- 23 Aralık 2012
- 7.322
- 49.138
Kuran seni çarpıcaktı fazla segz göz cıkarmış işte al bak.Kız kuran çarpıyım mı kadın olduğuma ve gerçek olduğuma inanıcaksan valla çarpıcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuran seni çarpıcaktı fazla segz göz cıkarmış işte al bak.Kız kuran çarpıyım mı kadın olduğuma ve gerçek olduğuma inanıcaksan valla çarpıcam
Ayyy sağol canımsuKız kimse seni eleştirmiyor niye öyle yapsınlar, eğleniyoruz kokulu, yoğun akıntı yoksa aşırı ıslanmaktan dolayı beyaz sıvı görebilirsin. Jinekoloji hemşiresiyim, sorun yok siz aynen devam
Ağzın niye dönüyor ağzınla napıyosun daKız sen iyi misin ilişkiden sonra duşa girmem mi ağzım döner ilişkiden hemen sonra ya da ilişki sıradında görüyorum
Yaa kahkaha attım Allah seniiiiAbla seni her gece duvardan duvara çarpan var zaten bari Kuran'ı alet etme konuya
Ceyo kalkk büyüğün geldi anam bu senden azgın IstanbulluhatunCeyoKıızzz aşınsıınn yapıyoruz da aşınıyo boşveetr ya durduğu yerde aşınsa
Gusüülll gusüüll amanıııınnnn puuuhhAğzın niye dönüyor ağzınla napıyosun da
Hayır her sevişmede mi orgazm oluyorsun geriye bir bu ihtimal kalıyor.Kız sen iyi misin ilişkiden sonra duşa girmem mi ağzım döner ilişkiden hemen sonra ya da ilişki sıradında görüyorum
AaahahahhaahhaCeyo kalkk büyüğün geldi anam bu senden azgın IstanbulluhatunCeyo
He valla oluyom kız olmadan nasıl sevişiyim çoğu zaman ben kocamı uyarıyomHayır her sevişmede mi orgazm oluyorsun geriye bir bu ihtimal kalıyor.
Gülmekten işedimAbla seni her gece duvardan duvara çarpan var zaten bari Kuran'ı alet etme konuya
Ay birşey yazacaktım da şimdi neyse sustum.Gusüülll gusüüll amanıııınnnn puuuhh
Ayyy sağol bacımsuuuMaşallah maşallah ateşiniz daim olsun
Kızz bilgi veriyo bişey olmaasssCiddiyete bak anam
Biri şuna orgazm olmadan da sevişilebilineceğini söylesin nolur. sabun gibi konu neresinden tutsam şaşırdımHe valla oluyom kız olmadan nasıl sevişiyim çoğu zaman ben kocamı uyarıyom
Aşkım doğumdan sonra normalGülmekten işedim
Oral sakso falan yapıyordur skdkdkdAğzın niye dönüyor ağzınla napıyosun da
Kııızzz kızzz duşa girdikten sonra yok zatenAhahhaaj tamamda yavrum seksten sonra duş almazsan ya da orayı yıkamazsan o beyazlık niye olur bunu 1 yıldır hergün sevişen kişi bilir be gelmiş bana sıkıyor ona şaşıyorum ben.
Formundasın yemin ediyorumAşkım doğumdan sonra normal
yokluktan evde ne yalıyor Allah bilir.Oral sakso falan yapıyordur skdkdkd
O kadar kızzzz dedin ki dedikodu yapar gibi ben kadın olduğuna iknayım aşkımKııızzz kızzz duşa girdikten sonra yok zaten