Çok seviyorum. Sevmek yeter mi?

Ya. Allah korusun. Öyle bir şey olmaz. İkimiz de bunun olmayacağını biliyoruz.
İkiniz dışındakiler de öyle olacağını biliyor diyim o zaman. Söylediklerim tamamen senin iyiliğin için. Lütfen hemen ayrıl, arkana bakmadan kaç. Daha açık şeffaf hem de seni seven bir erkeğin yolunu bekle. Daha gençsin bulursun korkma. Ablalarını dinle e mi?

neden bosandim biliyo musun? paranoyak, kompleksli, takintili ve beni anlamayan ve hic bi zaman anlamayacak bi adam oldugundan karsimdaki.. ve en basinda buyuk bi ask evliligi idi..

O da mı öyle sizce? Korkarım evlensek bizim de sonumuz öyle olur. Ya biri çok seviyorsa vazgeçemez zaten, ne yaparsam kabul eder mantığı mı var anlamıyorum ki? Gerçekten çok üzülüyorum. Olur olmadık yerlerde ağlıyorum. Bana da yazık değil mi? O kadar söylediğim halde neden geri çekilmiyor?

Sanki onun gibi tatlı, konuşmasını, ruhumu okşamasını bilen, bana güzel şeyler söyleyerek ruhuma dokunan, beni güldürebilen birisi hiç olmaz gibi geliyor. Başkasını sevdiğimi düşünemiyorum. Çok üzülüyorum vAllahi.

kapasitesi ortada degilmi? sen ne diyorsun o ne anliyor.. omur boyu kendini anlatmaya calisarak heba olmak istemiyorsan, bosver.. sevgi ask acmiyor her kapiyi.. her bosanan nefret mi ediyor sence? seve seve bosanan da gordum, duydum.. neden bosanir seven insan? olmayacagini anladigi ve gelecek beklentisi kalmadigi icin..

bu cocuk mu ruhuna dokunuyor? sopayla taşla dokunuyor diyorsan o ayri..
ne ruha dokunmasi, iki dakika sitem bile edememissin, aninda hakaret etmis..

Süpersin.

bu cocuk mu ruhuna dokunuyor? sopayla taşla dokunuyor diyorsan o ayri..
ne ruha dokunmasi, iki dakika sitem bile edememissin, aninda hakaret etmis..

İyiyken gerçekten çok iyiyiz. Size negatif yönlerini anlattığım için haklısınız tabi ki. Ama evet bir tartışma olduğunda benim bir şey demeye hakkım yokmuş gibi davranıyor.

Biliyorum. Şu anda çok sevdiğim için gerçekten zor geliyor bana ondan kopmak. Ama bu böyle de yürümez. Farkındayım.

Durumun benim durumuma çok benziyor. Baştan sona tüm yorumları da okudum.
Benim de yaklaşık iki aydır görüştüğüm biri vardı. Her gün konuşurduk. Sonra o memleketine gitti. Mesaj atmamaya,ara ara yazmaya başladı. Neden böyle olduğunu bir sordum,iki sordum. Sürekli bir şeyler uydurdu. Çok hızlı başladığımızı ondan şimdi böyle düşündüğümü söyledi. Mesafeli olurum bundan sonra dedi. En sonda askerliğini bahane etti. Askerliğimi yapayım edeyim daha çok vaktimiz var dedi. Tüm bunlar beninle iletişimi koparmasına sebep değildi tabi. Ben de madem öyle işte böyle diyerek. Her yerden sildim onu. Bana cevap vermeye tenezzül etmeyen adamın yolunu mu gözleyeceğim. Sildiğimin ertesi günü yazdı bide beni trip atmakla suçladı. Aynı yazmama bahanelerini sıraladı. Yemedim tabi. Duruşumu değiştirmedim. Azıcık değer verdiğini bilsem,bunu hissettirseydi askerliğini de beklerdim. Ama şimdiden böyle yapan adamdan hayır gelmez. İlerde üzülmektense şimdi üzülmek daha iyi.
Seninki de bu hesap. Üzme kendini boşu boşuna belki ki değmeyecek biri.

Kendini böyle kısıtlama. Ben şimdi ayrılmk üzere olduğum kocam için aynı sen gibi düşünüyordum.nişanlıydım ozaman. Bi ayrıldım. Bir sürü kısmet oldu. Ama ben kulak tıkadım ve şiddetle reddettim. Şimdi halime bak! Bulursun hem de daha iyilerini! Kendini bu kadar alçaltma. Biz ettik sen etme. Ya da yaşa ve gör en başta dediğim gibi. Kaşınıyorsun sanki.

İyiyken gerçekten çok iyiyiz. Size negatif yönlerini anlattığım için haklısınız tabi ki. Ama evet bir tartışma olduğunda benim bir şey demeye hakkım yokmuş gibi davranıyor.
iyiyken herkes iyi.. onemli olan bi kriz aninda nasil davrandigi.. gercek yuzu o zaman cikar.. kendini kandirmak ister gibisin?

O konularda öyle ketum ki... Bir adım atacağını dahi düşünmüyorum. Neyse ya bunlar son konuşmalarımız zaten. Ben kaldıramam. Üzülüyorum, düşünüyorum ağlıyorum. Biliyor. Ya Allah hakkı için. Bari sevmiyorsa çekilsin. Bin defa söyledim. 'İstemiyor musun?' dedim. Bugün ya daha bugün sabah attığım mesajda yazdım. 'İstemiyorsan, sevmiyorsan söyle. Git de. Benim sevmemle olacak bir şey mi? Konuşmayalım daha iyi' dedim. Onlarla ilgili yorum dahi yapmadı. Ne yapayım ben? Siz söyleyin.

Kaşınmıyorum. Sadece sevgimin, verdiğim değerin bir nebze de olsa onun için önemli olduğunu bilmek, hissetmek istiyorum. Yapmıyor.

iyiyken herkes iyi.. onemli olan bi kriz aninda nasil davrandigi.. gercek yuzu o zaman cikar.. kendini kandirmak ister gibisin?

Ona göre benim kriz anım olamaz. Diliyle söylemedi ama hareketleri onu gösteriyor. Kendimi kandırmak ister miyim hiç? Ben bir şeyleri net görmek istiyorum. Sonra da yoluma bakarım.

Bırak gitsin. Sevse böyle yapmaz. Yedekte tutmaya çalışıyor olabilir. Bunu düşün ve unut.benimki için aklıma bu geldi hep ve soğuttum kendimi.

nasıl yani hiç mi evlilik düşünceniz fikriniz yok atıyorum 10 sene sonra da olsa olmaz mı ?
Minnam pardon bacim yanlislikla alintiladim senii. sonrada silmeye usendim.. telefondan girince boyle aksilikler oluyor :)

Konuya gelince..
Yok isim var nelerle ugrasiyorum falan dedigine bakmayin. Sizinde dediginiz gibi, sizin atmanizi yani ilk adimi sizden beklemis. Bu ilk adimin devamini bekledigini gosterir. Boyle senin mesaj atmani bekledim diyen birinde aliskanlik yapar bu. Ikinci adim ucuncu adim her turlusunu bekler .

Kendini hatirlatmaya hic bir zaman gerek duyma ikili iliskilerde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…