- 11 Temmuz 2024
- 825
- 3.019
- 28
- Konu Sahibi Tatszhayat
-
Ya canim benim isle ilgili gozumun onunde yazışmalar diosun. Tabiki esimizi kiskanalim cok guzel cok normal bi duygu ama bu da kopek degilki otur otur kalk kalk. Yasi kucukmus belki de sempati duydu esin buyuzden digerlerinden ayirdi. Yani karsinda olgun bir kadin yok anladigim kadariyla. Tabiki samimi konusmalar olmasin belli bir sinir asilmasin ama bukadari da olabilir gb gelio bana. Beraber calisiolar sonucta cok zaman geciriyorlar. Esler bizi dinlesin fakat biz de ortada gercekten rahatsiz edici bir durum yoksa tepki vermeyelim. Farkli dusunenler olucaktr bu tamamen kisiye iliskiye ozgu. Ama bana kalirsa bunda bukadar takilcak birsey yok. Benim esim de bir cok kadinla calisiyo. Gununu onlarla geciriyo. Yaninda 10 yildir calisan kadinlar var. Esime patroncum diyen bile olmustur. Beni gorduklerinde patronun patronu derler mesela. Hepsi beni bilir esimle de belli bir yere kadar samimiyetleri vardir. Esine ve kendine guveniyorsan uzme kendini.Kızlar anlatmak istedim . Eşim işyerinde şef. Çalışanlarla mesajlaşıyor iş konusunda .Bundan aylar önce bir çalışan kız şefimm günaydınn yazmış işle ilgili bir şey sormuş . Eşim de günaydınnnnnnn:) demiş o kadar sinir oldum ki olay çıkardım . Abartıyorsun sen dedi . Kızla instagramdan ekli fotolarını beğenmiş ayrıca . Geçen haft yine mesajlaşma gördüm . Bizim gezdiğimiz fotomuzun altına Kız fiş atmış biz de çalışıyoruz yazmış , eşim de ben de sana atarım sabah işe gittiğimde demiş . Şok oldum bağırdım , kötü bir şey yazmadım dedi . Kötü bir düşüncesi yok bunu biliyorum ama samimi konuşmayacaksın dememe rağmen konuşuyor . Şimdi de bi mesajını okudum aynı kişi şefimmm demiş yine bişeyler yazmış bu da tuğçeee yazmış bağırdım yine , bıktım senden evlendiğim güne lanet olsun dedi çekti gitti diğer odaya yatmaya . Neden diyorum başka çalışanlar değil de hep hu kızı görüyorum ben . O kız küçük diğerleri büyük diyo . Ya benim ne yapmam lazım sizce ben mi abartıyorum . Beni gazlayıcı şeyler yazmayın lütfen
Okurken saçımla oynadım sjsjsjBu şekildeeee konuşmakkk fölrtleşmekkk benceeee
Kızın ne suçu var? Evli olan sizin kocanız siz bu şekilde iletişim kurmasını istemiyorsunuz o da size uyum sağlamalı.Bir daha yakalarsam kızı arar ağzıma geleni söyler seni rezil ederim diye tehdit ettim ama yapar mıyım bilmiyorum
Bizim gezdiğimiz fotomuzun altına Kız fiş atmış biz de çalışıyoruz yazmış , eşim de ben de sana atarım sabah işe gittiğimde demiş . Şok oldum bağırdım ,
Emin olun bu tavsiyeniz dinlenmeyecektir.Eski konulara bakmak çok adetim degil ama. Bu konuyla da direk ilgisi yok belki .Görücü usulü evlilik. Yasadiginiz farkli birkaç sıkıntı. Son olarak da bu olay. Evliliginiz hala oturmamış o belli. Evleneli daha bir yıl bile olmamis. Hemen çocuk için uğraşmaya başlamışsınız. Naçizane tavsiyem çocuk isine bir ara verin. Önce evliliginizin oturup oturmayacagini bekleyin. Acele etmeyin derim. Tedbirli olmak iyidir.
Küçük derken? Yani diğerlerinin yaşı kart bu genç mi demek istiyorNeden diyorum başka çalışanlar değil de hep hu kızı görüyorum ben . O kız küçük diğerleri büyük diyo
Kızlar anlatmak istedim . Eşim işyerinde şef. Çalışanlarla mesajlaşıyor iş konusunda .Bundan aylar önce bir çalışan kız şefimm günaydınn yazmış işle ilgili bir şey sormuş . Eşim de günaydınnnnnnn:) demiş o kadar sinir oldum ki olay çıkardım . Abartıyorsun sen dedi . Kızla instagramdan ekli fotolarını beğenmiş ayrıca . Geçen haft yine mesajlaşma gördüm . Bizim gezdiğimiz fotomuzun altına Kız fiş atmış biz de çalışıyoruz yazmış , eşim de ben de sana atarım sabah işe gittiğimde demiş . Şok oldum bağırdım , kötü bir şey yazmadım dedi . Kötü bir düşüncesi yok bunu biliyorum ama samimi konuşmayacaksın dememe rağmen konuşuyor . Şimdi de bi mesajını okudum aynı kişi şefimmm demiş yine bişeyler yazmış bu da tuğçeee yazmış bağırdım yine , bıktım senden evlendiğim güne lanet olsun dedi çekti gitti diğer odaya yatmaya . Neden diyorum başka çalışanlar değil de hep hu kızı görüyorum ben . O kız küçük diğerleri büyük diyo . Ya benim ne yapmam lazım sizce ben mi abartıyorum . Beni gazlayıcı şeyler yazmayın lütfen
Bu durumdan hoşlanmadığınızı belirtmişsiniz eşiniz ısrarla buna devam etmiş ne diyeceğimi bilmiyorum. Anlıyana tek seferde söylemeniz yeterli olurduKızlar anlatmak istedim . Eşim işyerinde şef. Çalışanlarla mesajlaşıyor iş konusunda .Bundan aylar önce bir çalışan kız şefimm günaydınn yazmış işle ilgili bir şey sormuş . Eşim de günaydınnnnnnn:) demiş o kadar sinir oldum ki olay çıkardım . Abartıyorsun sen dedi . Kızla instagramdan ekli fotolarını beğenmiş ayrıca . Geçen haft yine mesajlaşma gördüm . Bizim gezdiğimiz fotomuzun altına Kız fiş atmış biz de çalışıyoruz yazmış , eşim de ben de sana atarım sabah işe gittiğimde demiş . Şok oldum bağırdım , kötü bir şey yazmadım dedi . Kötü bir düşüncesi yok bunu biliyorum ama samimi konuşmayacaksın dememe rağmen konuşuyor . Şimdi de bi mesajını okudum aynı kişi şefimmm demiş yine bişeyler yazmış bu da tuğçeee yazmış bağırdım yine , bıktım senden evlendiğim güne lanet olsun dedi çekti gitti diğer odaya yatmaya . Neden diyorum başka çalışanlar değil de hep hu kızı görüyorum ben . O kız küçük diğerleri büyük diyo . Ya benim ne yapmam lazım sizce ben mi abartıyorum . Beni gazlayıcı şeyler yazmayın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?