Çok seviyorum. Sevmek yeter mi?

Minnam pardon bacim yanlislikla alintiladim senii. sonrada silmeye usendim.. telefondan girince boyle aksilikler oluyor :)

Konuya gelince..
Yok isim var nelerle ugrasiyorum falan dedigine bakmayin. Sizinde dediginiz gibi, sizin atmanizi yani ilk adimi sizden beklemis. Bu ilk adimin devamini bekledigini gosterir. Boyle senin mesaj atmani bekledim diyen birinde aliskanlik yapar bu. Ikinci adim ucuncu adim her turlusunu bekler .

Kendini hatirlatmaya hic bir zaman gerek duyma ikili iliskilerde..
yanlışlıkla da olsa alıntıla beni margam :KK8::KK8::KK8:

Bu ilişkinin sonu net AYRILIK. Bir gün kavga edeceksiniz seni aramayacak ssende onu aramayacaksın ve bitecek. Zaman kaybı aynısını yaşadım beş senemi verdim. Kendisi Bursa da oturuyordu. Kavgalarımızda hep ben arayan taraftım. Benim tek farkım seninkinden biz birlikteyken bana prensesler gibi davranırdı. Eşimsin herşeyimsinler falan . Ama sonuç ayrılık . İlişkide fedakarlık karşılıklı değilse o ilişki tek taraflıdır. Zaman kaybetme üç günlük dünya git sana değer vereni bul.

@RedLacquer , bugün açtığınız 2.konunuzda hatalı bir detay eklemişim ; beyefendinin nedense yarı ünlü olduğu kalmış aklımda :KK64:, özür dilerim, konu kapandığı için düzeltemedim.

Bu konunuzdan gelin beraber toparlayalım.

Siz 22 , beyefendi 23 yaşında memur. Uzaktan bir tanışıklığınız mevcut. 2 ayda ölüp bitiyorum aşkından noktasındasınız. Yüz yüze görüşmediniz henüz.

Bu büyük aşkınız asla evlilikle sonuçlanamaz ancak ikiniz de bekarsınız.

Bu durumda engelin nedeni nedir ? Nikah akdi düşmeyen durumlar nedeni ile mi ? Bu durumda bunun adı aşk olamaz.

@RedLacquer , bugün açtığınız 2.konunuzda hatalı bir detay eklemişim ; beyefendinin nedense yarı ünlü olduğu kalmış aklımda :KK64:, özür dilerim, konu kapandığı için düzeltemedim.

Bu konunuzdan gelin beraber toparlayalım.

Siz 22 , beyefendi 23 yaşında memur. Uzaktan bir tanışıklığınız mevcut. 2 ayda ölüp bitiyorum aşkından noktasındasınız. Yüz yüze görüşmediniz henüz.

Bu büyük aşkınız asla evlilikle sonuçlanamaz ancak ikiniz de bekarsınız.

Bu durumda engelin nedeni nedir ? Nikah akdi düşmeyen durumlar nedeni ile mi ? Bu durumda bunun adı aşk olamaz.
şok. bu aşka bu yaşanmışlığa gerçekten hiçyüzyüze görüşülmemiş.:KK57::KK57::KK57:

bende öyle anladım ama yanlış anladım sanırım diye netleştirmek istedimdi. yok artık

İnternette mi tanistiniz :KK14: 2 ayda da asik oldun öylemi. Hemde hic yuzyuze gorusmeden. Üstelik sana boyle davranan bir adama

şok. bu aşka bu yaşanmışlığa gerçekten hiçyüzyüze görüşülmemiş.:KK57::KK57::KK57:

bende öyle anladım ama yanlış anladım sanırım diye netleştirmek istedimdi. yok artık

Yanlış anladınız denmesini bende isterim okypete. 2 konuya da baktım satır satır , bu konuda çelişkili ifadeler olsa da kapanan konusunda yüz yüze görüşmedikleri vurgusu var.

Konu sahibesi sorununu çözdü sanırım , yanıt gelmediğine göre. Yormayalım gözlerimizi :KK66:

Yanlış anladınız denmesini bende isterim okypete. 2 konuya da baktım satır satır , bu konuda çelişkili ifadeler olsa da kapanan konusunda yüz yüze görüşmedikleri vurgusu var.

Konu sahibesi sorununu çözdü sanırım , yanıt gelmediğine göre. Yormayalım gözlerimizi :KK66:
demin diğer konuyu okudum. gerçekten yüzyüze hiç görüşmemişler.

mesajda belirtmiş.

Benden kaynaklanan şeyler yüzünden yüz yüze görüşemedik. Biraz zamana ihtiyacımız var. Görüşmeyi çok istiyor. 'Hemen olsun' diyor. Bir yandan da böyle davranıyor. Kurulan hayaller değil. Bambaşka bir şey. Çok güzel bir insan.

Nasıl bir hayal Dünyası Aklım almıyor.
Hiç Görüşmeden ses yoluyla aşk...
Küfür, hakaret, entrika ve daha fazlası.
Az sonra! :KK59:

Kaşınmıyorum. Sadece sevgimin, verdiğim değerin bir nebze de olsa onun için önemli olduğunu bilmek, hissetmek istiyorum. Yapmıyor.
Yapmıyorsa sevmiyordur. Bunu neden anlamamakta ısrar ediyorsun?

Sadece içince güzel sözler söylüyormuş, emin ol sevdiğinden değil o anda karşısında kim olsa onada söyler o sözleri.

Hiç görmemişsin hiç yüzyüze konuşmamışsın hiç tanımıyorsun onu . Nasıl çok seviyorum diyebiliyorsun, kendini kandırıyorsun. Bu adam zerre sevmiyor seni .

Birde bu adam için ailene yalan söyleyip yanına gideceksin öyle mi? Yazık gerçekten yazık diyorum. .

Yazık vallahi en güzel yaşları olmayacak adamlara heba ediyorsunuz...insan konuşurken bile Aptal Aptal diye bir sıfatı telaffuz edemez kaldı ki mesaj düşüne taşına yazılan bile isteye öyle yazılan bir şey. ..NE GEREGI VAR BU ISTIRABIN NE SEVMESI IKI AYDA DAHA NELER YASIYACAKSIN DA BUNUN ADINI ZOR HATIRLAYACAKSIN ABLACIM....KURTAR KENDINI AC GOZUNU SANA BIR KERE BÖLE HAKARET EDEBILEN BIRINI FEDAKARLIK ILE ÖDÜLLENDIRME!

Bide bu adamın ayağına gideceksin çok sevdiğin için. Keşke o da senin gibi olsaydı. Gerçi öyle olsa o gelirdi. İlk buluşmada seni ayağına çağırmazdı o kadar yola.. Gençlik heyecanı içindesin ama yanlış yapıyorsun. Bunu da er geç anlicaksın malesef. Tecrübe edinip öyle akıllanacaksın. Her genç kız gibi, ben gibi :)

X