- 6 Temmuz 2023
- 5.498
- 20.457
Ciddiyete bak anamBEncd enfesksiyon gibi bi şey de olabilir. Bi muayene olun.
Ayyy valla bunlar çökmüşOlum niye bu kadar şok olunuyo ilk yıl nasıldı sizin?
He yaa o kadar kıskandım ki abi seniAhahhahaha şaşırdığına göre ayda yılda bir yapıyosunuz ondandır
Suuss kııızzz öyle demeeŞeyiniz kepeklenmiş olabülü
Ricii idirimm pelinsuuuTişikkirrleeerrrr bacımsuu
Evet ya sönük libido konularından sıkılmıştım ben de , kaçan erkek mi olurmuş ayolAy uzun zamandır ilk defa prenses koca konusu görmedim. Ne zaman bu konulara gelsem kocam kaçıyor, kocam kuşu öttürmüyor, kocam sevişirken ağlıyor falan çıkıyordu. Ateşiniz bitmesin bacım
Normalde cinsellik dışında beyaz süt kesiği akıntı, kaşıntı koku var mı?
Yani her gün ilk sene sevişilmiycekse ne zaman sevişilcek bilemiyorum. Tabi ki ilerleyen yıllarda zaman zaman sıklaşır zaman zaman seyrekleşir ama ben herkesin ortalama ilk yıl hergün seviştiğini düşünürdümAyyy valla bunlar çökmüş
Merve uzun yıllar geçti be unutuyo insanOlum niye bu kadar şok olunuyo ilk yıl nasıldı sizin?
Ayda yılda bir yapmıyoruz da regl günleri hariç her gün de olmuyor, ülkede ki su kaynaklarını mı bitirelim kızım yaAhahhahaha şaşırdığına göre ayda yılda bir yapıyosunuz ondandır
Bacım zaten eleştirenler kocası öyle olanlar muhtemelen baksana eleştirilere kendi kocalarınınki muhtemelen bunlara kalkmıyo beni eleştiriyoAy uzun zamandır ilk defa prenses koca konusu görmedim. Ne zaman bu konulara gelsem kocam kaçıyor, kocam kuşu öttürmüyor, kocam sevişirken ağlıyor falan çıkıyordu. Ateşiniz bitmesin bacım
Normalde cinsellik dışında beyaz süt kesiği akıntı, kaşıntı koku var mı?
Su çok geliyo eşiminde benimde yaramız açık su konusuna girmeAyda yılda bir yapmıyoruz da regl günleri hariç her gün de olmuyor, ülkede ki su kaynaklarını mı bitirelim kızım ya
AhahhaajHergün segz yapanlar evrim geçirip pul döküyormuş.Senin işler kesat sanırsam muhtar.
Kız kuran çarpıyım mı kadın olduğuma ve gerçek olduğuma inanıcaksan valla çarpıcamHe yaa o kadar kıskandım ki abi seni
31 çekmekten elin inşaat amelelerinin eline dönmüş gelmiş bize hayal anlatıyor burda 🖐
En azından pullanmıyodur fazla aşınmadanAhahhahaha şaşırdığına göre ayda yılda bir yapıyosunuz ondandır
Kız sen iyi misin ilişkiden sonra duşa girmem mi ağzım döner ilişkiden hemen sonra ya da ilişki sıradında görüyorumAhahhaajtamamda yavrum seksten sonra duş almazsan ya da orayı yıkamazsan o beyazlık niye olur bunu 1 yıldır hergün sevişen kişi bilir be gelmiş bana sıkıyor ona şaşıyorum ben.
Kız kimse seni eleştirmiyor niye öyle yapsınlar, eğleniyoruzBacım zaten eleştirenler kocası öyle olanlar muhtemelen baksana eleştirilere kendi kocalarınınki muhtemelen bunlara kalkmıyo beni eleştiriyoyok yani sadece regl zamaanlarına yakın akıntj oluyo o da normal zaten onun dılında öyle yok
Ben girmeyeyim çok girmeli şeyler dönüyor zatenSu çok geliyo eşiminde benimde yaramız açık su konusuna girme
Kıızzz aşınsıınn yapıyoruz da aşınıyo boşveetr ya durduğu yerde aşınsaEn azından pullanmıyodur fazla aşınmadan
Abla seni her gece duvardan duvara çarpan var zaten bari Kuran'ı alet etme konuyaKız kuran çarpıyım mı kadın olduğuma ve gerçek olduğuma inanıcaksan valla çarpıcam