- 18 Şubat 2018
- 12.939
- En iyi cevaplar
- 2
- 59.216
- 598
- 44
- Konu Sahibi Tatszhayat
-
Sakın böyle ucuz numaralara başvurmayın, bu saçma sapan davranışlarını devam ettirirse boşanacağınızı söyleyin ve gerekeni yapın.Kıskandırayım ben de yapayım aynısını diyorum çevremde erkek yok
Sakın böyle ucuz numaralara başvurmayın, bu saçma sapan davranışlarını devam ettirirse boşanacağınızı söyleyin ve gerekeni yapın.Kıskandırayım ben de yapayım aynısını diyorum çevremde erkek yok
Onlar da oğlunu savunacak tabiAynen bu sefer diyecek ki o da yapıyo
Yok bir dahakine annesi babasına söylicem
Dur eline yuzune bulastirican sen de, kiskandircam diye kendini kotu gosterme elalemeKıskandırayım ben de yapayım aynısını diyorum çevremde erkek yok
Ayy bu cozum daha da kotu. Annesi babasi bilse nolcak?Aynen bu sefer diyecek ki o da yapıyo
Yok bir dahakine annesi babasına söylicem
Onları dinler beni sallamıyoDur eline yuzune bulastirican sen de, kiskandircam diye kendini kotu gosterme elaleme
Ayy bu cozum daha da kotu. Annesi babasi bilse nolcak?
Ohoo senin düşünce yapını komple değiştirmek lazimOnları dinler beni sallamıyo
Ayyy çocuk mu bu, koskoca herif anne baba lafıyla mı hareket edecek, hiç tanımadan mı evlendin sen bu adamla? Adamın gözü fıldır fıldır işte, anne babası evlensin diye senin başını yaktı büyük ihtimalle. Oldu bir dövsünler de aklı başına gelsin, bu adamdan koca moca olmaz. Adam seninle evli olduğunun farkında bile değil ki gidip kızlarla fingirdiyor. İçim şişti vallahi.Onları dinler beni sallamıyo
Neyse bundan sonra yapar ama msjları silerBir daha yakalarsam kızı arar ağzıma geleni söyler seni rezil ederim diye tehdit ettim ama yapar mıyım bilmiyorum
Ben böyle şeyler gördüğüm zaman cok korkuyorum ya. Acaba iş arkadaslarimizin karilari kocaları böyle düşünüyor mu diye. Benim de iş yerinden arkadaşlarım ekli fotoğraf atar begeniriz, yorumlar atarız. Yeri gelir sakalasiriz hem yan yana hem mesajda. Hiçte aklimiza birbirimize yan gözle bakmak gelmedi. İş ile ilgili mi konusuyorlar, flört gibi mi konuşuyorlar? Bunu iyice bir ölçün tartın.Kızlar anlatmak istedim . Eşim işyerinde şef. Çalışanlarla mesajlaşıyor iş konusunda .Bundan aylar önce bir çalışan kız şefimm günaydınn yazmış işle ilgili bir şey sormuş . Eşim de günaydınnnnnnn:) demiş o kadar sinir oldum ki olay çıkardım . Abartıyorsun sen dedi . Kızla instagramdan ekli fotolarını beğenmiş ayrıca . Geçen haft yine mesajlaşma gördüm . Bizim gezdiğimiz fotomuzun altına Kız fiş atmış biz de çalışıyoruz yazmış , eşim de ben de sana atarım sabah işe gittiğimde demiş . Şok oldum bağırdım , kötü bir şey yazmadım dedi . Kötü bir düşüncesi yok bunu biliyorum ama samimi konuşmayacaksın dememe rağmen konuşuyor . Şimdi de bi mesajını okudum aynı kişi şefimmm demiş yine bişeyler yazmış bu da tuğçeee yazmış bağırdım yine , bıktım senden evlendiğim güne lanet olsun dedi çekti gitti diğer odaya yatmaya . Neden diyorum başka çalışanlar değil de hep hu kızı görüyorum ben . O kız küçük diğerleri büyük diyo . Ya benim ne yapmam lazım sizce ben mi abartıyorum . Beni gazlayıcı şeyler yazmayın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?