Çok mutsuzum çok bunaldım( yine komşu teyze)

+1

siz haklısınız o zaman.Sadece çatı için bazı apartmanlar da sadece son katın sorunu gibi davraniliyor ,o yüzden dedim.Yoksa kadının her dediği yaptığı fiyasko.

ben kocamı çıplak gönderirdim kapıya . hayır demeyi bilmiyorsunuz biz buradan napabiliriz ki

Yönetici dosyasını topla o teyzenin kapısına mi koyarsın yoksa size getiren amcaya mi bilemedim.biz yapamayız de.yeni tasinmadinmi ne yöneticiligi öyle şeymi olur! Üyelik için hangi markaysa katalogtan ara üyelik iptali yap kesinlikle ve teyze bununla ilgili kapına geldiğinde üyelik iptali yaptım istemiyorum hicbisey de.teyze sussun diye üyelik olmaz.kararlarinda kararlı ol.kadin sizi çözmüş bikere fazla ısrar edince kabul ediyorsunuz anlamış.o yuzden ısrarın dozunu artırıyor.sma ben yinede seni çok hatalı bulmadım konu sahibi gerçekten acayip yüzsüz bir kadın.eşinle kötü olup soğuma sen.bence madem eşin yumuşak yüzlü sen eşini muhatap etme.geldiğinde kapıyı açma kapı arkasından müsait değilim de.

Eşin derhâl yöneticilik ten istifa edecek hatta komşu teyzeyi yönetici yapin. Öyle surat asmak la arsız insanı durduraman direk birdaha bize gelme defol git de hatta apartman boşluğunda olay çıkar bağıra bağıra konuş kocamda gözün mü var diye.

Evime gelmeni istemiyorum esimle konusmak icinde gelme biktirdin bizi laftan anlamiyorsun artik kalbini kirmaktan cekinmiyorum senle muhattap olmak istemiyorum iyilik ettik basimiza bela oldun de bitti gitti

Kırın, neden korkuyorsunuz ki? Siz de bu yumuşak yüz varken yakında yan duvarı kırar evi tek daire yapar birlikte yaşar gidersiniz...

Alın defteri koyun binanın girişine. Biz de yapmıyoruz bu işi deyin. Kapı çalınca da açmayın. Hatta bilerek gürültü yapın ve açmayın.

Yabancı bir kadını iki kişi nasıl altedemediniz ona şaşırdım ben. Tamam kadın çok arsız da, siz de bir o kadar yüz veriyorsunuz.

Komşunuzun aynısı benim bir tanıdığım. Öyle ki bu katalog, satış işlerine girdi. İki ayda Şubede Herkesi birbirine katmış, en sonunda herkesin birbirine düşmesine sebep onun olduğu anlaşılınca, onu attılar.

bu kadın bana mal da satmaya çalıştı. İhtiyacım yoksa almadım. Evime devamlı gelmeye de çalıştı, mesafe koydum. Bazen aradı açmadım.

ondan kurtulmak İçin kataloğa üye olmanız, eşinizin toplantısına gitmesi veya yönetici olması öyle saçma ki. Öyle yakın bulduğu İçin değil bu kadar samimiyeti, en yumuşak Yüzlü sizi bulmuş apartmanda muhtemelen. Kullanmaya çalışıyor.

bahane öne sürmeyin ona. Direkt girme, ya da gelemem müsait değilim, deyin o kadar. Siz iş yapmaya çalışıyorsunuz, o sizin balkonda oturuyor. Ne saçma şey..

Eşiniz de eğer gerçekten istemiyorsa, yöneticiliği bıraksın. Daha senelerce oradasınız, yüz verirseniz, çok ezerler sizi. Hazır elinin altında gençler bulmuş, işlerini gördürmeye çalışıyor. Kızılmayacak gibi değil.

başka bir komşum vardı. Samimiyet, gidip gelme oluşturmak İçin gelmeye Başladı bir kaç defa. Apır sapır bir laf etti canımı sıkacak. Sert Çıkıştım, o gidiş gitti. Bir daha gelmedi. Biraz daha sessiz kalsam, eminim ne dedikoduların içinde kalırdım. Kapımı kapattım. Aylarca görmediğim oldu.

Kötü niyetli biri değil, yalnızca bazı insanlar Önlerini almazsan, bütün sınırlarını zorlarlar. Sizin gibi ince düşünmezler. Birini kullanmakta sakınca görmezler. Orada sınırı çizmediğiniz ve yüz verdiğiniz için siz hatalısınız.

Komsu teyzeler yuzünden yazlik satmışligim var sizi cok iyi anliyorum .Sizinki benimkilerden de betermiş Hic kapıyı açmamak,hic konusmamak ,apaciknyüzüne gercekten biktirdin teyze demek .Net olmaktan baska çare goremedim ben

Açıkça söylemek dışında çözüm yok. Mesela gelmiş ya girebilir miyim diye kusura bakma müsait değiliz deyip yüzüne kapat kapıyı bu kadar. Kapıyı çalınca açma, çalsın çalsın gitsin.

oturduğum yerde böyle musallat üç kişi var. biri en yakınımda hemen yanımda oturuyor, balkonlarımız yapışık. arada birbirimizi görecek büyük bir boşluk var. diğeri onun gelini üst çaprazımda. balkona speratör üzerine de bambu stor astım. ne yanımdakini ne yukarıdakini görmüyorum. üçüncüsü samimi olmak istemediğim halde nerde görse yapışıyor. her seferinde bahanemi önceden hazırlıyorum.
gördüğüm zaman durarak konuşmuyorum, yürürken selam verip tşkrler iyiyim deyip geçiyorum, siz nasılsınız falan yok.
bu üçüncü dediğim kapıya geldiğinde bi dakka sen bekle ben getiriyim derim davet etmem. bir keresinde ayakkabısıyla eşiği geçip antrenin ortasına girdi izinsiz, kıyamet kopardım sokağın pisliğiyle nasıl girersin evime diye.
kimseyi kırmayım diye uğraşmayın, siz kırılırsınız. ben öğrendim artık, eskiden ben de böyleydim. özellikle yanımda oturan yaşlı bir hanım, kocası öleli epey olmuş. canımı öyle çok sıktığı zamanlar olmuştur ki. yaşına hürmeten sustum. sonuç kendi evimden kiraya bile çıktım. beş sene sonra evime döndüm. bu sefer mesafemle birlikte, şimdi hirbiri o mesafeyi geçemez.bu yaşlı olan konuşmak için çok uğraşır, cevap bile vermem. çay kahve ikram eder, almam. davet eder duymam. çünkü sonrasında olacakları biliyorum. açıkca söyledim de uğraşma seninle konuşmak istemiyorum.
herkesin anladığı dilden konuşun.
evinizden de soğumayın, kapayın kapınızı, çalarsa da açmayın.

Eşiniz ile ciddi bir konusma yapin kavga etmeden, bu teyzeyi hayatinizda istemediginiz konusunda net olun. Sizi desteklemesi konusunda net olun sonucta evliliginizon etkilendiğini belirtin.onay aldiktan sonra yonetici defterini alin elinize calin teyzenin kapisini hic konusturmadan biz yönetici olmuyoruz.Bizim hakkimizda siz karar veremezsiniz,Bizimle konusmanizi istemiyoruz kapimiza gelmeyin diyin
Nereye üye iseniz onu silin.esinizin karsisina cikarsa da teyze esim ile ters düşmek istemiyorum kusura bakma desin bukadar.

Benim komşu teyzem gelirdi kapıyı çalardı çalardı açmazdım bir de içeride olduğumu bildiği için hem çalardı hem apartmanın içinde manyak gibi bağırırdı adımı. Daha olmadı üşenmez yoldan 5. kattaki evimin penceresine bakardı ışığım var mı perdem açık mı diye. 1 defa evime girebildi o da ben davet ettiğim zaman. Ötesi haneye tecavüz benim için. İstemediğim halde hayır gönül için komşum evime giremez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…