Çok sinir oldum eşime

Tatszhayat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2020
624
386
103
29
Kızlar anlatmak istedim . Eşim işyerinde şef. Çalışanlarla mesajlaşıyor iş konusunda .Bundan aylar önce bir çalışan kız şefimm günaydınn yazmış işle ilgili bir şey sormuş . Eşim de günaydınnnnnnn:) demiş o kadar sinir oldum ki olay çıkardım . Abartıyorsun sen dedi . Kızla instagramdan ekli fotolarını beğenmiş ayrıca . Geçen haft yine mesajlaşma gördüm . Bizim gezdiğimiz fotomuzun altına Kız fiş atmış biz de çalışıyoruz yazmış , eşim de ben de sana atarım sabah işe gittiğimde demiş . Şok oldum bağırdım , kötü bir şey yazmadım dedi . Kötü bir düşüncesi yok bunu biliyorum ama samimi konuşmayacaksın dememe rağmen konuşuyor . Şimdi de bi mesajını okudum aynı kişi şefimmm demiş yine bişeyler yazmış bu da tuğçeee yazmış bağırdım yine , bıktım senden evlendiğim güne lanet olsun dedi çekti gitti diğer odaya yatmaya . Neden diyorum başka çalışanlar değil de hep hu kızı görüyorum ben . O kız küçük diğerleri büyük diyo . Ya benim ne yapmam lazım sizce ben mi abartıyorum . Beni gazlayıcı şeyler yazmayın lütfen

Aslında muhabbet etmiyor . İş hakkında hep konuşuyorlar ama o şekilde yazmasından hoşlanmıyorum , söylediğim halde beni dinlemiyor
Offf ne bileyim yazmak istedim moralim çok bozuldu yarın da gezmeye gidecektik içine etti yani

Sadece iş konusunda konuşuyorlarsa rahatsız olacağınız bişey yok.Ama instadan fotolarını beğenmesi hoş olamamış.siz yine takipte olun ama olay çıkarmayın haksiz olan siz olursunuz.
Bir de bayağı açık fotoğraflarını beğenmiş . Kuzenlerinin de açık saçık fotolarını beğeniyor çok sinir oluyorum . Eşin hoşlanmıyorsa yapma ne gerek var aramızın bozulmasına değer mi yani
Bi erkek bana böyle yazsa ne yaparsın diyorum evet hoş olmaz diyor

Bir daha yakalarsam kızı arar ağzıma geleni söyler seni rezil ederim diye tehdit ettim ama yapar mıyım bilmiyorum

O gülücükler falsn ne ben eşimle evlenmeden flörtleşirken atıyodum o gülücükleri gazlamak değil ama hoş değil yaptığı

Bir daha yakalarsam kızı arar ağzıma geleni söyler seni rezil ederim diye tehdit ettim ama yapar mıyım bilmiyorum
Kendisine ceki duzen vermesi gereken kisi esiniz.
Bu kiza agziniza geleni soyleseniz yarin baskasi gelir.
Sizinle evli olan kisi esiniz. Mesafesini ayarlamasi gereken kisi de esiniz.

Yilmaz'i meseneden sileceesin mi diyeceksiniz kiza.

Yani isyerinden arkadaşlarımla benim de samimi olduklarım var. Eşimin de öyle. Burda cinsiyet belirtmiyorum farkındaysan. İş arkadaşı. Konusulur, espiriler yapilir vs. Ama şimdi sizin anlatiminizda burnuma güzel kokular gelmedi. Laubalilik başka çünkü.Sürekli aynı kişiye denk gelmeniz. Eşinizin adam akıllı açıklama yapıp içinizi rahatlatmasi gerekirken geciştirici cevapları. Instagram artısı. Konuşmaları çok normal olsa bile bir kere bu tartışmayı yasamisken dikkat etmemesinden huylanirim ben açıkçası. En azından azıcık korksaydı yanlış anlar mısın diye.
Bilmiyorum hiç böyle şüpheler duymadim eşimle ilgili. Duyduğum eskilerde de şüphe düştüyse asla ikna olmam ben Kolay kıskanmam ama hissediyorsam bisey ordan bokluk çıkacağını bilirim.
Sizin kızla işiniz yok. Kocana bak dese ne yapacaksınız. Kocana geciremedigin sözü kıza mi geçireceksin.
Ha seninle kavgayı küsmeyi goze alıp aynı tarzda devam eden eşiniz için de epey tetikte olun derim ben. Konu sadece konuşması degil sizi zerre onemsemesi olur çünkü.

Karısına gelince günaydın yazmaz iş arkaşına günaydınnnnn:) yazar. Böyle erkeklere 1 bardak su bile vermeyeceksin ciddiyim.

Şimdi şöyle benim eşimde ofisteki arkadaşlarıyla öyle konuşur. Ofisteki bazı arkadaşlarıyla arkadaşlığım da var tanıyoruz kızlarla birbirimizi. Yani sorun etmedim ben ama her evliliğin dinamiği farklı. Bir de eşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürmeyin. Tartışmadan sakince izah edin bence. Erkekler tam tersini yapmaya odaklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…