Çok sakarım

Ben de cok sakarim.Hem kirarim hem kendime zarar veririm, bazen yanimda kim varsa o da nasibini alir
Sac masasiyla dizimin ustunu 2. Derece yakmis biriyim .Boynumu, yuzumu,alnimi. ,elimi yakmami saymiyorum bile .Evde terliksiz gezemem cunku koltuga, kapiya carparim. kucuk parmaklarim saga sola vurmakdan sekil degistirdi.
Bunun caresini bilen varsa yazsin lutfen .

istemsiz güldüm yorumunuza bunun bi çaresi yok galiba tek çare dikkatli olmak dicem ama dikkatli oldukça daha beter oluyor

Ben de sakarım ama değişmiyor. Böyle kabul edeceksiniz ve edecekler :)) Ben genelde sakarlığımda nasıl yapıyorum bilmiyorum ama çoğu kez yanımdakine zarar veriyorum. Kaç kere eşimin ayağına çay, üstüne yemek döktüm. Sigaramı pijamasında söndürmüşlüğüm bile var :)) Evde kırılanın haddi hesabı yok :)) El-göz koordinasyonum mu iyi değil ya da yapım mı bu bilmiyorum. Eşim de alıştı artık :)) Annem çocukluğumdan beridir ben geçerken etrafta kırılacak dökülecek ne varsa tutmaya çalışır :)

ayyyy sen benden de betermişsin çok şükür şimdiye kadar kimsenin gözünü oymadım kendimi suçlu hissediyorum utanıyorum bişey kırıp dökünce

ayyyy sen benden de betermişsin çok şükür şimdiye kadar kimsenin gözünü oymadım kendimi suçlu hissediyorum utanıyorum bişey kırıp dökünce
Haline şükret bence :)) Bak hep daha kötüsü var :)) Aman tek kusurumuz bu olsun. Sevenlerim böyle deyip teselli ediyor beni :))

Bizden daha tedirgin oluyolar bi yerimize bisey olacak diyeoraya dokunma bardaga dikkat et ocagi sen yakma eline dikkat et boyleee uzuyo gidiyo yazik valla onlara

öyle de ben utanıyorum biraz kimse şaşırmıyor artık yaptıklarıma
Ay valla hiç utanamam bu yüzden, ayıp mı yahu :)) Ben zaten sakarların saf insanlar olduklarına inanırım hep :)) Bu da bi teselli işte

Ay valla hiç utanamam bu yüzden, ayıp mı yahu :)) Ben zaten sakarların saf insanlar olduklarına inanırım hep :)) Bu da bi teselli işte
saf olmakta iyi mi kötü bilemedim yani yakın olduğum insanlar dalga geçiyor bende beceriksizmişim gibi hissediyorum ister istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…