Çok sinir oldum eşime

İş arkadaşınla yazışırsın,esprileşirsin ama sizin durumda farklı durumlar var.
Birincisi sizi umursamıyor, sürekli aynı kişinin sizi rahatsız eden mesajları var (harfleri uzatarak ve de gülücüklü üstelik) üçüncüsü Instagram'da iş arkadaşının sürekli dikkat çekici fotoğrafları beğenmesi var var da var.
Siz net boşanmak istemiyorsunuz,gaza gelmek istememeniz neden? Hatta gaza gelin güzelce bir haddini bildirin sizi önemsemeyen,kafasına göre takılmak isteyen bu adammmmmmm :) a.
Kızla veya ailesiyle konuşmanız asla çözüm değil.Ayrıca sizin tek sorununuz başka bir kız da değil bence.Bu işi sizin kökten çözmeniz gerekiyor.Ben yokum dediğinizde de çok iflah olmayacak bence.
Siz seviyorsunuz anladığım kadarıyla ama eşinizde sizi kaybetme korkusu ve sevgi yok gibi.
Çocuk falan düşünmeyin,düzelmezse kendinize başka bir yol çizin.Ne demek istemediğimi anladınız.

Son düzenleme:
Bu kadınlar kendilerinden başka kimseyi değiştirmeyeceklerini ne zaman öğrenecekler merak ediyorum.

Benim bakış açıma göre bu mesajlar gayet sıradan mesajlar. Ben de iş arkadaşlarımla bu şekilde konuşabilirim, eşim de konuşabilir. Ama sizin için problemse ve eşiniz umursamıyorsa üstelik evlilikte daha da büyük sorunlar varsa koyarsınız kapının önüne olur biter. Bağırıp çağırarak, kızcağıza bulaşarak, çocuk gibi aileye şikayet ederek, aynı şeyi yapıp kıskandırmaya çalışarak bir yere varılmaz. Ya adamı postalarsınız ya işten çıkarıp ev erkeği yaparsınız

Ya canim benim isle ilgili gozumun onunde yazışmalar diosun. Tabiki esimizi kiskanalim cok guzel cok normal bi duygu ama bu da kopek degilki otur otur kalk kalk. Yasi kucukmus belki de sempati duydu esin buyuzden digerlerinden ayirdi. Yani karsinda olgun bir kadin yok anladigim kadariyla. Tabiki samimi konusmalar olmasin belli bir sinir asilmasin ama bukadari da olabilir gb gelio bana. Beraber calisiolar sonucta cok zaman geciriyorlar. Esler bizi dinlesin fakat biz de ortada gercekten rahatsiz edici bir durum yoksa tepki vermeyelim. Farkli dusunenler olucaktr bu tamamen kisiye iliskiye ozgu. Ama bana kalirsa bunda bukadar takilcak birsey yok. Benim esim de bir cok kadinla calisiyo. Gununu onlarla geciriyo. Yaninda 10 yildir calisan kadinlar var. Esime patroncum diyen bile olmustur. Beni gorduklerinde patronun patronu derler mesela. Hepsi beni bilir esimle de belli bir yere kadar samimiyetleri vardir. Esine ve kendine guveniyorsan uzme kendini.

Ben şu açıdan ele almak istiyorum, Şef diyorsunuz yani amir pozisyonunda ve bir ağırlığı olmadı bu konumdakilerin. Toyken ben bu mesafeyi koruyamadım dayısı doğurdu, halası askere gitti izinleri oldu.

Burda anlatmak istediğimse personeli asla ezmeyeceksin, sevimsiz olmayacaksın, onların haklarını koruyacak ve insan olduklarını unutmayacaksın.

Samimi arkadaşlarıma "Günaydınnnn, Canımmmm" vb. Gibi ben de yazıyorum. Veya ortak kız arkadaşlarımız eşime yazarken "Abiiiim, yakışıklı, erkek yaaa (konuyla ilgiliyse) vb." İfadelerle hitap ettikleri oluyor eşim de benzer şeyleri kullanır ama tek fark biz samimiyiz yani. Daha iş yerinden birine böyle ifade kullanmadı.

Hı samimidir kullanabilir ama o kişiyi muhakkak ben de bilirim. İnsanlar sıcak ifadeleri doğru kişilere kullanırsa sorun olmaz yani.

Siz kızı neden suçluyorsunuz ki? Kız aşkımda yazabilir ama eşiniz buna karşılık vermemeli. Sorun eşiniz ve belki kızın suçu günahı bile yok, eşiniz kendi kendine gelin güvey oluyor ve o samimiyeti eşiniz vermiş. Her çalışan bayan eşlerimiz için ölmüyor.

Esiniz sizi umursamiyor malesef
Ailesinin yaninda bile sizi gormuyor adam
Yani normalde size ilgili sevgili olsa calisanlarinla biraz mesafeyi koru dediginizde sizi rahatlatacak seyler soylerdi sizde uzatmazdiniz
Adam trip atip baska odaya falan gidiyor esiniz hic normal degil
Kiza da ulasip kendinizi rezil etmeyin
Kiz sefimmmm yazdiginda "buyur tuğce" deseydi kiz bir daha o sekilde yazmazdi
Evliliginizi gozden gecirin

Benim bir tane çalıştığım iş yerinde de böyle bir amir vardı iş yerinde kıza göndermeli şarkılar açardi ona sürekli yardımcı olurdu ve (evliydi adam) ama kızlarda seviyor amir manitasi olsun filan iş yerinde daha çok tutunuruz ayağına filan... Yazık

Valla soru sahibi kocanız bir size ve ailenize çekingenmiş galiba. Kızlık bir şey yok evliliğinden sorumlu olan eşiniz de problem var. Beğenileri, konuşmaları geçtim size olan tavrı çok problemli.
Peki siz böyle x bir erkekle konuşsanız, beğenseniz sorun eder mi? kıskanç mı yani?

Emin olun bu tavsiyeniz dinlenmeyecektir.

Neden diyorum başka çalışanlar değil de hep hu kızı görüyorum ben . O kız küçük diğerleri büyük diyo
Küçük derken? Yani diğerlerinin yaşı kart bu genç mi demek istiyor çalışma hayatına başlamış biri nasıl küçük olabilir? Küçük ise kendi denkleri ile takılsın. Küçükte ne buluyor o zaman?
İş konusmasi olsa bile resmiyetten ileri gidemez. Bizim de o kadar grubumuz oldu hiç böyle uzatarak, gülerek yazmadık.
Bu sular tehlikeli sular. Çünkü iş yerlerinde bu tür durumların ileri boyutları çok yaygın. Küçük kızdan önce kocanın adam gibi düzgün durması lazım. Kocan da iş yok.

Hiç kıskanç biri değilim, ama eşim iş arkadaşına günaydınnnnnnn yazarsa ya da eşim iş arkadaşına, n miktarınca travma sahibi olur çünkü adı üstünde İŞ arkadaşı, bu şekilde yüz göz olunmaması gerektiğini düşünüyorum, siz eşinizin sevgisini ve sadakatını sorgulamaya başlasanız iyi olur.

Eşinin yaptığı hoş olmamış. Yerinde olsam çalıştığı mekana ziyaret ederdim habersizce :) olay çıkaracaksan gitme

erkekler özellikle genç kadınlardan yakın tavırlar görünce hemen bi hallere giriyorlar bence de olaya aldatmak olarak bakmıyordur veya aklında hiç böyle bi düşünce yoktur hatta kendi bile farkında değildir laubali olduklarının boş beleş aklına estiği gibi davranıyordur şuan burda ne yapmak gerekir bilemiyorum belki empati yaptırmak işe yarar ben kıza karşı farklı bi ilgisi olduğunu düşünmüyorum gereksiz davranışlar içine girmesi ve sizi rahatsız ettiği halde yapmaya devam etmesi problem

Bu durumdan hoşlanmadığınızı belirtmişsiniz eşiniz ısrarla buna devam etmiş ne diyeceğimi bilmiyorum. Anlıyana tek seferde söylemeniz yeterli olurdu

Kaç yaşındasınız? Bulduğunuz her çözüm birbirinden beter.
Kadını arayıp saydırmak sizi rezil eder. Milletin diline düşersiniz.
Annesine babasına söylemek zaten çocukça.
Kıskandırmak da öyle.
Böyle yaparak bir sonuca varamazsınız çünkü sorun eşin kendisinde.Sizi umursamayan devam eden kendisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…