Kızlar anlatmak istedim . Eşim işyerinde şef. Çalışanlarla mesajlaşıyor iş konusunda .Bundan aylar önce bir çalışan kız şefimm günaydınn yazmış işle ilgili bir şey sormuş . Eşim de günaydınnnnnnn:) demiş o kadar sinir oldum ki olay çıkardım . Abartıyorsun sen dedi . Kızla instagramdan ekli fotolarını beğenmiş ayrıca . Geçen haft yine mesajlaşma gördüm . Bizim gezdiğimiz fotomuzun altına Kız fiş atmış biz de çalışıyoruz yazmış , eşim de ben de sana atarım sabah işe gittiğimde demiş . Şok oldum bağırdım , kötü bir şey yazmadım dedi . Kötü bir düşüncesi yok bunu biliyorum ama samimi konuşmayacaksın dememe rağmen konuşuyor . Şimdi de bi mesajını okudum aynı kişi şefimmm demiş yine bişeyler yazmış bu da tuğçeee yazmış bağırdım yine , bıktım senden evlendiğim güne lanet olsun dedi çekti gitti diğer odaya yatmaya . Neden diyorum başka çalışanlar değil de hep hu kızı görüyorum ben . O kız küçük diğerleri büyük diyo . Ya benim ne yapmam lazım sizce ben mi abartıyorum . Beni gazlayıcı şeyler yazmayın lütfen