Çok sinir oldum eşime

Çok güven kırıcı şeyler bunlar ne gerek var o kadar samimiyete fotoğrafını beğenmeye falan. Yapma dediğiniz halde yapmaya devam etmiş. Bir de evlendiğim güne lanet olsun falan demiş. Benim böyle karşı cins meselelerine asla tahammülüm yok. İş için mecbur konuşulacaksa da herkes ciddiyetini korumalı sınırını bilmeli. Kendimi sizin yerinize koyup baktığımda, benim yapma dediğimi yapan, rahatsız olduğumu bildiği halde umursamadan devam eden ve bana bıktım deyip lanet okuyan bir adam varsa karşımda ben bir dk durmam orada.

Ben mi çok abarttım acaba
Sadece diyorum ki gülücüklü konuşmak zorunda değilsin samimi konuşma ne var bunda işini yap işte normal konuş
Sadece is konusuyorlarsa evet abartmissiniz.

Ancak cilve yaptiginida dusunuyorsaniz evliliginizi sorgulayın derim ben, adama guvenmiyorsunuz sanirim.

adamın aklına yoksa bile siz sokuyorsunuz gibi eşşegin aklına karpuz kabuğu düşürme gibi diyelim
Güzel bi dille eşinizi uyarın bu şekilde bagırarak çağırarak olmaz daha çok üsteler sonra
Bundan ben de korkuyorum . Aklından yokken aklına girecek diye ama uyarıyorum olmuyor
Defalarca dedim ailenin yanında bana soğuk davranıyorsun yabancı gibi . Ben yokmuşum gibi davranıyor çok zoruma gidiyo. Kaybım şeyime güzelim diyo mesela herkesin içinde özeniyorum . Kişilik meselesi farkındayım , eşim çekingendir yapamaz ama hatrım için deneseydi bari

Kaynım eltime güzelim diyor yazacaktım

Sizi gaza getirmeyelim tamam da,
Ben mi abartıyorum acaba diyip durumu da normalleştirmeyin bence. Bizim de patronlarımız oldu ama hiçbirinin ekini mmmmm diye uzatıp gülücük koymadık. Eşiniz bu mesajlara gerçekten bir şef olarak cevap verseydi tuğceeee ya da günaydınnn diye uzatmazdı. Bütün çalışanlara aynı şekilde yazsın zaman.

Oh ne ala, evlenelim, karımın istemediği şeyleri yaptığım için hem üste çılayım, hem kapıyı çarpıp çıkayım, başkalarıyla flörtleşmek serbest olsun.

Eski konulara bakmak çok adetim degil ama. Bu konuyla da direk ilgisi yok belki .Görücü usulü evlilik. Yasadiginiz farkli birkaç sıkıntı. Son olarak da bu olay. Evliliginiz hala oturmamış o belli. Evleneli daha bir yıl bile olmamis. Hemen çocuk için uğraşmaya başlamışsınız. Naçizane tavsiyem çocuk isine bir ara verin. Önce evliliginizin oturup oturmayacagini bekleyin. Acele etmeyin derim. Tedbirli olmak iyidir.

Evet haklısınız ya .Peki bu durumda sizce ne yapmalıyım

Beni arzulamıyor da , üç hafta oldu ilişkiye gireli hiç istemiyor canı yanıma yaklaşmıyor bi iki sarılıyor o kadar

İşte ne yapabilirim bağırmayla anlamıyor bu . Ne yapmam lazım akıl verin
Hem gazlanmak istemiyorsunuz, hem içiniz rahat değil.Zaten kavgalar edilmiş, lanetler okunmuş, mevzu patlamış.O zaman diyin kardeşim tamam siz arkadaşsınız, çok iyi niyetlisiniz, benimki saçma bi kıskançlık, takıntıysa da takıntı kabul ediyorum.Ama ben de senin karınsam ve böyle hissediyosam sen de benim hislerime önem vericeksin dikkat ediceksin, bu kızla daha mesafeli olucaksın.Bilmiyorum bu tip şeyler geldi aklıma.(Kardeşim demeseniz de olur bu arada agsfsd)

Evet haklısınız ya .Peki bu durumda sizce ne yapmalıyım
Eşinizi tanıyan sizsiniz. Ne kadar süredir evlisiniz bilmiyorum ama, böyle yapmaya devam ederse siz de burda hem kendinizi heö ömrünüzü yer bitirirsiniz. Kavga etmeyin, güzellikle anlatın kendinizi. Ama net çizgileriniz olsun. Devam ederse ya iki tarafın da güvendiği bi arabulucuyla konuyu halletmeye çalışın. Ya da terapi alın. Eşiniz yaptığı şeyin yanlış olmadığını düşünüyor çünkü, siz kavgayla üstüne gittikçe daha çok yönelebilir. Eşinizin karakterine bağlı.

Bir daha yakalarsam kızı arar ağzıma geleni söyler seni rezil ederim diye tehdit ettim ama yapar mıyım bilmiyorum
Sorun eşinizde, üzgünüm. Eşiniz yüz vermese kız da böyle gevşek davranamaz, sakın kızı arayıp bağırıp çağırmak gibi bir hataya düşmeyin. Suçlu olan eşiniz, bugün bu kıza, yarın başka kıza yapar aynısını.

Teşekkür ederim fikir verdiğiniz için

Şunu deneyin. Sen çalışanlarına profesyönel bir iş ortamı olduğunu göstermelisin. Okul arkadaşı gibi gülücüklü emojili, harfleri uzatarak yazınca bu gençler iş adabı iş yeri kuralları vs öğrenemez. Her zaman seninle çalışmayacaklar, başka iş yerine gidince tepki görebilirler, sen böyle bir yönetici mi olmak istiyorsun diyin. Ben büyük patron olsam eşinizi işten çıkarırdım, iş etiği meslek ahlakı yok.

Beni arzulamıyor da , üç hafta oldu ilişkiye gireli hiç istemiyor canı yanıma yaklaşmıyor bi iki sarılıyor o kadar
Dedigim gibi sıkıntılariniz var ve bunlar ciddi. Bunları çözebilecek misiniz ne yapacaksınız buna odaklanın. Yine diyorum tetikte olun. Akıllı davranın önce kendinizi düşünün. Tamam eşiniz ama ne dogru düzgün bir geçmişiniz ne de vazgecemem diyeceginiz bir evliliginiz var. O yüzden cinselligin düzgün gitmediği, fikirlerinizin onemsenmedigi, duzene girmemis bir evliliğe çocuk yapmak için çabalayıp durmayın. Size kazandıracağı birsey yok bunun su an için.

Bunların iş yerinde de böyle bir şey yok buna şefim diyorlar bu da abi diyor mesela

Siz de bir erkekle böyle mesajlaşabiliyorsanız tamamdır. Gerçekten kötü niyet olmadığına inanabilirsiniz. Ama ona mübah size günahsa bilin ki eşiniz de bunun flört olduğunun buz gibi farkındadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…