- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- Konu Sahibi _donukpudra_
Başlığa bakarak söylüyorum
Sevgi yetmiyor hem de hiç yetmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yapmayı bırak,gerçekten bırak çünkü değmez.
kesinlikle, tecrübe ile onaylanmıştır.Başlığa bakarak söylüyorum
bak bu daha da korkutucu sakın böyle bir adam için aileni karşına alma cidden üzülen sen olursun iki ay ise istersen 24 saatini geçir hiçbirşeydir sen iki ayı geç bir sene sonra nasıl olacaksınız onu bir gör bakalım iki ayda böyle davranan adam ilişkiniz birazcık monotonlaşınca ne yapacak acaba
Başlığa bakarak söylüyorum
Aynen :)kesinlikle, tecrübe ile onaylanmıştır.
Değil ya gerçekten eminim. Çok net söyleyebiliyorum bunu.
burada bir arkadaş var ismini vermiyim uzun zamandır onun erkek arkadaşı da böyle davranıyor bitir dedim bitirmedi hala daha adam aynı kız da hala aynı umutla devam ediyor malesef zaman bunun ilacı değil olmuyor daBilmiyorum. Yaşamadan bilemeyiz ama daha da kötü olacağına inanıyorum artık. Demin işten çıkmış. 'Seni dinliyorum. Sabahtan beri söylenip durdun. Baya biriktirmişsin' dedi. Ben de ona düşündüklerimi söyledim. 'Senin yazmanı bekledim hepsi bu' dedi. 'Bekleme, yaz. Her şeyi senden mi bekliyorum?' dedim. 'Tamam, dikkat ederim' dedi. Sonra bir şey söyledi. Güldü. Hiç gülmedim. 'Öyle olsun bakalım, peki' dedim. Cevap yazmadı.
Onun fedakarlik yapmasını beklerken bi bakmissin sen kendin feda olmuşsun uğruna hem de daha sonra başını taşlara vurucak şekilde. .İki taraf da bir şeylerden fedakarlık yapsa olur belki de bir kişinin çabasıyla olmuyor sanırım. Çok üzülüyorum. Başıma ağrılar giriyor düşünmekten. Ya nasıl bir vicdan anlamıyorum.
2 aydır tanıyosun daha kimliğini mi gördün ya da yüz yüze görüştünüz mü hiç
nasıl eminsin anlamıyorum
Merhabalar. Size direkt konuyu anlatmak istiyorum.
22 yaşındayım. 2 aydır hayatımda birisi var? Olmaksa bu. Biz birbirimizden biraz uzaktayız. Ekim ayını sabırsızlıkla bekliyoruz. Çünkü Ekim'den önce bir araya gelmemizin mümkünatı yok. Onu çok seviyorum Allah biliyor ya. Daha önce hoşlandığım kişiler de olmuştu ama 'aşk' denen güzel duyguyu ben, bu adamla hissettim. Bizim öyle büyük bir sorunumuz var ki... Şu anda baktığımda 'dünya yansa biz kavuşamayız' diyorum. Nedenini açıklayamam ama bu konuyu çözüme kavuşturmak benim elimde değil. Sıkıntı benden kaynaklı değil.
Sevdiğim bu adam tam bir kapalı kutu. Hiçbir şeyini doğru düzgün anlatmıyor. Sorunca yarım yamalak cevaplar veriyor. Ama öyle de tatlı biri ki. Ne söylerse söylesin ona çok kızamıyorum. Ruhumu o kadar güzel okşuyor ki... Kıyamıyorum ona. Benim yerimde başka birisi olsa eminim 2 ay boyunca devam eden bir şey olmazdı. Neyse size onunla ilgili sıkıntımı anlatayım:
Biz kısa süreli bir ayrılık yaşamıştık. Ben, mesaj attım. Tekrar konuşmaya başladık. Herhangi bir tartışmada hep geri adım atan ben oluyorum. Ben gülüyorum, ortamı ben yumuşatıyorum, ben mesaj atıyorum, ben arıyorum. Çok inatçı birisi. Küçücük bir sorgulamaya bile gelemiyor. Ben de inatçıyım ama sırf huzursuzluk olmasın diye alttan alıyorum. Beni yoruyor bu. İki gün önce tartışmıştık. Konuşmuyorduk. Bu sabah mesaj attım. 'Bir defa da uyandığımda sen bir şey yazmış ol. İyi bir şey değil kötü de olsa yaz' dedim. 'Çok yoğunum aklıma gelmedi' yazmış. 'Hiç mi aklına gelmedi? Bu kadar mı değersizim? Hiç mi eksik hissetmedin?' dedim. 'Senin yazmanı bekledim. Kapris falan yapma' dedi bana. 'Ne kaprisi? Niye kapris yapayım? Biz hep böyle mi konuşacağız?' dedim. 'Bir ton işle uğraşıyorum. Küfredecem şimdi. Aptal aptal konuşma' yazmış. Ben de sinirle bir mesaj yazdım. Henüz cevap vermedi. Geçen gün içmiş. Beni aradı. Öyle tatlı konuşuyor ki. Kapadık telefonu sonra mesaj attı. 'Seni çok seviyorum diyemediğim hergün ben ölüyorum ama seni çok seviyorum' yazmış. Bunları duymak güzel ama sadece kafası güzelken mi duyacağım bunları? Çok üzülüyorum. Onu çok seviyorum. Sevgimin farkında ama böyle de çok yoruluyorum. Her ne olursa olsun onunla geçirdiğim zamanların değeri çok yüksek. Böyle de olmuyor. Çok karışığım. Ne yapmalıyım? 'Konuşmayı dene' demeyin. Konuşamıyoruz çünkü.
Demek ki emin olacak kadar görmüşüm bir şeyleri.
burada bir arkadaş var ismini vermiyim uzun zamandır onun erkek arkadaşı da böyle davranıyor bitir dedim bitirmedi hala daha adam aynı kız da hala aynı umutla devam ediyor malesef zaman bunun ilacı değil olmuyor da
küfredecem şimdi aptal aptal konuşma mı?
çok dertliysen bu konuda özelden anlatabilirsin ben dinlerim şunu bil hiçbirşey senden daha değerli değil asla kendini ezdirme kimseye de minnet etme bırak o sürünsün peşinde kul köle olsun bir mesajına hasret bakma böyle ardındanOlmuyor. Şimdi burada bir şey anlatsam çok tepki alabilir o yüzden anlatamıyorum. Bildiğin tek şey erkeklerin gerçekten tuhaf varlıklar olduğu.
Evlenmemiz imkansız. Bu da onun yüzünden. Hiç cesaretli bir adam değil. Net değil. Deli oluyorum. Düşünmekten bıktım artık.