Çok sakarım

Lavabo demisim ya dolaba iste dunde dis fircam kulagimin alt kismina dustu bunlar basit ornekler mesela egilip yuzumu yikiycam esimin tiras bicagi sacima takiliyo:KK70:

annemin bi arkadaşı var oda sürekli kırar döker sonrada "nazar var bende,nazar çıktı" der :KK37: sende nazar var de geç aman boşver be canım.kendine bi zarar vermede kesik yanık gibi gerisi önemli değil

kızlar dert falan değil biliyorum. Konuyu nereye açacağımı da bilemedim.
Ya ben çok sakarım :KK43: annem cuma gününden beri yok evde. yemeği temizliği ben yapıyorum. Beceremiyorum değil elimden geldiği kadar yapıyorum oluyo da (anneminki kadar olmasada) ama sakarım annem gittiğinden beri iki tabak bi kase iki bardak kırdım. elimde bi yanık bide kesik var. çok önemli misafirimiz varkende sakarlık yapacam diye ödüm kopuyor. neden oluyor acaba bu? kızıyorum kendime ya beceriksiz falan değilim aslında kendi çapımda yani :KK67: sofrada çaydanlığı yanıma yöreme koymaz oldular :mad: bozuluyorum artık :KK42:
şekerim yaşın kaçtı?

acaba ergenlikten mi dedim beyin vücuda adapte olamıyor da o dönemde çünkü:KK70:
ama sen çoktan bitirmişin ergenliği.
takma kafana tatlım. kır gitsin:KK59:
hehehe ergen değilimdir herhalde artık :KK57: yok canım ben çok takmıyorum da işte dalga geçilince bozuluyorum biraz napayım elimde değil :KK49:

Ben pek üzülüyordum bU halime, kompleks yapıyordum ama ne güzel tiye almışsınız siz. Ben de böyle yapim artık. Hep bir yerlere döküyorum, çarpıyorum. Çok şikayetçiyim çokkk.. Yok mu bunun bir çaresi?

Ben pek üzülüyordum bU halime, kompleks yapıyordum ama ne güzel tiye almışsınız siz. Ben de böyle yapim artık. Hep bir yerlere döküyorum, çarpıyorum. Çok şikayetçiyim çokkk.. Yok mu bunun bir çaresi?
yok gibi görünüyor dikkatli olmaya çalıştıkça oluyor engelleyemiyor insan. biraz mahçup olup utanmam dışında sorun yok ama işte sık olunca elini bişeye atmaya çekiniyor insan :KK17:

Özellikle ergenlik döneminde insan çok sakarlaşıyor. Bunun nedeni de gelişimin orantısız başlaması. Mesela, bir kolun diğerine göre daha hızlı uzaması ya da bir elin diğerine göre daha çabuk büyümesi gibi...

Yaşınızı bilemediğim için bişey diyemiyorum, ama sakarlık deyince aklıma bu bilgi geldi. :)

Ergenlik döneminde değilseniz hareketlerinizi yavaşlatmaya çalışın. Belki zamanla azalır ya da bilemedim ki :)

kızlar dert falan değil biliyorum. Konuyu nereye açacağımı da bilemedim.
Ya ben çok sakarım :KK43: annem cuma gününden beri yok evde. yemeği temizliği ben yapıyorum. Beceremiyorum değil elimden geldiği kadar yapıyorum oluyo da (anneminki kadar olmasada) ama sakarım annem gittiğinden beri iki tabak bi kase iki bardak kırdım. elimde bi yanık bide kesik var. çok önemli misafirimiz varkende sakarlık yapacam diye ödüm kopuyor. neden oluyor acaba bu? kızıyorum kendime ya beceriksiz falan değilim aslında kendi çapımda yani :KK67: sofrada çaydanlığı yanıma yöreme koymaz oldular :mad: bozuluyorum artık :KK42:

ayyy aynı bizim eleman gıbısın sen kızzz
o da öyle hepimiz dalmışız işe ayagını bır carpar masanın bacagına küüttt
elınde kahve ıcerken düşürür küüttt heryer kahveee
kapıyı örterken
bardak getırırken
herseyı döker
erkek arkadasım onun dıkkatsız oldugunu aklının baska yerde oldugunu
sureklı sabıt bırseyı dusunmedıgı surece normal bırının boyle sakar olmucagını soyluyor
ama yıne de sen nasılsın bılemedım tatlım =))
Allah anana sabır versin =))

dipnot : boşver sakar ol senın tatlı dilin yeter

yok gibi görünüyor dikkatli olmaya çalıştıkça oluyor engelleyemiyor insan. biraz mahçup olup utanmam dışında sorun yok ama işte sık olunca elini bişeye atmaya çekiniyor insan :KK17:
Bence bir kere sakarlik yapinca devaminin gelmesinin.sebebi psikolojik. Yine olck korkusuyla tedirgin olup iyice elin ayagina dolanıyordur. Ben normlde sakar degilimdir ama bir kere sakarlik yapinca muhakkak ikinci de gelir bu tedirginlik yüZünden :-)

Özellikle ergenlik döneminde insan çok sakarlaşıyor. Bunun nedeni de gelişimin orantısız başlaması. Mesela, bir kolun diğerine göre daha hızlı uzaması ya da bir elin diğerine göre daha çabuk büyümesi gibi...

Yaşınızı bilemediğim için bişey diyemiyorum, ama sakarlık deyince aklıma bu bilgi geldi. :)

Ergenlik döneminde değilseniz hareketlerinizi yavaşlatmaya çalışın. Belki zamanla azalır ya da bilemedim ki :)
ergenlik döneminde değilim ama 21 yaşındayım :KK17: yavaş hareket edemem yavaş hareket edenlere tahammül bile edemiyorum :KK45:

ayyy aynı bizim eleman gıbısın sen kızzz
o da öyle hepimiz dalmışız işe ayagını bır carpar masanın bacagına küüttt
elınde kahve ıcerken düşürür küüttt heryer kahveee
kapıyı örterken
bardak getırırken
herseyı döker
erkek arkadasım onun dıkkatsız oldugunu aklının baska yerde oldugunu
sureklı sabıt bırseyı dusunmedıgı surece normal bırının boyle sakar olmucagını soyluyor
ama yıne de sen nasılsın bılemedım tatlım =))
Allah anana sabır versin =))

dipnot : boşver sakar ol senın tatlı dilin yeter
aşırı aşırı değil canım ama çevremdekiler sakarlığımla bilir beni yani arkdaşlarım annem babam abim erkek arkadaşım :110:

X