Çok sakarım

-Piraye

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
19.381
12.405
kızlar dert falan değil biliyorum. Konuyu nereye açacağımı da bilemedim.
Ya ben çok sakarım annem cuma gününden beri yok evde. yemeği temizliği ben yapıyorum. Beceremiyorum değil elimden geldiği kadar yapıyorum oluyo da (anneminki kadar olmasada) ama sakarım annem gittiğinden beri iki tabak bi kase iki bardak kırdım. elimde bi yanık bide kesik var. çok önemli misafirimiz varkende sakarlık yapacam diye ödüm kopuyor. neden oluyor acaba bu? kızıyorum kendime ya beceriksiz falan değilim aslında kendi çapımda yani sofrada çaydanlığı yanıma yöreme koymaz oldular bozuluyorum artık

2,5 senelik evliyim. geçen gun baktım çay bardagım kalmamış toplamda 24 tane vardı düşün. tabak çanağı saymıyorum bile korkarım mutfakta birşey bırakmayacağım

aynı dertten bende muzdaribim ya

2,5 senelik evliyim. geçen gun baktım çay bardagım kalmamış toplamda 24 tane vardı düşün. tabak çanağı saymıyorum bile korkarım mutfakta birşey bırakmayacağım
ay ilerde bende böyle olcam galiba canımız sağolsun o zamaaann

bence hiç önemli değil. en büyük derdiniz bu olsun. en azından birşey yapmaya çalışıyorsunuz. ben nerdeyse hiç yemek yapmam bile

bence hiç önemli değil. en büyük derdiniz bu olsun. en azından birşey yapmaya çalışıyorsunuz. ben nerdeyse hiç yemek yapmam bile
dert değil aslında ama rahatsız oluyorum azıcık erkek arkadaşım bile dalga geçiyor işime gelirse severim ben yemek yapmayı falan ama işte küçük minicik kazalar oluyor

dert değil aslında ama rahatsız oluyorum azıcık erkek arkadaşım bile dalga geçiyor işime gelirse severim ben yemek yapmayı falan ama işte küçük minicik kazalar oluyor
mesela birşey kırdığınızda erkek arkadaşınıza "çok güzelim herkesin gözü üzerimde nazar çıkıyor" dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…