Çok seviyorum. Sevmek yeter mi?

Bilmiyorum. Yaşamadan bilemeyiz ama daha da kötü olacağına inanıyorum artık. Demin işten çıkmış. 'Seni dinliyorum. Sabahtan beri söylenip durdun. Baya biriktirmişsin' dedi. Ben de ona düşündüklerimi söyledim. 'Senin yazmanı bekledim hepsi bu' dedi. 'Bekleme, yaz. Her şeyi senden mi bekliyorum?' dedim. 'Tamam, dikkat ederim' dedi. Sonra bir şey söyledi. Güldü. Hiç gülmedim. 'Öyle olsun bakalım, peki' dedim. Cevap yazmadı.

Başlığa bakarak söylüyorum
Sevgi yetmiyor hem de hiç yetmiyor

İki taraf da bir şeylerden fedakarlık yapsa olur belki de bir kişinin çabasıyla olmuyor sanırım. Çok üzülüyorum. Başıma ağrılar giriyor düşünmekten. Ya nasıl bir vicdan anlamıyorum.

burada bir arkadaş var ismini vermiyim uzun zamandır onun erkek arkadaşı da böyle davranıyor bitir dedim bitirmedi hala daha adam aynı kız da hala aynı umutla devam ediyor malesef zaman bunun ilacı değil olmuyor da

İki taraf da bir şeylerden fedakarlık yapsa olur belki de bir kişinin çabasıyla olmuyor sanırım. Çok üzülüyorum. Başıma ağrılar giriyor düşünmekten. Ya nasıl bir vicdan anlamıyorum.
Onun fedakarlik yapmasını beklerken bi bakmissin sen kendin feda olmuşsun uğruna hem de daha sonra başını taşlara vurucak şekilde. .

küfredecem şimdi aptal aptal konuşma mı?

burada bir arkadaş var ismini vermiyim uzun zamandır onun erkek arkadaşı da böyle davranıyor bitir dedim bitirmedi hala daha adam aynı kız da hala aynı umutla devam ediyor malesef zaman bunun ilacı değil olmuyor da

Olmuyor. Şimdi burada bir şey anlatsam çok tepki alabilir o yüzden anlatamıyorum. Bildiğin tek şey erkeklerin gerçekten tuhaf varlıklar olduğu.

10 senedir ilişkim var böyle cvp verse 10 günde biterdi herhalde
şu an şakasına "saçmalama ya" dese tripten tribe giriyorum benim dediklerim saçma mı diye
aptal aptal konuşma dediğinde bi kapatırsın o teli bi daha hiç konuşmazsın sorunların kökten çözülür.

Olmuyor. Şimdi burada bir şey anlatsam çok tepki alabilir o yüzden anlatamıyorum. Bildiğin tek şey erkeklerin gerçekten tuhaf varlıklar olduğu.
çok dertliysen bu konuda özelden anlatabilirsin ben dinlerim şunu bil hiçbirşey senden daha değerli değil asla kendini ezdirme kimseye de minnet etme bırak o sürünsün peşinde kul köle olsun bir mesajına hasret bakma böyle ardından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…