şekilde nasıl bekleyebilirim aslında onu da bilmiyorum
Çekilecekmiş sözdeSen eltinle, kaynananla sürtüşsen bu sizin meseleniz diyip kenara çekilecek mi?
Yoksa seninkide mi ...... ooooooKusura bakma, güldüm.Çok tanıdık geldi bu adam. Aaaa dur, g.tümün dibinde şu an.
Peki cinsel isteksizliği kabul etmiyorsa ?Kocanızın suçunu anlayamadım..
Cinsel isteksizliği varsa tedavi için bir doktora başvurabilirsiniz. Kavgaya gerek yok..
Ikincisi Abinizle olacak vekallet islemi icin abiniz söz verdiyse sözünü zamanın da gerçekleştirmeliydi.Eşiniz burda haklı.
Kızınız için siz ne kadar üzgünseniz eşinizde aynı şekilde üzgün..
Boşanmayı gerektirecek bir durumunuz yok.Sonradan pişman olacağınız şeyler yapmayın lütfen.
Önceden ailesi tepemden inmiyordu. Elimden geleni hatta fazlasını yapıyordum inankiOlabilir bak. Cinnet, onun ailesini istemiyor , kabile yaşantılarına ayak uydurmuyor diye de içten içe kinlenmiş olabilir.
Hayır canımC CiNNET NUR cum bilmiyorum çalışıyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?