Çok sinir oldum eşime

Onları dinler beni sallamıyo
Ohoo senin düşünce yapını komple değiştirmek lazim Seni sallamıyor ailesini dinliyorsa çözüm ailesine söylemek mi sence. Nereye kadar. Bununla bitecek mi? Sorun seni sallamamasi zaten. Sen seni sallmayan adamı buna devam ederse hayatından sallayacaksın.

Onları dinler beni sallamıyo
Ayyy çocuk mu bu, koskoca herif anne baba lafıyla mı hareket edecek, hiç tanımadan mı evlendin sen bu adamla? Adamın gözü fıldır fıldır işte, anne babası evlensin diye senin başını yaktı büyük ihtimalle. Oldu bir dövsünler de aklı başına gelsin, bu adamdan koca moca olmaz. Adam seninle evli olduğunun farkında bile değil ki gidip kızlarla fingirdiyor. İçim şişti vallahi.

Kendi kendinizi rahatlatmaya çalışıyorsunuz, bubyuzden çok üzüldüm. Evli olmasam da benzer şeyleri sevgilimle yaşamıştım. Kiz masum olabilir sadece işle ilgili konusuyor olabilir. Belki de masum değildir. Ama eşiniz kesinlikle kusurlu.. eğer eşlerden biri kadın-erkek farketmez bu konuda hassassa bir zahmet mesafe koyulsun. Ben evli bir erkeğin mesafe koyması gerektiğini dusunenlerdenim.

Kızın ilgisi eşinizin hoşuna gidiyor yüksek ihtimal. Yeni evliymissiniz sakın ama sakın çocuk yapmayın. Çocuk olursa işler daha da karışır sizi de daha çok cepte görür aman dogurayim gözünde bir degerim kiymetim olur eve bağlanır diye sakın dusunmeyin inanın tersi olur. Zaten sizi sallamadiginin siz de farkına varmissiniz hal boyleyken bu evliliğe çocuk yapmak bile bile lades. Onun dışında eşinizin sizi kaybetmekten korkması lazım bence bir çift terapisti den yardım alın. Yatak odanız diisnda ortak noktanız olmalı bence. Anne babasına söylemeyin ya da kiskandirmaya calismayin bunlar çözüm değil. Hatta anne baba ogullarini savunur. Çok kavga edip üstüne gitmeyin. Korunun mümkünse ve esinizi sıkı ama sinsice gözleme alın sabırli ve sakin olun. Zaten size karşı cinsel arzu da pek duymuyor bunlar tek başınıza cozeblieceginiz şeyler değil karşınıza alıp olgunca konuşun ve bu durumlarin sizi evlilikten soguttugunu ve bazen bu işi bitrmeli.miyim ? Diye düşündüğünüz soyleyin sonra da terapiste gidin

Yani eşinizin yaptığı hoş değil diyelim ki normal iş görüşmesi vs ama sırf siz rahatsız olduğunuz için eşiniz yapmamalı sizin hassasiyetlerinize saygı göstermeli bence.Ayrıca baktım devam ediyor. Kızı bir yerde yakalar uyarırım.

Eşiniz de o kızda laubali geldi bana..emojiler uzatarak günaydın yazmalar falan hoş değil..sen abartmiyorsun az bile yapıyorsun .

Ben böyle şeyler gördüğüm zaman cok korkuyorum ya. Acaba iş arkadaslarimizin karilari kocaları böyle düşünüyor mu diye. Benim de iş yerinden arkadaşlarım ekli fotoğraf atar begeniriz, yorumlar atarız. Yeri gelir sakalasiriz hem yan yana hem mesajda. Hiçte aklimiza birbirimize yan gözle bakmak gelmedi. İş ile ilgili mi konusuyorlar, flört gibi mi konuşuyorlar? Bunu iyice bir ölçün tartın.
Sizin sorununuz aslında eşinizin tabiri caizse sizi takmamasi. Bugün bu konuda yapan yarın farklı bir konuda yapar.

Madem uyarmaktan anlamıyor siz de işyerinden veya bir tanıdıkla gayet samimi konuşun ve bunu adamın gözüne sokun. O bırakmadıkça sizin de bırakmayacağınızı söyleyin. Empati kursun biraz. Kısasta hayat vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…