- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
-
- Konu Sahibi _donukpudra_
yanlışlıkla da olsa alıntıla beni margamMinnam pardon bacim yanlislikla alintiladim senii. sonrada silmeye usendim.. telefondan girince boyle aksilikler oluyor :)
Konuya gelince..
Yok isim var nelerle ugrasiyorum falan dedigine bakmayin. Sizinde dediginiz gibi, sizin atmanizi yani ilk adimi sizden beklemis. Bu ilk adimin devamini bekledigini gosterir. Boyle senin mesaj atmani bekledim diyen birinde aliskanlik yapar bu. Ikinci adim ucuncu adim her turlusunu bekler .
Kendini hatirlatmaya hic bir zaman gerek duyma ikili iliskilerde..
şok. bu aşka bu yaşanmışlığa gerçekten hiçyüzyüze görüşülmemiş.@RedLacquer , bugün açtığınız 2.konunuzda hatalı bir detay eklemişim ; beyefendinin nedense yarı ünlü olduğu kalmış aklımda, özür dilerim, konu kapandığı için düzeltemedim.
Bu konunuzdan gelin beraber toparlayalım.
Siz 22 , beyefendi 23 yaşında memur. Uzaktan bir tanışıklığınız mevcut. 2 ayda ölüp bitiyorum aşkından noktasındasınız. Yüz yüze görüşmediniz henüz.
Bu büyük aşkınız asla evlilikle sonuçlanamaz ancak ikiniz de bekarsınız.
Bu durumda engelin nedeni nedir ? Nikah akdi düşmeyen durumlar nedeni ile mi ? Bu durumda bunun adı aşk olamaz.
şok. bu aşka bu yaşanmışlığa gerçekten hiçyüzyüze görüşülmemiş.
bende öyle anladım ama yanlış anladım sanırım diye netleştirmek istedimdi. yok artık
demin diğer konuyu okudum. gerçekten yüzyüze hiç görüşmemişler.Yanlış anladınız denmesini bende isterim okypete. 2 konuya da baktım satır satır , bu konuda çelişkili ifadeler olsa da kapanan konusunda yüz yüze görüşmedikleri vurgusu var.
Konu sahibesi sorununu çözdü sanırım , yanıt gelmediğine göre. Yormayalım gözlerimizi
Yapmıyorsa sevmiyordur. Bunu neden anlamamakta ısrar ediyorsun?Kaşınmıyorum. Sadece sevgimin, verdiğim değerin bir nebze de olsa onun için önemli olduğunu bilmek, hissetmek istiyorum. Yapmıyor.
Niye ondan bekliyorsun bunu. Kendin karar veremiyor musun her şey bu kadar açıkken. Bırak git arkana bile bakma.Bana bir şey söylesin. Onu beklemem ben giderim.