Çok ÜZGÜNÜM

Hayır öyle demek istemedim. Sen suçlusun sen hatalısın tarzında. Yada şuanda yapamayacağım şeyler konusunda dedim.
Kızımı ben alırım. Sende gelir gidersin falan diyordu. Ben biliyorum ki eylem yaptığım anda kaos daha da büyüyecek asla evliliğim bitiyor diye üzülmüyorum.
sadece kızım şu durumdayken bunları yaşadığımıza üzülüyorum . Kimse kimsenin kölesi değil hiçbir kadın bu lafları duyduktan sonra o evde kalmak istemez.

Bir erkekten sapıksın lafını duymak da ayrı bir zor. Size de sabırlar diliyorum. Ben durumumuzun bu noktaya geleceğini hiç tahmin etmezdim.
Cinselliğinizin kaosunu birde çocukla taçlandırmaya çalışmayın size tek tavsiyem. Kızım arada olmasa beni tutabilecek bir kuvvet yok diye düşünüyorum.
ailem de bu durumu duysa sonuna kadar arkamda olur kimseden hiçbir korkumda yok. Ama evet hiçbir çocuk bu durumda anne babasından ayrı kalmamalı...

Hayır ben eski benim sadece hamilelik ve sonrasında çok ayrı kaldık. Hastahane süreçleri vs. Biraz rahata kavuşmuştuk doğal olarak bende ilgi bekledim. Beklediğim ilgi gelmedikçe bende uzaklaştım. Sonuç olarak duygusal fiziksel kopukluklar oldu.
Bu süreçte sadece eşim olsun arkamda isterdim ama olmuyor. Sanırım yaşadıklarımızın ağırlığından birbirimizi çekemez duruma geldik

Pandemiyle nedeniyle eve kapanmak zorunda kalan birçok çiftin psikolojisi bozuldu zaten, sizin bir de özel durumunuz var. Allah yardımcınız olsun.

Cinsel olarak kendinde asla bir sorun görmüyor abla. Hatta tüm erkeklerden daha erkeğim diyor :). İlişki olduğunda hiçbir sorun yokken araya giren mesafeler benim için büyük bir sorun

Umarim hersey gönlünce olur ben artik aldırış etmiyorum soylediklerini takmıyorum biliyorum ki anormal olan ben degilim o kendi çapsizligini beni suclayarak bastirmaya calisiyor ayibina bi ayip daha ekliyor bunun farkinda olmak onun sozlerini degersiz kılıyor bakalim biraz daha sabir diyorum sadece

Asıl yavşak kim belli de neyse.
Ay çok canım sıkkın zaten eşine çok uyuz oldum anlatamam.
Yapilacak şey belli.
Kızının sağlık durumu için ayıya dayı diyerek onu evde yok say. Kavganın faydası yok ki..
Olan olmuş.
Bu saatten sonra amaç huzurla iyi günlere çıkmak.
Es kişisi etkisiz eleman bence.
Ortada evlat derdi varken gerisi tırı vırıymış onu anladım.

Çok güzel açıklamışsın canım.Ama gel görki eşime göre bizim hiçbir sorunumuz yok ve ben herşeyi abartıyorum. Aile terapisi falan kabullenmez çünkü terapilik bir durumumuz olduğunu düşünmüyor. Yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal yani...

Aynen bu konuşmayı da yaptım. Hatta en azından yarına kadar eve gelmemesini söyledim. Ama evde ve geldi. Yetmiyormuş gibi sırnaşıyor özür diliyor hiçbir şey olmamış gibi davranıyor

Kalp hastası kızım. Hemde ağır kalp hastası sayısız ameliyatları var. YA Bi vasıta alışverişi olacaktı, onun için. Bence de vermek zorunda değildi ama eşim Onu da eylüle bağladı. Vermediği için sanki çok büyük hatalar işlemiş gibi davrandı

Boşver canım .Saglıgına bır an once kavuşsun.Sen kendıne ve bebegıne odaklan .Bu zor gunler cabucak gecer ınsallah

Kesinlikle evlat olunca tırı vırıymış. Bitecek olan evliliğim umrumda değil. Sadece kızımın bize ihtiyacı olduğunu biliyorum ve bu duruma gelmiş olmak beni üzüyor. Çünkü kızım özel bir bebek ve bunları haketmiyor..

Şu son zamanlara kadar bizim öyle büsbüyük sorunlarımız yoktu. Her evlilikte olacak şeyler. Bir şeyleri yoluna koymuştuk. Bu süreçte o bir şeyler de yolundan koşarak çoktu.
Ayriyeten bizim evliliğimiz 3. Şahıslar yüzünden sıkıntılıydı. 3. Şahısları görmezden gelip bunu eşimle paylaştıktan sonra oda hallolmuştu.
Bizi birbirimizden koparan şu son olaylar oldu. Kızımın hastalığı bizi çok yıprattı

Aynen bu konuşmayı da yaptım. Hatta en azından yarına kadar eve gelmemesini söyledim. Ama evde ve geldi. Yetmiyormuş gibi sırnaşıyor özür diliyor hiçbir şey olmamış gibi davranıyor

Ciddiye almiyo çünkü. Tam şuanda yumusamaz ve tavrınız bozmazsaniz sonuç alabilirsiniz bence, kimbilir aklı başına bile gelebilir gerçekten kendisini terkedeceginizi dusunurse

Eylülden önce nasıldınız? Eylüldü di mi kuzunun ismi yanlış mı hatırlıyorum.
Bebekten sonra biçok evlilik ciddi sarsılabiliyor biz de sarsıldık toparlamak üzereyiz.

Allah şifa versin yavrularımıza.
Gerçekten kalan her şey önemsiz.
Kizin için en iyisi neyse ona göre hareket et.
Başka da bir şeye eyvallahin olmasın.

eylülümüz bu durumdayken eşinin tavır yapması hiç hoş değil
İyi yapmışsın canım keşke itişme kakışma olmasaymış eylül görmeseymiş
Bir süre daha dayanmak zorundasın canım Eylül için
Ve o bitanemi benim için çok öp annesi sen ona çok lazımsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…