Çok Öfkeliyim. Biri beni sakinleştirsin!!!

Oldu eltin keyif sürsün sen gece gündüz çalış öde yok öyle şey ödeme!Ayrıca eşin çocuk istemiyorsa yada bunu dillendiriyorsa sende kendini geri çek canım

Şapşal işte, aklı sıra bana ceza veriyor. Kendisi iş yerinde biri hamile olsun yada iş arkadaşı eşim hamile diye dolaşsın kriz geçiriyor, kıskançlıktan. Sonra gelip bir de bana neden bu kadar takıyorsun diyor.
Sorun ödeyememe değil. Ödemek istememe. Ben kullanmadığım, lükse giren bir borcun altında olmak istemiyorum.
Oturma odam için 2. bir tv alırken bile kırk defa düşünen biriyim. Benim için gereksiz birşey. Dandik elektronikte en sinir olduğum şey. Olsun, bir tane olsun, keyifli olsun, benim olsun kafasındayım. Anlatabiliyor muyum?
Ne bileyim, tatillerimi bilmediğim bir yerleri gezerek yapmak istiyorum. Ama tatil için biriktirdiğim parayı buraya veriyorum. İlla deniz havuz derdim, olsa yada istesem benim abim antalya' da giderim, 1 ay hem kafamı dinlerim, hemde yiğenimi severim. Üstelik halaya beleş :)

Ameliyat içinse evet devlet hastaneleri yapıyor fakat, çok uzak tarihlere gün veriyor. Git gel vs derken. Çok fazla izin kullanımı söz konusu. Ameliyat sonrası rapor hariç zaten, Maaştan kesilecek. O yüzden hemen özelde yapalım dedik.
Hatta bunca çocukluk etmesine karşın, kendisi Kaan B. beye yazdı. Önerebileceği ürolog ismi için.
Burada sorun ben ona mırın kırın ettim, siniri bozuldu, o da benim canımı yakmak istedi. Ama işte bu 5. oluyor. Artık çok kızıyorum

Hahahaa boy konusu biz dede aynı. 190 eşim ben 154. Paşa bir de iri. Bazen ben de diyorum böyle zıtlaşıyorum ama bir ittirse iki seksen yerdeyim diye.
Evet öğrendim açık sözlülükle olmuyor. hazır kredi bitmişken, kırmızı bir düt düt iyi giderdi ama şu aşamada tüp bebek gerekip gerekmeyeceğini bilmemek, elimi bağlıyor.

Son sözüm ve kavgayı tekrar alevlendiren de şöyle oldu.
Baktım bu çok bencilsin, çok kıskansın,falan yardırıyor. Baktım durduramıyorum. Çektim içeri gittim. Sonra dayanamadım. Döndüm gel konuşalım ne kazandın dedim? Benim kalbimi çok kırdın. Sen benim bencil olmadığımı biliyorsun. Neden beni zorluyorsun?
Bu başladı paragöz olmuşsun sen. Sen ne zaman bu hale geldin. Bu nasıl bir kıskançlık deyince,
Bende şalter attı!
^^Dilerim ki dedim, ayyy sayı o kadarcıkmıymış diye gülen, ayy o amaan çocuğunuz olmuyorsa olmasın, diyen yengende, benim yürek acımı yaşar, bebek resimlerine bakar ağlar. Dilerim ki onlar tedavi için para biriktirken, sen bişey istersin ve hayır cevabını alırsın! O zaman anlarsın!! dedim^^
Çok pişman oldum. Allah kimseye yaşadığımın binde birini vermesin.

he kızz beddua etmiyeydin iyiydi ama napcan olmuş bol bol tövbe et, ben genelde Mevla bütün güzellikleri bende göstersin onlara derim, haset insana iyi ceza dimi ama. Neyse Mevla bilir işini biz karışmıyalım.
oda fena basmış damarına ama, sen arabayı al anacım zaten tüp bebek olayı olursa satarsın gider. banada çocuk için eltin gibi çok laf koydular, Allah a sığın ve seni mahcup etmeyeceğine emine ol, Mevla beni çok iyi ıspatladı herkese İnşaallahda yavrularımın acısını vermesin, benide yanlarından eksik etmesin.
bazı erkeklere karısı çalışınca bi rahatlık bi cömertlik geliyor bas bas paraları aileye diyip yağdırıyorlar, e karın sıcak yatağından çıkıp soğuk sıcak demeden işe gidiyo, ayağını yer başını güneş yakıyo, yeri geliyor iş yerinde laf işitiyo ama beyefendiler sanki bedava gelmiş o para gibi savuruyor , ya arkadaş evde olmayan camiye haramdır, gereksiz hayır insanı iflasa sürükler, bi bilincine varsınlar artık, fakir fukara verse bari sevaba girersin, öyle arsızlara verince bide suçlu çıkıyosun yuhh yaaa
ayol biride beni sakinleştirsin çok pis gaza geldim

Oldu eltin keyif sürsün sen gece gündüz çalış öde yok öyle şey ödeme!Ayrıca eşin çocuk istemiyorsa yada bunu dillendiriyorsa sende kendini geri çek canım
Sorun da burada adam istiyor, ama bu konu da gurur yapıyor.
ayrıca
Yok bu sene de eğer orada kalmaya gücüm varsa, ödiycem. Ama dediğim gibi, annem, kuzen, yeğen, bilimum arkadaş, tanıdık..........
yok bu kadar kişiyi toplayıp, doyuracak param yoksa, aidat da yok. Kimse kusura bakmasın..

Önceki konunu okumadım ama neden sürekli onlara para yardım ediyorsunuz yada sürekli onların kullandığı yazligin aidatını siz oduyorsunuz? Sanki dördünüz birden evli gibisiniz,niye?

İşte diyorum ya o son sözü söylemeseydim iyiydi. o ana kadar gürül konuşuyordum. Sonrası yamuldu. Tövbe ettim. Normalde ağzımdan öyle cezanı vermesin bile çıkmaz. Çıkartanı da darlarım aslında. en çok da ona üzüldüm. Nasıl böyle gaza geldim diye.
Şuan çalışmıyorum. Heralde bu kadar kafama takmamın sebebi de bu. Baktım kendimi kontrol altında tutmakta zorlanıyorum. Birkaç başvuru yaptım. Ev hanımlığını da sevmiştim halbuki. Bir dolu hobi bulup evi atölyeye çevirmek sahiden keyifli ama. Az insan görmek bana yaramadı.
Bu çocuk isteyene laf sokma sevdası nedir arkadaşım, hiç anlamadım. Bende bir bana denk geliyor sanmıştım. Zaten strese giriyorsun, sıkılıyorsun. Biride gelip güle güle lafı yapıştırıyor.
Bu arada çok güzel dua etmişsin amin. RAB bim ne sana onların, nede onlara senin yokluğunu göstermesin...
Arkadaşlarım bazen şikayet ediyor, diyorum ki şuan şikayet ettiğin şey kimine göre lütuf haberin yok diye...

Sen sakin ol, bak ben sakinleştim biraz. Konuşmak çok iyi geldi.... Çok sağol

Önceki konunu okumadım ama neden sürekli onlara para yardım ediyorsunuz yada sürekli onların kullandığı yazligin aidatını siz oduyorsunuz? Sanki dördünüz birden evli gibisiniz,niye?
Yanlış anlaşılmasın sürekli yardım etmiyoruz.
Eşim söz konusu kardeş olunca çok hassas. Onunda haklı nedenleri var. Ancak ben de haklıyım. Dediğin gibi 4 kişi yaşar gibi bir sorumluluk istemiyorum. Saçma sapan, biri gezip, alıi-veriş yapacak diye strese girmek istemiyorum.

Eskiden beri bir zorluğu olduğunda, aşırı strese giriyor ve kaldıramayacağı öneriler getirip, kabul etmemi bekliyor.
En azından eskiden kaldıramazdık. Şimdi bizim durumumuz düzeldi.
Ama eskiden öyle değildi, yardım edemeyecek olsa, yine kavga ediyordu.
Bu konu artık sıkmaya başladı. Mesela
Yeni evliydik, bir dolu borcumuz vardı, kredi kartları fullenmişti, yine abimler çok sıkıntıda, şu olmuş bu olmuşla gelirdi.
Yemek yiyoruz. Acaba onlar yedi mi? Ama görsen habire FB instagramda resimler. Şimdi gördüm, derdim, yemiş hatta dışarda yemiş. Hop bu sefer o kadar sıkılmışlarki dışarı çıkmışlar, hep bunlar kredi kartıyla, çok zorlanacaklar, diyip yine tartışırdık.
Hadi, 10 gün depresyonda. Bir şey derim tartışma çıkardı.

Üstelik ben öyle görmesem de, ben el kızıyım, niye insanlardan beni soğutuyorsun, yeni evli adamın aklına gelmeyecek sorumluluk. Sanki o babası da ihtiyaçlarını karşılayamamış gibi. Hep derim bu bizim sorumluluğumuz değil, bunu tartışmak çok saçma. Ama anlamıyordu.
Neyse ama şimdi durum değişti. Bir şekilde yaşamımızı kurduk, gidiyoruz. Hatta bu ay kredimin ayıydı. Mutluydum yani. şimdide biz rahatız senin kredin bitti, onların en azından bir kartını kapalım, yok bir kaç sene daha aidat ödeyelim muhabbeti var.
Ben istemiyorum. Yazlığı da istemiyorum. Madem onlar da ödeyemeyecek durumda, satılsın kurtulunsun.
Açıkçası o parayı, yazlığa verene kadar, ne kadar pahalı olursa olsun bize güven verecek herhangi bir drda tedavi yönüne gitmek istiyorum. Ama ANLAMIYOR!....

Bence böyle durumlarda bir kadının en güzel silahı duygusala bağlamak.Bir erkekle tartışılarak bişeyin çözülebileceğine hiç hiç hiç inanmıyorum çünkü anlamıyolar bu bi gerçek.Şu hayatta bilmiyorum benim erkek arkadaşım kadar anlaşması zor bi insan daha varmıdır.Bir gün güldüğüne ertesi gün kızar filan hiç belli olmaz.Ve bu tehdit meselesi bizdede hep yaşanır.Başka bişey için tartışırız,alakasız alakasız başlar sana şu yok bu yok yapcam dedim yapmıyorum bilmemne ay bunun sonu yok yani.Çok uç bir şey gibi gelebilir ama eğer kolay ağlayan biriysen aç bilgisayardan bi çocuk odası takımı,ne yap et baka baka ağla.Sanki sen onun gördüğünü bilmiyomuşsun gibi ama onun görebileceği bir zaman diliminde tabiiki.Bu bir örnek ama yapılabilir.Yani kızgın değilde üzgün gibi davranırsan kazanabilirsin.Bikaç kez seni çok üzgün görürse çocuk olmuyor konusu üzerinde,bu sefer o dicektir vay efendim milletin tatilini benmi düşünücemde benim karım üzülüyo burdada onlar biz size yardım edelim demiyoda ben karımı niye üzüyorumda diye.Kendini yerden yere atabilitesi mevcut.Bir konu hakkında HAYIR duyulunca nedense pek kıymetli olur o iş.O yüzden tamam diyip sonra içine kapanırsan bunu görücektir.Eşşek değil ya.

Eşin açısından düşündüm ben nedense; bir erkek için ilk bakışta sen kısırsın demek gibi bişi olabilir, psikolojik olarak eksik hissetmiş olabilir. ameliyat büyük küçük hiç bir bilgim yok ama bunun da psikolojik etkisi olabilir. Seninde aşırı isteğine karşın tepki geliştirmiştir. Bence bir süre kendi haline bırak.

Yavrum ta seni oyle iyi anliyorum ki yazlik kismini cikar aradangerisi ayni. Ayni seyleri yasadik. Inan ancak bu kadar olabilirdi. Tek fark esim para yonetimi konusunda iyidir gerekmedikce ailesi ile ilgili durumda borc ustlenmez. ( cok sukur bin sukur)
Ben teeee evlendigimiz zaman ir urologa gitmesi gerektigini anladim ama anlatamadim derdimi. Yok be sordum sordurdum yok oyle bisey dedi gecistirdi. 3 yil aralarda surekli soylememe ragmen ciddiye almadi. Sonra cddi ciddi cocuk calismalarina basladik. Tabi dr.lara gore yeni baslamisiz hemen olmazmis 1 sene deneyin ama biliyorum ki biyerlerde sorun var. Iyi guzel deneyelim de o arada da sorun olma ihtimali olan seyleri degerlendirsek nolur?
yok ben abartiyormusum. Dr bisey yok demis ben hala konusuyormusum dr.dan daha mi iyi biliyormusum filan filan...
oldu 4 sene eeee denedik olmadi. Gelelim beyimizin dr.a gitme isine. Hala gitmiyor inat ediyor. Ama hani cinsel uzuv cekinirim muayene olamam korkusu degil. Keyfiyet sorumsuzluk ciddiye almama. Inan cekincesi olsa destek olacam ama yok ne edersem ikna edemedim.
Bugune kadar yasadigim hic birseyi aileme yansitmamistim. Senin gibi 4. Anlatimdan (sayamadim o sinirle belki cok daha fazladir) sonra ben sinir harbiyle gitmiyorsan bu is bitsin dedim. Hala ciddiye almiyor o ciddiye almadkca ben cildiriyorum.peki dedim oyle mi aldim telefonu annemi de degil babami aradim. Baba dedim yarin gel ne olacaksa olsun bitsin bu is. Ben dayanamiyorum sorumsuzluguna. Hatta utanma konusunda rahat oldugu icin mevzuyu da soyledim. Cocuk konusunda dr.a godilmesi gerekiyor sorumsuzluk yapiyor ben kimseyi zorla baba yapamayacam gel bitsin dedim. Adam agzi acik kaldi.tabi sadece bizimki degil garibim babamin da agzi acik kaldi. Dur bir sakin ol filan dedi esimle de konustu. Esim gidecegini benim abarttigimi filan soyledi. Konu kapandi. Ertesi gun esim yokkken babama daha net durumu soyledim onu da sakinlestirdim filan gelmedi ama babamin o aksam telefonds ne olursa olsun arkandayim karar senin ne istiyorsan onu yapayim demesi kadar muthis bisey yoktu. Oyle bir cumle beklemiyordum. Esim hala sasirir babami nasil arayabildigime. Neyse ertesi gun kendisi gitti urolog buldu. Normalde adam olse kalsa dr.a gitmez ben zorla dr bulur randevu alir gotururdum. nitekim varikosel teshisi konuldu. Benim 4 sene once koydugum teshisi dr teyit edip ameliyatini yapti. Tabi yine bekleme sureci filan
Sonuc ameliyat bizde ise yaramadi 3. Tup bebek denememde hamileyim. ( bu arada bundan dolayi umutsusluga kapilma bir arkadasimda ameliyatin 4. Ayinda tedavisiz hamile kaldi sonuc belli olmaz iyi olacagina inan)
Simdi karnimda Rabbim hayirlisiyla nasib ederse 2.5 ay sonra gelecek oglanlarim, karsimda da 180 derece degismis, benim aklina koydugumu yapacagini anlamis gerekirse gemileri yakabilecegime kanaat getirmis bir koca var.

canim cok uzun oldu ama ben seni cok iyi anladim. Dur nefes al sakinles diye uzzuuunn yazdim. InsaAllah sonu hayirli olur. Hayirlisiyla saglikla kucagina alirsin evlatlarini. Bu surec cok zorlu yipratici simdiden yipratma kendini. Guclu ol
sana dua edecem ins. Rabbim kabul etsin

Bu arada seneye yaza da biz geliriz artkk tüp oglanlarimi alip yazliga. Iki tane 1.5 yasina girmis sipayla eltini de sulalesini de kaciririz sen merak etme.

sağol canım amiiin sende çok güzel dua etmişsin, Allah ım seninde bütün evlat isteyenlerinde kucağını boş bırakmasın.

ya eşinin sanki olaylara bakış açısı baya farklı , adını koyamadım bu huyun. demin instagramda dışarda yemek yemişler mevzusunu okudum ve cebanına haaaa diye kala kaldım. kız mahsusumu yapıyor yoksa sahidenmi öyle kurup kurup üzülüyor, yok hani sahiyse psikolog şart gibi geldi bana (yanlış anlamayın beni) . hani abisi yiyomu ayrı dert ,yiyince ayrı dertleniyor adam

Sen çalışıyor musun

ameliyat olmak istemiyorsa ne yapmak istiyor çoçuk istemiyor mu basit bir operasyon varikosel korkacak ciddii bir ameliyat degil

canım kaçan kovalanır misali bir durum bu
sen ödemesen abisin aidatını kredisini ödeyebilecek durumu var mı eşinin?
artık üstüne gitme bence sal biraz. sen üsteledikçe yüz buluyor gibi görünüyor
olmazsan olma ameliyat ediyle büdü gibi yaşar gideriz, bende kimsenin hiçbirşeyini ödemiyorum, kim ne halt ederse etsin kendime çalışıcam harcayacağım bundan sonra de ve bir süre de gerçekten öyle yap.

hem sen biraz rahatlarsın kafan boşalır, hem de gerçekten senin vazgeçtiğini görünce bu sefer o sana yanaşacak bence

ortak mal ama eşin daha mal gibi davranmış kusura bakma..sat kurtul satacağınızı duyunca abisi nakit para çıkartır satın alır sizden eminim. sat ya ben ya yazlığın de gitsin of ya of bu insanlar

Taviz tavizi doğurur canım istediğin kadar yedir bi gün yedirme kötü olursun

Çok çok mantıklı söylediklerin. Zaten bilinçli olmasa da bir şekilde yapıyorum. Öyle çocuk odası açmama gerek yok, ben istedim mi, sular seller götürür, zaman mekan hiç farketmez. Kısaca spontane öyle oluyor diyeyim. Ama konu bebek olunca, işte bu da benim acılı karnım, yapamıyorum, elimden gelmiyor.
dün gece de içimden sus kızım sus, tepki verme, şimdi tartışma çıkacak, daha çok üzüleceksin, sonra fitil fitil burnundan getirirsin, dedim. İçeri gittim, dayanamadım hop geri dönüp saydırmaya başladım. Hadi başladık atışmaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…