Çok seviyorum. Sevmek yeter mi?

sadece başlıktan cevp veriyorum henüz okumadım.

geç benim konularımı oku sevmek nasıl yetmio ispatıdır .

Sevdiğim bu adam tam bir kapalı kutu. Hiçbir şeyini doğru düzgün anlatmıyor. Sorunca yarım yamalak cevaplar veriyor. Ama öyle de tatlı biri ki. Ne söylerse söylesin ona çok kızamıyorum.

tam bi mazoşişt daha!

şöyle yapıyorsun canım: bu adamı daha çok seveceksin, neyin varsa vereceksin. kendini tamamen teslim edeceksin. hah tamam!
sonra bu adam sana bassın tekmeyi, işini bitirsin. defol diye telefon kapasın suratına, ara açmasın.
sen buraya geri dön. sevdiğim her şeyim verdiğim adam beni yarı yolda bıraktı şimdi ben napıcam diye başka konu aç.

böyle yapınca iyi olur, lütfen devam.

tam bi mazoşişt daha!

şöyle yapıyorsun canım: bu adamı daha çok seveceksin, neyin varsa vereceksin. kendini tamamen teslim edeceksin. hah tamam!
sonra bu adam sana bassın tekmeyi, işini bitirsin. defol diye telefon kapasın suratına, ara açmasın.
sen buraya geri dön. sevdiğim her şeyim verdiğim adam beni yarı yolda bıraktı şimdi ben napıcam diye başka konu aç.

böyle yapınca iyi olur, lütfen devam.

Ya. Allah korusun. Öyle bir şey olmaz. İkimiz de bunun olmayacağını biliyoruz.

Bu adam seni çok yorar, sürekli alttan alan kişi ilişki de en çok yorulan kişi olur. 2 ayda yorulmaya başladın evlensen ooo anladın sen onu

Yoruldum zaten. Evlenmek gibi bir durumumuz söz konusu bile değil. Vallahi seviyorum ama olmuyor olmuyor.
Olmuyor canım benim nişanlımda çok inatçıydı hep benim aramamı beklerdi vallahi hala çok seviyorum ama nitekim ayrıldım olmaz olamaz

olmuyorsa zorlama gençliğini kıymetini bilmeyen adam uğruna neden harcayasın ki

Biz 2 aydır konuşuyoruz ama o kadar çok şey yaşadık ki. Çok farklı başladık. Her şey farklıydı. Çok dolu geçti. İyi anında gerçekten ondan iyisi yok. Bunu anlayabilmek için onunla konuşuyor olmak gerekiyor. Çok seviyorum. Allah biliyor ya gerçekten çok seviyorum. Annemin ve babamın çok kızcağını, kırılacağını bildiğim halde o biraz cesaretli olsa, yürekli olsa vAllahi her şeyi yapmaya hazırım. Anlamıyorum hiçbir şey. O kadar yoruldum ki düşünmekten. İnsan sevdiğiyle ilerde evlenmenin hayalini kurar. Ben hayal bile kuramıyorum. Hep onun yüzünden. Ya kaç defa söyledim. 'İstemiyorsan, sevmiyorsan söyle. Konuşmayalım' dedim. Bunları söylememin ardından hep daha güzel geldi bana. Bilmiyorum. Sadece çok üzülüyorum.

Olmuyor canım benim nişanlımda çok inatçıydı hep benim aramamı beklerdi vallahi hala çok seviyorum ama nitekim ayrıldım olmaz olamaz

Niye böyleler ki? Ben de çok inatçıyım fakat bu konuda gerçekten kötü olmayalım diye fedakarlık yapıyorum. Hiç anlamıyor. Tek gördüğü benim çıkardığım tartışmalar.

Biz 2 aydır konuşuyoruz ama o kadar çok şey yaşadık ki. Çok farklı başladık. Her şey farklıydı. Çok dolu geçti. İyi anında gerçekten ondan iyisi yok. Bunu anlayabilmek için onunla konuşuyor olmak gerekiyor. Çok seviyorum. Allah biliyor ya gerçekten çok seviyorum. Annemin ve babamın çok kızcağını, kırılacağını bildiğim halde o biraz cesaretli olsa, yürekli olsa vAllahi her şeyi yapmaya hazırım. Anlamıyorum hiçbir şey. O kadar yoruldum ki düşünmekten. İnsan sevdiğiyle ilerde evlenmenin hayalini kurar. Ben hayal bile kuramıyorum. Hep onun yüzünden. Ya kaç defa söyledim. 'İstemiyorsan, sevmiyorsan söyle. Konuşmayalım' dedim. Bunları söylememin ardından hep daha güzel geldi bana. Bilmiyorum. Sadece çok üzülüyorum.
bak bu daha da korkutucu sakın böyle bir adam için aileni karşına alma cidden üzülen sen olursun iki ay ise istersen 24 saatini geçir hiçbirşeydir sen iki ayı geç bir sene sonra nasıl olacaksınız onu bir gör bakalım iki ayda böyle davranan adam ilişkiniz birazcık monotonlaşınca ne yapacak acaba

X