Çok önemli lütfen bakın

Ay uzun zamandır ilk defa prenses koca konusu görmedim. Ne zaman bu konulara gelsem kocam kaçıyor, kocam kuşu öttürmüyor, kocam sevişirken ağlıyor falan çıkıyordu. Ateşiniz bitmesin bacım 😂
Normalde cinsellik dışında beyaz süt kesiği akıntı, kaşıntı koku var mı?

Ay uzun zamandır ilk defa prenses koca konusu görmedim. Ne zaman bu konulara gelsem kocam kaçıyor, kocam kuşu öttürmüyor, kocam sevişirken ağlıyor falan çıkıyordu. Ateşiniz bitmesin bacım 😂
Evet ya sönük libido konularından sıkılmıştım ben de , kaçan erkek mi olurmuş ayol

Bacım zaten eleştirenler kocası öyle olanlar muhtemelen baksana eleştirilere kendi kocalarınınki muhtemelen bunlara kalkmıyo beni eleştiriyo 😂😂 yok yani sadece regl zamaanlarına yakın akıntj oluyo o da normal zaten onun dılında öyle yok

Hergün segz yapanlar evrim geçirip pul döküyormuş.Senin işler kesat sanırsam muhtar.
Ahahhaaj 😁 tamamda yavrum seksten sonra duş almazsan ya da orayı yıkamazsan o beyazlık niye olur bunu 1 yıldır hergün sevişen kişi bilir be 😄 gelmiş bana sıkıyor ona şaşıyorum ben.

He yaa o kadar kıskandım ki abi seni 😄
31 çekmekten elin inşaat amelelerinin eline dönmüş gelmiş bize hayal anlatıyor burda 🖐
Kız kuran çarpıyım mı kadın olduğuma ve gerçek olduğuma inanıcaksan valla çarpıcam 😂😂

Ahahhaaj 😁 tamamda yavrum seksten sonra duş almazsan ya da orayı yıkamazsan o beyazlık niye olur bunu 1 yıldır hergün sevişen kişi bilir be 😄 gelmiş bana sıkıyor ona şaşıyorum ben.
Kız sen iyi misin ilişkiden sonra duşa girmem mi ağzım döner ilişkiden hemen sonra ya da ilişki sıradında görüyorum 😂😂😂

Bacım zaten eleştirenler kocası öyle olanlar muhtemelen baksana eleştirilere kendi kocalarınınki muhtemelen bunlara kalkmıyo beni eleştiriyo 😂😂 yok yani sadece regl zamaanlarına yakın akıntj oluyo o da normal zaten onun dılında öyle yok
Kız kimse seni eleştirmiyor niye öyle yapsınlar, eğleniyoruz 😂 kokulu, yoğun akıntı yoksa aşırı ıslanmaktan dolayı beyaz sıvı görebilirsin. Jinekoloji hemşiresiyim, sorun yok siz aynen devam 😂

X