- 24 Nisan 2010
- 363
- 75
-
- Konu Sahibi _donukpudra_
Onun fedakarlik yapmasını beklerken bi bakmissin sen kendin feda olmuşsun uğruna hem de daha sonra başını taşlara vurucak şekilde. .
büyük ihtimal adam ya evli ya nişanlı ya da sevgilisi var...size karşı konuşma tarzı da saygı barındırmıyor...bu hayatta kimseye bu kadar güvenmeyin...ve sevmek bazen hiçbir şeye yetmiyor.
detaylı yazsan anlıcam evlenmenize engel ne evli olmadigindan nasıl eminsin
bu sorular havada
küfredecem şimdi aptal aptal konuşma mı?
bende evli olduğuna emin olacak kadar bir şeylerini görüyorum ya da nişanlı ya da sevgilisi var
10 senedir ilişkim var böyle cvp verse 10 günde biterdi herhalde
şu an şakasına "saçmalama ya" dese tripten tribe giriyorum benim dediklerim saçma mı diye
aptal aptal konuşma dediğinde bi kapatırsın o teli bi daha hiç konuşmazsın sorunların kökten çözülür.
çok dertliysen bu konuda özelden anlatabilirsin ben dinlerim şunu bil hiçbirşey senden daha değerli değil asla kendini ezdirme kimseye de minnet etme bırak o sürünsün peşinde kul köle olsun bir mesajına hasret bakma böyle ardından
yazilani anlamayip lafi oraya buraya ceken, suc bastiran bi adam canlandi gozumde.. iletisim kurmayi beceremeyen ve soyleneni anlama kapasitesinden mahrum insanla cok ZOR!Merhabalar. Size direkt konuyu anlatmak istiyorum.
22 yaşındayım. 2 aydır hayatımda birisi var? Olmaksa bu. Biz birbirimizden biraz uzaktayız. Ekim ayını sabırsızlıkla bekliyoruz. Çünkü Ekim'den önce bir araya gelmemizin mümkünatı yok. Onu çok seviyorum Allah biliyor ya. Daha önce hoşlandığım kişiler de olmuştu ama 'aşk' denen güzel duyguyu ben, bu adamla hissettim. Bizim öyle büyük bir sorunumuz var ki... Şu anda baktığımda 'dünya yansa biz kavuşamayız' diyorum. Nedenini açıklayamam ama bu konuyu çözüme kavuşturmak benim elimde değil. Sıkıntı benden kaynaklı değil.
Sevdiğim bu adam tam bir kapalı kutu. Hiçbir şeyini doğru düzgün anlatmıyor. Sorunca yarım yamalak cevaplar veriyor. Ama öyle de tatlı biri ki. Ne söylerse söylesin ona çok kızamıyorum. Ruhumu o kadar güzel okşuyor ki... Kıyamıyorum ona. Benim yerimde başka birisi olsa eminim 2 ay boyunca devam eden bir şey olmazdı. Neyse size onunla ilgili sıkıntımı anlatayım:
Biz kısa süreli bir ayrılık yaşamıştık. Ben, mesaj attım. Tekrar konuşmaya başladık. Herhangi bir tartışmada hep geri adım atan ben oluyorum. Ben gülüyorum, ortamı ben yumuşatıyorum, ben mesaj atıyorum, ben arıyorum. Çok inatçı birisi. Küçücük bir sorgulamaya bile gelemiyor. Ben de inatçıyım ama sırf huzursuzluk olmasın diye alttan alıyorum. Beni yoruyor bu. İki gün önce tartışmıştık. Konuşmuyorduk. Bu sabah mesaj attım. 'Bir defa da uyandığımda sen bir şey yazmış ol. İyi bir şey değil kötü de olsa yaz' dedim. 'Çok yoğunum aklıma gelmedi' yazmış. 'Hiç mi aklına gelmedi? Bu kadar mı değersizim? Hiç mi eksik hissetmedin?' dedim. 'Senin yazmanı bekledim. Kapris falan yapma' dedi bana. 'Ne kaprisi? Niye kapris yapayım? Biz hep böyle mi konuşacağız?' dedim. 'Bir ton işle uğraşıyorum. Küfredecem şimdi. Aptal aptal konuşma' yazmış. Ben de sinirle bir mesaj yazdım. Henüz cevap vermedi. Geçen gün içmiş. Beni aradı. Öyle tatlı konuşuyor ki. Kapadık telefonu sonra mesaj attı. 'Seni çok seviyorum diyemediğim hergün ben ölüyorum ama seni çok seviyorum' yazmış. Bunları duymak güzel ama sadece kafası güzelken mi duyacağım bunları? Çok üzülüyorum. Onu çok seviyorum. Sevgimin farkında ama böyle de çok yoruluyorum. Her ne olursa olsun onunla geçirdiğim zamanların değeri çok yüksek. Böyle de olmuyor. Çok karışığım. Ne yapmalıyım? 'Konuşmayı dene' demeyin. Konuşamıyoruz çünkü.
Aptal aptal konuşma ne ya uzak durun bence o adamdan...Yüzünüze de söylemeye utanmaz ileride.
Ya evlidir
Ya mezhep farkı vardır
Ya mafyatik bir tiptir
Yani ne vardır ki evlenmenize büyüüüüük engel olacak bir şey
Evlnmenize engel olucak durumu yazarsan daha iyi yorum ypriz ilişki hkkinda
Bence yolunuza bakın..
Sadece Sevgi yetmiyor. .
adam belki evli ..
belki başkası var..
gözden Irak olan gönülden de uzak oluyor. .
üff büyükte büyük bu ne ya. Dalga geçer gibi. Açık açık yazmazsanız kimse yardımcı olamaz. Hiçbirimiz meraklı köfteci değiliz keyfimizden sormuyoruz engelinii.Yazamam burada. Büyük bir sorun ama.
Duyguları ne kadar abartılı yaşıyorsunuz. Gel dese koşarak gitmeye hazırsınız. İki ay yazışmaları bir ömürlük beraberlik gibi anlatıyorsunuz. Kendinize gelmelisiniz. Kısa bir süredir bir erkekle yazışıyorsunuz. Çok rahat sizi tersleyip, çirkin konuşabiliyor ancak içince güzel söz söyleyebiliyor ve sizinle asla evlenemeyeceği sorunu var, cesareti zaten yok. Burada sizi sevdiğini düşündüren tek şey kafayı bulduğunda söyledikleri. İşte ona ne kadar inanabiliyorsanız bu ilişki o kadar var demektir. Bana çok boş bir insanmışsınız gibi geldi. Bütün gün oturup ondan mesaj mı bekliyorsunuz.? Bu arada size yazmak için uygun değilse neden zorluyorsunuz ki?
Eğer bu ilişki uzaktan yürüyecekse ikimiz de birbirimize hasret olmayacak mıyız? Onun o derdine ek olarak da bizim uzak olmamız var. Bunu dile getirmiyor ama biliyorum.
yazilani anlamayip lafi oraya buraya ceken, suc bastiran bi adam canlandi gozumde.. iletisim kurmayi beceremeyen ve soyleneni anlama kapasitesinden mahrum insanla cok ZOR!
üff büyükte büyük bu ne ya. Dalga geçer gibi. Açık açık yazmazsanız kimse yardımcı olamaz. Hiçbirimiz meraklı köfteci değiliz keyfimizden sormuyoruz engelinii.