- 19 Nisan 2020
- 624
- 386
- 103
- 29
- Konu Sahibi Tatszhayat
-
Aslında muhabbet etmiyor . İş hakkında hep konuşuyorlar ama o şekilde yazmasından hoşlanmıyorum , söylediğim halde beni dinlemiyorE gazlamayalim tamm daa abartiyorsun diyelim o zaman başka şık kalmadı
İstemediğini söylemişsin zaten o da devam ediyor muhabbete, hatta sana tavır almış bu mesele için, ne diyelim şimdi biz bu duruma... Karışma konussunlar o zaman
Ben mi çok abarttım acabaBu kadar kiskancsiniz madem esinizi calistirmayin, evde otursun, sosyallesmesin?
Bir de bayağı açık fotoğraflarını beğenmiş . Kuzenlerinin de açık saçık fotolarını beğeniyor çok sinir oluyorum . Eşin hoşlanmıyorsa yapma ne gerek var aramızın bozulmasına değer mi yaniSadece iş konusunda konuşuyorlarsa rahatsız olacağınız bişey yok.Ama instadan fotolarını beğenmesi hoş olamamış.siz yine takipte olun ama olay çıkarmayın haksiz olan siz olursunuz.
O gülücükler falsn ne ben eşimle evlenmeden flörtleşirken atıyodum o gülücükleri gazlamak değil ama hoş değil yaptığıKızlar anlatmak istedim . Eşim işyerinde şef. Çalışanlarla mesajlaşıyor iş konusunda .Bundan aylar önce bir çalışan kız şefimm günaydınn yazmış işle ilgili bir şey sormuş . Eşim de günaydınnnnnnn:) demiş o kadar sinir oldum ki olay çıkardım . Abartıyorsun sen dedi . Kızla instagramdan ekli fotolarını beğenmiş ayrıca . Geçen haft yine mesajlaşma gördüm . Bizim gezdiğimiz fotomuzun altına Kız fiş atmış biz de çalışıyoruz yazmış , eşim de ben de sana atarım sabah işe gittiğimde demiş . Şok oldum bağırdım , kötü bir şey yazmadım dedi . Kötü bir düşüncesi yok bunu biliyorum ama samimi konuşmayacaksın dememe rağmen konuşuyor . Şimdi de bi mesajını okudum aynı kişi şefimmm demiş yine bişeyler yazmış bu da tuğçeee yazmış bağırdım yine , bıktım senden evlendiğim güne lanet olsun dedi çekti gitti diğer odaya yatmaya . Neden diyorum başka çalışanlar değil de hep hu kızı görüyorum ben . O kız küçük diğerleri büyük diyo . Ya benim ne yapmam lazım sizce ben mi abartıyorum . Beni gazlayıcı şeyler yazmayın lütfen
İşte ne yapabilirim bağırmayla anlamıyor bu . Ne yapmam lazım akıl verinBence haklısın, mesafeli bi şekilde yazmalı evli biri sonuçta. Kendine çeki düzen versin gününü göster kocana.
Ya biz flört ederken bana bile yazmadı zoruma giden o . Diyodum ki bunun huyu böyle ciddiO gülücükler falsn ne ben eşimle evlenmeden flörtleşirken atıyodum o gülücükleri gazlamak değil ama hoş değil yaptığı
Kendisine ceki duzen vermesi gereken kisi esiniz.Bir daha yakalarsam kızı arar ağzıma geleni söyler seni rezil ederim diye tehdit ettim ama yapar mıyım bilmiyorum
eşinizi tanımıyorum , eşinizi tanıyan bilen sizsiniz. Açıkçası sizi takmayan bu şekilde rahat olan bi eş, ne yaparsanız yapın değişir mi bilemiyorum.İşte ne yapabilirim bağırmayla anlamıyor bu . Ne yapmam lazım akıl verin
Karısına gelince günaydın yazmaz iş arkaşına günaydınnnnn:) yazar. Böyle erkeklere 1 bardak su bile vermeyeceksin ciddiyim.Kızlar anlatmak istedim . Eşim işyerinde şef. Çalışanlarla mesajlaşıyor iş konusunda .Bundan aylar önce bir çalışan kız şefimm günaydınn yazmış işle ilgili bir şey sormuş . Eşim de günaydınnnnnnn:) demiş o kadar sinir oldum ki olay çıkardım . Abartıyorsun sen dedi . Kızla instagramdan ekli fotolarını beğenmiş ayrıca . Geçen haft yine mesajlaşma gördüm . Bizim gezdiğimiz fotomuzun altına Kız fiş atmış biz de çalışıyoruz yazmış , eşim de ben de sana atarım sabah işe gittiğimde demiş . Şok oldum bağırdım , kötü bir şey yazmadım dedi . Kötü bir düşüncesi yok bunu biliyorum ama samimi konuşmayacaksın dememe rağmen konuşuyor . Şimdi de bi mesajını okudum aynı kişi şefimmm demiş yine bişeyler yazmış bu da tuğçeee yazmış bağırdım yine , bıktım senden evlendiğim güne lanet olsun dedi çekti gitti diğer odaya yatmaya . Neden diyorum başka çalışanlar değil de hep hu kızı görüyorum ben . O kız küçük diğerleri büyük diyo . Ya benim ne yapmam lazım sizce ben mi abartıyorum . Beni gazlayıcı şeyler yazmayın lütfen
Haha aynı şeyi yazmışızadamın aklına yoksa bile siz sokuyorsunuz gibi eşşegin aklına karpuz kabuğu düşürme gibi diyelim
Güzel bi dille eşinizi uyarın bu şekilde bagırarak çağırarak olmaz daha çok üsteler sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?