1 yıldır her gün sex yaptığına emin misinMerhaba hanımlar 1 yıllık evliyim ve aktif sex hayatımız var yani adet günlerim hariç onun dışında hergün yapıyoruz diyebilirim ama şöyle birşey var ilişki sırasında kendime ya da eşimib penisine fokunduğumda böyle pütür pütür beyaz beyaz şeyler geliyor elime bazen de böyle yatakta fışkırmış şekilde buluyorum onun zevkten olduğunu düşünüyorum ama böyle pul pul dökülmüş şekilde de de buluyorum bu ve diğeri beni çok düşündürüyor bazen eşimin penisinin altında birikmiş şekilde beyaz beyaz görüyorum eşimde görüyor utanıyorum bu neden oluyor bunu nasıl kesebilirim
Kıskanma1 yıldır her gün sex yaptığına emin misin
Konu şaka olsun lütfen
365 günden 7 regl günü x 12 ayı çıkar1 yıldır her gün sex yaptığına emin misin
Konu şaka olsun lütfen
Valla değil ikimizinde libidosu çok yüksek yani her an birbirimize yükselebiliyoruz1 yıldır her gün sex yaptığına emin misin
Konu şaka olsun lütfen
Sex güzeldiiir güzeldiiirr severiiizzz365 günden 7 regl günü x 12 ayı çıkar
281 gün S E K S
1 yıl her gün mü ohaa şaka mı buuMerhaba hanımlar 1 yıllık evliyim ve aktif sex hayatımız var yani adet günlerim hariç onun dışında hergün yapıyoruz diyebilirim ama şöyle birşey var ilişki sırasında kendime ya da eşimib penisine fokunduğumda böyle pütür pütür beyaz beyaz şeyler geliyor elime bazen de böyle yatakta fışkırmış şekilde buluyorum onun zevkten olduğunu düşünüyorum ama böyle pul pul dökülmüş şekilde de de buluyorum bu ve diğeri beni çok düşündürüyor bazen eşimin penisinin altında birikmiş şekilde beyaz beyaz görüyorum eşimde görüyor utanıyorum bu neden oluyor bunu nasıl kesebilirim
Benim pıttığımda ve kocamın zamazingosunda hiç balık pulu yokKıskanma
Maşallah maşallahValla değil ikimizinde libidosu çok yüksek yani her an birbirimize yükselebiliyoruzsadece eğer evimiz müsait değilse ya da uzun süre bir yere kalmaya gidiyorsak orda 2 3 günde bir o da nadiren
Heh gözlerim seni arıyordu buralarda İstanbulluMaşallah maşallahateşiniz daim olsun
Ahahhahaha şaşırdığına göre ayda yılda bir yapıyosunuz ondandırBenim pıttığımda ve kocamın zamazingosunda hiç balık pulu yok
Al işte onca sene yanlış sevişmişiz
Len de get ötede oyna .Sex güzeldiiir güzeldiiirr severiiizzz
Ayy çok teşekkürler rahatladımVajinadan beyaz sıvı akar. Korkacak bişey yok. Pul pul olan da kurumuştur, o yüzden
Hergün segz yapanlar evrim geçirip pul döküyormuş.Senin işler kesat sanırsam muhtar.Benim pıttığımda ve kocamın zamazingosunda hiç balık pulu yok
Al işte onca sene yanlış sevişmişiz
Geldim geldim skdkdkd hiç kaçırmam bu konularıHeh gözlerim seni arıyordu buralarda İstanbullu
Olum niye bu kadar şok olunuyo ilk yıl nasıldı sizin?Hergün segz yapanlar evrim geçirip pul döküyormuş.Senin işler kesat sanırsam muhtar.
Tişikkirrleeerrrr bacımsuu1 yıl her gün mü ohaa şaka mı buuzevk suyu falan akıyor o kurumuştur mastürbasyon yaparken bende de bazen öyle beyaz parça oluyor normaldir o. İyicee temizleyin geçer gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?