Çok Öfkeliyim. Biri beni sakinleştirsin!!!

Zaten temel sorun o, erkekler bunu gurur meselesi yapıyor. İlk denemelerde afedersin ama bu ay kesin olacak, ben yaptım olmaz mı yavvv diye konuşuyordu. Çok denecek laf var da neyse.
Dr sende artık bir git dediğinde, beyefendi, bütün testlerini yaptırdı, kromozom, hormon vs, ama spermiyogram yok. Diğerlerinin sonucu normal çıkınca bende bir şey yok gitmeme gerek yok moduna girdi. Şimdiyse kendini kötü hissettiğinden bana sarıyor. Ameliyat da, öyle çok sıkıntılı bir şey değil. Sadece el melekesi iyi olan bir hekim lazım, eğer iyi operasyon olursa 3 güne ayağa kalkıp çalışabiliyor insanlar.
Neyse sanırım şuan en iyisi konuyu bile açmamak. Jetonunun düşmesini beklemek. Yoksa dediğim gibi ona da bana da rahat yok.

Bu arada seneye yaza da biz geliriz artkk tüp oglanlarimi alip yazliga. Iki tane 1.5 yasina girmis sipayla eltini de sulalesini de kaciririz sen merak etme.
Ah be canım, Aynı şeyi yaşıyormuşuz. Sana geçmişler olsun :) Babana hayran oldum, eli öpülecek adammış.
Malesef, benim öyle arkamda duracak babam yok.
Kürtaj olduğumu, nereden duyduysa, duyup, gelen, Bir bebeği tutamamışsın, bir çocuk yapamışsınız diyen bir adam var karşımda. Neyse ki annemle, abim arkamda. Ne olursa olsun, ben geliyorum desem hiç bir şey sormazlar. Zaten benim de en son annem konuştu. Bu kadar mutsuzluğu ikinizde haketmiyorsunuz. Kendini kötü hissediyorsun ama kimse burada suçlu yada kusurlu aramıyor. Madem ikinizde çocuk istiyorsunuz, o zaman ikinizde elinizde elinizden geleni yapmalısınız. Eşinin sorunu olsa, kendini suçlu hissetse üzülmez miydin, onunla konuşmaya ikna etmeye çalışmaz mıydın? dedi. Ben görüyorum kızım seninle konuşmaya çalışıyor ama sen galiba bşraz alınganlık yapıyorsun dedi.
O zaman çıkıp 2. kontrollerini yaptırdı. Yoksa daha çok beklerdim ben.

Neyse bu arada tüp oğlancıklarını, benim içinde sev. Onlara güzzel müzikler dinlet. Ne güzel 15 gün sonra evin misler gibi bebek kokularıyla dolacak. Bir avazda doğurursun inşallah. Lohusa halinle de olsa tadını çıkarmaya bak. Geçen 4 yılın en mükemmel hediyeleri onlar. Sabrının hediyesi... 4 ünüze de sağlıklar dilerim..

canim dur korkutma beni bizim doguma dah 2.5 ay var hafta mi yazmisim yoksa ( Allah korusun.
babam konusunda ben de oyle bir tepki beklemiyordum. En iyi ihtinal karismaz diyordum ama is ciddiye binince oyle olmuyormus meark etme sen. Daha neler var anlatacagim da seni bunlatmayim. Rabbim kolaylik versin. Esine de bebek sevgisini versin ki cabalasin esinde insaAllah

ameliyat olmak istemiyorsa ne yapmak istiyor çoçuk istemiyor mu basit bir operasyon varikosel korkacak ciddii bir ameliyat degil
Aynen değil. Sorun korku değil, boşa tehdit savurmak.
Sen çalışıyor musun
Hayır şuan çalışmıyorum. Neden sordun?

ortak mal ama eşin daha mal gibi davranmış kusura bakma..sat kurtul satacağınızı duyunca abisi nakit para çıkartır satın alır sizden eminim. sat ya ben ya yazlığın de gitsin of ya of bu insanlar
Keşke satılsa da kurtulsak, Satın isterseniz bizim payla ev alırsınız.Sonra bize geri ödersiniz bile dedik. Ama nafile...
Paşaların tek gezecek yerleri burasıymış... Onlar gezecek diye ben sıkışcam yok öyle bir dava. Ya bütün yaz oradayım yada, ben bunu ödemem. Kimse de bana bunu ödetemez!...

Taviz tavizi doğurur canım istediğin kadar yedir bi gün yedirme kötü olursun
İşte aynen, şimdi ben açıp konuşsam. Ay ne kötü gelin olucam. Ama ben bu adamla nişanlandığımda bu yazlıktan haberim bile yoktu. Ne zaman ki birikmiş aidat borcu olduğu ortaya çıktı. Bu ikisi de yeni evliydi, ay evimize haciz gelecek diye eşimi aradılar, benim o zaman haberim oldu. Üstelik aradıklarında eşim son senesini okuyordu ve yarı zamanlı çalışıyordu. Aynı evde yaşıyorduk ve ben akademi için şehir dışına gidecektim. Düşün yani durumumuzu.
Ben dedim benim nişan bileziklerimi bozduralım ödeyelim. Yeni evliler böyle bir stresi çekmesinler diye. Ondan sonra, abisi dedi madem öyle bizde 1 tane bozduralım bir kısmını verelim, diye....
Bizim ki tam 6 ay durdu durdu, okuldan mezun olayım normal bir işe girdiğimde ilk iş onlara sattığını geri almak olacak diye. Önce he dedim, ardından bir gün, önce sen benimkileri al, sonra gider alırsın dediğimde yine tartıştık. Yok onlar zor durumda kaldıkların yine satacak birşeyleri olsun diye.......
Perşembenin gelişi salıdan belli olmuşda, benim köşeli jetonum düşmemiş.

Sen doğru yazmışsın, Ay amaaan yanlış görmüşüm, tövbe Allahım...
Allah korusun....
Umarım onunda jetonu kısa sürede düşer...

ortak eviniz var ama siz tatil yapmıyorsunuz onun paşa abisi yapıcak diye.ohh ne ala mualla.ayrıca çocuk konusunu umursamıyor gözükün biraz.bakalım kozu gidince ne yapıcak.

valla ben bile sinir oldum ya.
şantajları ayrı dert, o yazlık konusu ne öyle.
sen gidersen onlar gidemez eee paranın çoğunu ben ödüyorum enayi miyim
ya sabırrr

eşinizin çocuksu kişiliği ile birlikte her ataerkil toplumda var olan "ben erkeğim nasıl sorun benden kaynaklanabilir?" kompleksi bir araya gelmiş zannımca, abisine olan maddi hassasiyeti daha derin ve baş ağrıtıcı bir mevzuu, maalesef bu fedakarlıkların çoğu pişmanlıkla sonuçlanıyor
ama en çok "ameliyat olmicam işteee" çocukluğuna sinir oldum, vay arkadaş ne kıymetli spermin varmış!!
eşim lisede varikosel ameliyatı olmuş lise çocuğu dayanıyorsa o da dayansın bi zahmet! azospermi daha zor bir ameliyat diye biliyorum o da olabilirdi yani...
kendinizi suçlu hissetmeyin emin olun ben dahil pek çok kk üyesi de böyle bir durumda açardı bayramlık ağzını
Allah yardımcınız olsun, sağlıkla çocuk sahibi olun inşallah...

Malesef sadece kendileri çalıştığı zaman,benim emeğim benim kazancım diye bakıyorlar.Yani bir yere kadar karıştırtıyorlar.
Belkide haklısın.
Ama eskiden çalışırkende böyle saçmalıyordu. Konu abisisyse saçmalaya hazır bekliyor. Çünkü normalde, biz hiç benim param lafını etmedik. Konu bu olunca kazandım verdim oluyor.

Benim annem tek başına çalışıp bize baktı. Çocukken annemi çok özlerdim.
Neyse ben işi bıraktığımdada bana kirasını bıraktı. Yani bir gelirim var çok şükür.
Benim, tek istediğim evde çocuk bakmaktı.
Maddi olarak da büyük sıkıntımız yoktu. Ne bileyim. Çocuk olsun geniş bir aile olalım, evde sürekli yemek kokusu olsun. Sabahları, mutlu mutlu kahvaltı edelim. Çocuklar büyünce kurabiye ve kek kokan eve gelsinler. Yani böyle bir hayal kurmuştum.
Galiba bunu yapacak karakter ikimizde de yokmuş... Ben artık evde çok sıkılmaya başladım..... Acele iş bulmam lazım...

Bu dediklerini çalışırken de yapabilirsin canım.İşte kadınlar çalışmayınca,erkeklerde kendi paralarıyla herşeyi yapabilme haklarını buluyorlar kendilerinde.Zamanla düzelir.Biraz daha sakin olmaya ve güzellikle anlatmaya çalış.İnada bimdirirse daha çok yıpranırsın.

Aynen bende onu düşündüm. Benim ki bir çocukluk hayaliydi galiba, işin tuhafı, o kadar okuyupda, ben bu kararı nasıl aldım hiç bilmiyorum. Evlilik çocuk, mis gibi hobiler, sıcak yuva, gazına geldim.... Ah benim romantik, nostaljik kafam :))))

Aynen şinir olduğumda bu zaten. Ne kıymetliymiş...
Abisine olan hassasiyeti bir şekilde anlarım. Bazen hak da veriyorum. Ama imkanı olsada olmasa da, bundan kavga üretmeyi, kabullenemiyorum. Hayır bazen insanlara yok yere gıcık oluyorum. Sırf onun bu hassasiyeti yüzünden. Onların bu yaşadıklarımızdan haberi olsa, bir ihtimal, hasta olsalar haber vermezler.
Aptal bir adam değil. Gün gelecek, o köşeli jetonu düşecek. Ya da aşkından olacak... Çünkü benim bu hayatta, yıllardır değişmeyen, beklentilerim var. Kadın olarak haklarım var. Olursa olur, olmazsa, kendimi daha fazla yıpratmak istemiyorum. Şuan tansiyonum 17 neymiş elalem sıkışmış biz kavga etmişiz. Yok öyle bir dava....
ortak eviniz var ama siz tatil yapmıyorsunuz onun paşa abisi yapıcak diye.ohh ne ala mualla. ayrıca çocuk konusunu umursamıyor gözükün biraz.bakalım kozu gidince ne yapıcak.
Şuan artık önemli değil. Çocuktan önce oturması gereken şeyler var. Acil çözülmesi gereken şeyler. Yıllardır, kabul etmeyip çözüme gitmediğimiz şeyler. Bunları çözmeden çocuk istemiyorum zaten. Ben dünkü kavgayı evde çocuk varken yapsaydım, eminimki şuan hissettiğimden daha üzgün olurdum.
valla ben bile sinir oldum ya.
şantajları ayrı dert, o yazlık konusu ne öyle.
sen gidersen onlar gidemez eee paranın çoğunu ben ödüyorum enayi miyim
Çoğunu değil yarısını. Ama kullanmadığım şeyin, tadiletının, aidatının, yok yalıtımının, parası olması yeter bana.
Neymiş efendim, ben gidersem inat yapmış olurmuşum! Kıskançlık, bencillik olurmuş. E olsun bakalım. Ömrümde ilk defa biraz da ben bencil olayım... İnsan yeni tatlara açık olmalı

Sizi sakinleştirmek mantıklı değil çünkü yeterince sinirli bile değilsiniz konuya.

Ağabeyine karşı ne kadar hassas olursa olsun siz zorluk çekerken, hastalıkla dalga geçen insanlara yardım etmemelisiniz. Bakın etmek zorunda değilsiniz demiyorum, etmemelisiniz.

Böyle insan kullanma sevdalısı ağabeyine aşık olan eşinize de yeterince sert konuşmamışsınız bence. Bu kadar adaletsizlik olmaz. Her şeyi geçtim, sizin kuzeninizle yazlığa gitmenize bile onlar açısından bakıyor.

İnanılmaz ama inanılmaz sinir bozucu. Haksızlık.

Hiçbir şekilde aidat ödemeyin. Ödeyip de oraya gidebileceğinize inanmıyorum açıkçası.

Yok canim oyle olmuyor sen umursamadikca ona rahatlik geliyor. Cok ilginc bisey okurken kendi yasadiklarim aklima geldi inan konu sahibini oyle iyi anliyorum ki.
Ya ilginc bir rahatlik var erkeklerde bu konuda. Korku mu nereden baslayacagini bilemememi bilmiyorum.
ortak eviniz var ama siz tatil yapmıyorsunuz onun paşa abisi yapıcak diye.ohh ne ala mualla.ayrıca çocuk konusunu umursamıyor gözükün biraz.bakalım kozu gidince ne yapıcak.
Utaniyorlar desem degil cekiniyorlar desem hic degil. Bebek istememekten kaynakli jic degil e o zaman niye tedavine bakmiyorsun be adam diyor insan tam da burda kopuyor.

Evet şuan azıcık sakinlemiş durumdayım. 6 yıldır saçma sapan sebepler ile ben bu insan yüzünden kavga ediyorum.
Artık yıldım. Sıkıldım. Dünde baktım, ne kadar anlatmaya çalışsamda anlamıyor. Son lafım, ^^dilerim onlarda benim yaşadıklarımı yaşarlar, dilerim benim yürek acımı tadarlar ve dilerim onlarda para biriktirmeye çalışırken sen yardım istersin^^. Çünkü eminim onlar 2 dk düşünmeden hayır diyecek. O zaman anlayacaksın kimin ne olduğunu dedim.

Bu sebepten vicdan azabı duyuyorum. Resmen beddua çıktı ağzımdan. Belki de bunun sakinliği. Bilmiyorum.
Ama benim yüreğim acırken benimle dalga geçen.
Yada kürtaj olduktan sonra, ben size demiştim, bir kurban kesin, göze gelirsiniz, abi sözü dinleyin diye, gülerek ahkam kesen, ki kırıldığımı söylememe ve açıklamaya çalışmama rağmen, hadi hadi git bir kurban kes diye laf atan,insanlar...
Sonra eşimi arayıp bize küstü mü? neden telefona çıkmıyor?

Ki inançlarımız farklı. Onlar da bunu gayet iyi biliyor... Neyse orası daha derin konular, hiç girmeyim...
Ama şunu açık söyleyim, eğer ben gitmeyeceksem, bu sene bu evin bütçesinden oraya kuruş gitmeyecek.
Üstte anlattığım olaylardan dolayı hepsi özür dilemeden benim anlayışlı, iyi bakan yanımı, onlar görmeyecek.
Ama işte bed dua etmeyeydim, iyiydi. En azından vicdanım daha rahat olurdu.

çocuk konusundaki tehditini siz kendiniz halledersiniz karışmak istemem ama ben olsamm olmazsan olma be ! der ondan sonrada bir süre bu konuyla ilgili hiç konuşmazdım yazlık konusuna gelince de onlar gitmeden önce gideeeeeeeeeer misler gibi tatilimi yapardım bencillikle de suçlanacaksam ve bunu bana eşim söylüyorsa bencilin kim olduğunu kendine sorardım tehditleriniden dolayı abisinin borcunu öderken bana sormamasındna dolayı..vsvs. var bu tip erkekler her ailede bir tane..kardeşlerden en akıllısı yolunu bulur en safı bekler sayar durur yerinde..Allah kanat verse uçacaklar..Allah kolaylık versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…