Çok sakarım

ay evet aynen öyle geöen tabak kırdım babam geldi o tabaklar annene lazım olabilir dedi şaka yapıyor biliyorum ama bozuluyorum için için. o yüzden babam varken tedirgin oluyorum

ay evet aynen öyle geöen tabak kırdım babam geldi o tabaklar annene lazım olabilir dedi şaka yapıyor biliyorum ama bozuluyorum için için. o yüzden babam varken tedirgin oluyorum
:) olmamaya calis o zaman aman ne var de normal bir sey de gec kendini kasma yoka tum takim.gidebilir elin ayagina dolaninca ben nazardir nazar deyip gulup geciyorum yoksa hemen cokuyor psikoloji ben sakarim dedikce kendini gerceklestiren kehanete dönüyor olay

nazardır diyemiyorum ben kimsecikler yokken neyin nazarı olacak ki düşünmemeye çalışıyorum bende napim

nazardır diyemiyorum ben kimsecikler yokken neyin nazarı olacak ki düşünmemeye çalışıyorum bende napim
Nazar oldugundan degil zaten amac teselli tipik turk kadini tesellisi
Anneler bir sey kirdiginda ; nazar cikti.
babalar bir sey kirdiginda ; kim koydu lan bunu buraya.
biz bir sey kirdigimzda; cok sakarsin.
Bizim onlardan neyimiz eksik hakkimizi savunmamiz lazim

aynen valla anneme sakar denildiğini duymadım hiç

aşırı aşırı değil canım ama çevremdekiler sakarlığımla bilir beni yani arkdaşlarım annem babam abim erkek arkadaşım

ee bırazcık zor iş tabi ama olsun napıcam senın de kusurun bu olsun şeker

ayy hiç sormay ya birde başımıza kakılması yok mu

siz ne diyorsunuz benim iş yerinde ben mutfağa bir giriyorum şangır şungur sesler patron koşarak geldi çöpe bakıyorkaç tabak kırılmış diye

bir seferinde yine ben mutfağa girdim patron yavaş kızım yavaş acele etme diyor

bende bir şeyleri çok kırıyorum.
hele geçen sene ramazanda annemin yeni aldığı yemek takımının 5 tabağını birden kırmıştım. ellerimden kaydı gitti resmen.
acele acele yapıyorum diye oluyor muhtemelen.
ne olacak bu halimiz bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…