mesela birşey kırdığınızda erkek arkadaşınıza "çok güzelim herkesin gözü üzerimde nazar çıkıyor" dersiniz
o da bu sorundan muzdaripse sıkıntı yok o zaman. evinize ya da çeyizliklerinizi kaliteli almazsınız olur biter bence.hiç öyle bi cevap gelmedi aklıma senden göre göre böyle oldum diyorum
geçici bişeydir belkide öyle umuyorum yani. teşekkürler efendiiimmo da bu sorundan muzdaripse sıkıntı yok o zaman. evinize ya da çeyizliklerinizi kaliteli almazsınız olur biter bence.
Allah ağız tadınızı bozmasın.
aynen çok sakarım ya düz yolda bile tökezlerimbenim kadar mı acaba
bende öyleyimaynen çok sakarım ya düz yolda bile tökezlerim
aynenbende öyleyimher zaman her zaman değil tabii ama sık oluyor
gıcık bi durum yaaynenönceden fenaydım ama toparladım şimdi :)
ayy hiç sormay ya birde başımıza kakılması yok mugıcık bi durum yatabak kırdım babam gelip bi kaç tane sağlam kalsın annene lazım olur diyo
hehehhe aynen valla o sıkıntı zaten
ayy hiç sormay ya birde başımıza kakılması yok mu
Aynen :) ama bazı insanlar var ayy canım ne önemi var boşver senden değerli mi vs işte bunlar altın değerinde insandır. :)hehehhe aynen valla o sıkıntı zaten
bizimle uğraşanlar samimi olduklarımız genelde amaAynen :) ama bazı insanlar var ayy canım ne önemi var boşver senden değerli mi vs işte bunlar altın değerinde insandır. :)
pis sakar seni kibliyorumkızlar dert falan değil biliyorum. Konuyu nereye açacağımı da bilemedim.
Ya ben çok sakarımannem cuma gününden beri yok evde. yemeği temizliği ben yapıyorum. Beceremiyorum değil elimden geldiği kadar yapıyorum oluyo da (anneminki kadar olmasada) ama sakarım annem gittiğinden beri iki tabak bi kase iki bardak kırdım. elimde bi yanık bide kesik var. çok önemli misafirimiz varkende sakarlık yapacam diye ödüm kopuyor. neden oluyor acaba bu? kızıyorum kendime ya beceriksiz falan değilim aslında kendi çapımda yani sofrada çaydanlığı yanıma yöreme koymaz oldular bozuluyorum artık
yapis sakar seni kibliyorum
fıstık tabiki şakayadert anlatmaya geldik iki dk.
biliyorum canım şaka olduğunufıstık tabiki şaka
benim kardeşte pek sakardır hop devirir mesala birşey vercekken gözüme parmak bile soktuğu oldu
bu biraz dönemsel
bence panik yapma olur biter
elim kolum ayağım uzun acaba ondan mı diyorumBende de var sakarlık dökerim saçarım. Tez canlıysan benim gibi normal canım
hem sakarlık yapmayan yoktur sadece bazıları fazla yaparbiliyorum canım şaka olduğunu
ben sorun yapmıyorum da azıcık dalga konusu oluyom bazen
sen yanmıştın demi ay ben çok üzülmüşyüm geçti demibiliyorum canım şaka olduğunu
ben sorun yapmıyorum da azıcık dalga konusu oluyom bazen
Ben o bazilarindanim iste canım napalım böyle kabullencem artık kendimihem sakarlık yapmayan yoktur sadece bazıları fazla yapar