Çok seviyorum. Sevmek yeter mi?

Bence yolunuza bakın..
Sadece Sevgi yetmiyor. .
adam belki evli ..
belki başkası var..
gözden Irak olan gönülden de uzak oluyor. .

Duyguları ne kadar abartılı yaşıyorsunuz. Gel dese koşarak gitmeye hazırsınız. İki ay yazışmaları bir ömürlük beraberlik gibi anlatıyorsunuz. Kendinize gelmelisiniz. Kısa bir süredir bir erkekle yazışıyorsunuz. Çok rahat sizi tersleyip, çirkin konuşabiliyor ancak içince güzel söz söyleyebiliyor ve sizinle asla evlenemeyeceği sorunu var, cesareti zaten yok. Burada sizi sevdiğini düşündüren tek şey kafayı bulduğunda söyledikleri. İşte ona ne kadar inanabiliyorsanız bu ilişki o kadar var demektir. Bana çok boş bir insanmışsınız gibi geldi. Bütün gün oturup ondan mesaj mı bekliyorsunuz.? Bu arada size yazmak için uygun değilse neden zorluyorsunuz ki?

büyük ihtimal adam ya evli ya nişanlı ya da sevgilisi var...size karşı konuşma tarzı da saygı barındırmıyor...bu hayatta kimseye bu kadar güvenmeyin...ve sevmek bazen hiçbir şeye yetmiyor.

Bunu yapamıyorum işte. Seviyorum, ondan şüphelenmiyorum.

Sonra ortamı yumuşatmaya çalıştı. Oraları olmadım. Bozuldu.

Teşekkür ederim. Siz de müsait olduğunuzda anlatırım size özelden. Anlattım ya hani. Sonra yumuşatmaya çalıştı. Gülümsedi. Ben hiç yüz vermedim. Versem o konu kapanıp giderdi. Çok seviyorum. Bunu biliyor. Fakat gerçekten aklıma koyarsam ölsem bile asla konuşmayacağımı bilmiyor.

yazilani anlamayip lafi oraya buraya ceken, suc bastiran bi adam canlandi gozumde.. iletisim kurmayi beceremeyen ve soyleneni anlama kapasitesinden mahrum insanla cok ZOR!

Bence yolunuza bakın..
Sadece Sevgi yetmiyor. .
adam belki evli ..
belki başkası var..
gözden Irak olan gönülden de uzak oluyor. .

Eğer bu ilişki uzaktan yürüyecekse ikimiz de birbirimize hasret olmayacak mıyız? Onun o derdine ek olarak da bizim uzak olmamız var. Bunu dile getirmiyor ama biliyorum.

Ya ben de burada takılıyorum işte. Herkes her şeyi aynı mı hisseder? Yaşadıklarımı, hissettiklerimi hafife almadan yorum yapın lütfen. Neden boş bir insan olayım? Bununla ilgili yorum yapamazsınız. Diğer söylediklerinize gelince evet onun söylediklerine inanıyorum. Hislerinin gerçek olduğundan eminim. O söylediklerinde yalan sezmiyorum. Sadece neden böyle davranıyor çözemiyorum.

üff büyükte büyük bu ne ya. Dalga geçer gibi. Açık açık yazmazsanız kimse yardımcı olamaz. Hiçbirimiz meraklı köfteci değiliz keyfimizden sormuyoruz engelinii.

Kendimle ilgili olsa yazacağım. Sıkıntı benimle alakalı değil. Onun ailesi ve kendisiyle alakalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…