Çok önemli lütfen bakın

Pissiniz işte duş almak ayrı keselenmek ayrı. Kır birikmis. Fake olsugunu biliyorum da oldu da gerçekten biri yaşar ,okuyup ogrensin.
Kız kocanız o kadar bakmıyo ki size yazdıklarımı gerçek düşünmüyosunuz Allah sizii

Yok üstte bir yorumda birisi jinekoloji hemşiresiyim yazmıştı

Pissiniz işte duş almak ayrı keselenmek ayrı. Kır birikmis. Fake olsugunu biliyorum da oldu da gerçekten biri yaşar ,okuyup ogrensin.
Yani siz yaşamadınız diye herkesi aynı düşünemezsiniz ki. Ki zaten her şeyi geçtim vajina ve penisi de keseliyosanız eyvahlar olsun zaten harbiden ellerinizle kazıyorsunuz demektir

Eğer ıslanma probleminiz yoksa çok değil bakın cinselliği 15 gün aralıksız tecrübe ederseniz eşinizin cildinde de pul pul dökülmeyi gözlemlemeye başlayabilirsiniz zaten ph ı araştırın derim, koyu renkli kilotların rengini bile değiştirebilen sıvı adama neler yapmaz
A ayyuc ben sanan inandım sorun yok sudocream kullan

Allah aşkına ya ne alakası var ? Vajinayı ya da penisin altını lifle ya da keseyle temizlemiyor musunuz gerçekten ? Orası terlemiyor mu ? Hatur hutur kazimaya, ph bozacak şampuan duş jeli kullanmaya gerek yok, kese için su da yeterli.

Aşkııımm çok teşekkür ederimm

Hanımefendinin çatır çutur takır tukur patır kütür duvardan duvara yerden tavana herrrrr gün ama heeeerrrr gün segz yapması bütün siteye dert olmuş

sasiran neye sasirmis anlamadim 1 yıllık evli daha cicim aylari bitmemis:)
enistenin beline kuvvet ama bana normal geldi.
akinti da mantar olabilir. cok basit bir urologa ya da kadin doguma git. gereken testi yapip teshisi koysunlar. pitir pitir beyaz dedigin sey eger kurudugu icin pul pul olan kadin-erkek sivisi degilse sorun vardir. doktorun bilir

Yorumlar beni benden aldi

Koku yoksa normal ama koku kasinti falan varsa mantar olabilir doktora gitmende fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…