Agaaa beee nasıl bir fikirdir bu ben en son 3 sy önce duşa girmiştimKeselenin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Agaaa beee nasıl bir fikirdir bu ben en son 3 sy önce duşa girmiştimKeselenin.
Şey diyomuşum, evet ama AlaylıSiz de mi Jinekologsunuz acaba ?
Pissiniz işte duş almak ayrı keselenmek ayrı. Kır birikmis. Fake olsugunu biliyorum da oldu da gerçekten biri yaşar ,okuyup ogrensin.Agaaa beee nasıl bir fikirdir bu ben en son 3 sy önce duşa girmiştim
Kız kocanız o kadar bakmıyo ki size yazdıklarımı gerçek düşünmüyosunuz Allah siziiPissiniz işte duş almak ayrı keselenmek ayrı. Kır birikmis. Fake olsugunu biliyorum da oldu da gerçekten biri yaşar ,okuyup ogrensin.
Şey diyomuşum, evet ama Alaylı
Yok değilim evliliğimin ilk aylarında HER GÜN (!) libidonun tavan olduğu dönemde bunu tecrübe edinmiştim diyelim, araştırmacıyımdır bi de
“De” diye sordunuz siz sanırım jinekologsunuz?
Yani siz yaşamadınız diye herkesi aynı düşünemezsiniz ki. Ki zaten her şeyi geçtim vajina ve penisi de keseliyosanız eyvahlar olsun zaten harbiden ellerinizle kazıyorsunuz demektirPissiniz işte duş almak ayrı keselenmek ayrı. Kır birikmis. Fake olsugunu biliyorum da oldu da gerçekten biri yaşar ,okuyup ogrensin.
Himmmm peki ! En çok benim kocam sevisgen demek için mi uydurdun bu konuyu ?Kız kocanız o kadar bakmıyo ki size yazdıklarımı gerçek düşünmüyosunuz Allah sizii
Allah aşkına ya ne alakası var ? Vajinayı ya da penisin altını lifle ya da keseyle temizlemiyor musunuz gerçekten ? Orası terlemiyor mu ? Hatur hutur kazimaya, ph bozacak şampuan duş jeli kullanmaya gerek yok, kese için su da yeterli.Yani siz yaşamadınız diye herkesi aynı düşünemezsiniz ki. Ki zaten her şeyi geçtim vajina ve penisi de keseliyosanız eyvahlar olsun zaten harbiden ellerinizle kazıyorsunuz demektir
Eğer ıslanma probleminiz yoksa çok değil bakın cinselliği 15 gün aralıksız tecrübe ederseniz eşinizin cildinde de pul pul dökülmeyi gözlemlemeye başlayabilirsiniz zaten ph ı araştırın derim, koyu renkli kilotların rengini bile değiştirebilen sıvı adama neler yapmaz
A ayyuc ben sanan inandım sorun yok sudocream kullan
Aşkııımm çok teşekkür ederimmYani siz yaşamadınız diye herkesi aynı düşünemezsiniz ki. Ki zaten her şeyi geçtim vajina ve penisi de keseliyosanız eyvahlar olsun zaten harbiden ellerinizle kazıyorsunuz demektir
Eğer ıslanma probleminiz yoksa çok değil bakın cinselliği 15 gün aralıksız tecrübe ederseniz eşinizin cildinde de pul pul dökülmeyi gözlemlemeye başlayabilirsiniz zaten ph ı araştırın derim, koyu renkli kilotların rengini bile değiştirebilen sıvı adama neler yapmaz
A ayyuc ben sanan inandım sorun yok sudocream kullan
He annem hee heee heeeeHimmmm peki ! En çok benim kocam sevisgen demek için mi uydurdun bu konuyu ?
Hanımefendinin çatır çutur takır tukur patır kütür duvardan duvara yerden tavana herrrrr gün ama heeeerrrr gün segz yapması bütün siteye dert olmuş
Su toplamıştı benim , yine de geri durmuyorduk :)))) çivi çiviyi söker misaliMerve uzun yıllar geçti be unutuyo insanbenim yara bere olurdu sıkıldıkça şeederdik.Dinlene dinlene segzler yapardık.Şimdi ne diz bükülüyo ne şey doğruluyo