bilmiyorum hep olmuyor ama olduğu zamanda arkası geliyorAaaa yazık, isteme de napcan kız
hep böyleydim
Aman tek derdin bu olsun, kocişin 2 tabak fazla alır evebilmiyorum hep olmuyor ama olduğu zamanda arkası geliyor
çok takmıyorum aslında ama bazen sinirimi çok bozuyor bu durumgeçer tatlım.dikkatsizlik vardır,ne zaman dikkatim başka yerde ya da regl olcak olsam ben de sakarlaşırım.Kafaya takarsan daha beter olursun.
kocişim 10 tabakta fazla alırAman tek derdin bu olsun, kocişin 2 tabak fazla alır eve
Alsınkocişim 10 tabakta fazla alır
sağol canımAlsınönemli bişey olduğunu sanmıyorum kendine zarar gelmesin de
olmanı gerekiterecek hiç bişi yoksağol canımönemli değil evet ama biraz rahatsız oldum
kızlar dert falan değil biliyorum. Konuyu nereye açacağımı da bilemedim.
Ya ben çok sakarımannem cuma gününden beri yok evde. yemeği temizliği ben yapıyorum. Beceremiyorum değil elimden geldiği kadar yapıyorum oluyo da (anneminki kadar olmasada) ama sakarım annem gittiğinden beri iki tabak bi kase iki bardak kırdım. elimde bi yanık bide kesik var. çok önemli misafirimiz varkende sakarlık yapacam diye ödüm kopuyor. neden oluyor acaba bu? kızıyorum kendime ya beceriksiz falan değilim aslında kendi çapımda yani sofrada çaydanlığı yanıma yöreme koymaz oldular bozuluyorum artık
ay ilerde bende böyle olcam galiba2,5 senelik evliyim. geçen gun baktım çay bardagım kalmamış toplamda 24 tane vardı düşün. tabak çanağı saymıyorum bilekorkarım mutfakta birşey bırakmayacağım
benim kadar mı acabaaynı dertten bende muzdaribim ya
dert değil aslında ama rahatsız oluyorum azıcık erkek arkadaşım bile dalga geçiyorbence hiç önemli değil. en büyük derdiniz bu olsun. en azından birşey yapmaya çalışıyorsunuz. ben nerdeyse hiç yemek yapmam bile
mesela birşey kırdığınızda erkek arkadaşınıza "çok güzelim herkesin gözü üzerimde nazar çıkıyor" dersinizdert değil aslında ama rahatsız oluyorum azıcık erkek arkadaşım bile dalga geçiyorişime gelirse severim ben yemek yapmayı falan ama işte küçük minicik kazalar oluyor