Çok mutsuzum çok bunaldım( yine komşu teyze)

Ya işte sorun o ben tersledikten sonra üzülüyorum bir sonrakine daha sakin davranmaya çalışıyorum boşa gidiyor bir önceki kırdığımda..
Anladığım kadarıyla daha gençsiniz hayatınızda daha çok böyle komşular arkadaşlar vs çıkacak belki başka şekilde ama insanlara karşı net olmayı öğrenin inanın bende eskiden sizin gibiydim ama bi kaç tane sağlam darbe alınca baktım kimse için basagritmaya değmez fazla mütevazilik mlsf insanlar tarafından anlaşılmıyor saf deniliyr ve herkes işini gordurme peşinde net olun ve kararlı bunu başarırsanız emin olun hayatta çoğu iliskinzde başınız agrimaz

Arkadaşlar geçen gün komşu teyzecim diye konu açmıştım bir çoğunuz beni yanlış anladiniz yargıladınız her neyse ama tahammül edilecek gibi değil kadın hiç birşeyden anlamıyor çıldırıcam. Eşimi annesi kız gibi yetiştirmiş benden daha güçlü komşuluğu.. ama artık canıma tak dedi. Göbeği ile ittiren teyzeyi hatırlamışsınızdır. Şimdi size herşeyi başından anlatıcam lütfen okuyun arkadaşlar gerçekten çok kötü durum ama gerçekten öyle..
Şimdi ben bu eve ilk taşınırken daha evi boyarken bu teyze kapıdan gelmeye falan başlafı gerçekten yüz vermedim oda anladı ama yine yakın ilişki kurmaya çalıştı aldı eline demliği geldi. Neyse zaten işim gücüm var fazla vaktim olmadığını belirttim kafın balkona oturdu tüm mahallede ne var ne yok anlatmaya başladı. O gün anlafım ayvayı yediğimi. Neyse sonra konuşurken bu katalog işlerinden birini yaptığını söyledi seni de üye yapıyım dedi ben de ben sevmem öyle şeyler dedim. Sonra telefona falan baktım neyse içeri gireyim eşim gelecek kapıyı duymam balkondan falan dedim anladı gitti.
Aradan zaman geçti zorla taciz ediyor neyse dedim sussun üye oldum bu sattığı ürüne. Üye olayım söyleyip durmasın dedim. Üye oldum bu sefer sana satış yapalım bilmem ne diye ısrar kıyamet. Ben dedim bak zorla olmaz bu işler çevrem yok satamıyorum. Olsun biz yaparız senin yerine satış bir iki sen al bir iki ben alırım falan dedi. Ben de alamam eşim kızar dedim. Kafın eşime baskı yaptı eşimde benden daha yumuşak yüzlü. Yok diyemedi aldık sussun diye. Öyle böyle zaman geçti durmadan birşeyler istiyor falan ama çok da ileri boyutta rahatsız edemiyordu sınavım var diye.
Sınav tarihimi biliyordu aman Allahım sınav bitti bu dadandı. Ama ne dadanmak. Göbeğiyle indirdiği gün oturdu yine o katalogdan girdi lafa ben dedim teyze biz ilgilenmiyoruz, oda hemen eşimden bahsederek o ben yaparım diyo dedi ama dememiş öyle bişey.. sponsorum gelecek pazar günü dedi ven de nereye gelecek dedim imali imali size olmazsa bize gelir falan dedi. Ben de orada söledim teyze bak biz istemiyoruz dedim. Eşimde istemiyor dedim. Anlamış gibi yaptı gitti. Ertesi gün eşim izinliydi cumartesi günü. Evde tadilat yapıyoruz onaracağımız şeyler vardı. Biz onları yapıyoruz yine kapu çaldı bende muhattap olmak istemediğim için kapıyı eşim açtı açmaz olsaydı... O gün eşimden saati takarmısın saat aldım dedi. Oda işim var halledeyim takarım teyze dedi. Neyse aradan yatım saat geçti yine kapı. Bişey daha istedi hatırlamıyorum. Biraz daha geçti pazar gelsin dediği sponsorunu cumartesi çağırmış ben istemediğimizi söylediğim halde. Neyse eşim açtı yine atıyorum tuğba hanım geliyo sende gel eşinle dedi eşime eşimde bişey diyemedi tabi işim bitsin falan dedi ben çok sinirlendim. O kadar sinirliylen karşısına ben çıkmak istemedim. Neyse biz hala tadilata devam ediyoruz aradan bir saat falan geçti yine bastı zile hadi gelmiyoruz mu diye eşim gitti. Ben gitmedim çünkü gerçekten çok sinirliydim hafta sonu bir insan bu kadar rahatsız edilmez. Konuşmuşlar falan neyse eşim geldi biz tartıştık ben onun duyacağı şekilde evde bağırdım falan hemen yanımız da oturuyo zaten. Ertesi gün oldu ama ben çok kızgınım tam olayı telde anneme anlatıyordum kapı çaldı bu geldi. Elinde biblolar falan bunları kullanır misin dedi hayır dedim direk tekrar sordu hayır dedim sonra duramadım teyze dedim ben sana istemediğimizi söledim tamam dedin dün 10 kere zile bartın falan dedim benden yüzlü çıkmaya çalıştı konuyu saptırdı paraya getirdi zaten siz alışveriş yapmadınız ben yaptım falan dedi Ben de dedim sen yaptın da biz ilk üye olduğumuz için indirimli aldığım için yaptın kendin zorladın. Ben seni kırkayak diye üye oldum yetmedi zorla sen satış yapalım dedin istemediğimizi belli ediyoruz anlamak istemiyorsun söylüyorum söylediğim halde dün çok ayıp ettin dedim. Haydaaaa kapattım 5 dk sonra kapı çaldı elinde fondöten getirmiş bana hediye yolladılar illa al bunu yok diyorum elime zorla tutuşturdu alınmıyorda.. Neyse sizi dinledim zaman zaman müsait değilim dedim yine bastı.
Bu böle olmaz dedim ertesi gün ayakkabılarımı içeri aldım hiç basmadı zile. Dün de içerideydi yine basmadı. Bugün dedim anlar artik ayakkabı yokkende başar çıkartayım ayakkabıyı dışarı. Çıkarttım direk geldi. Telefonda bişeye yardim eder misin diye almadım eve telefonda konuşuyordum bitince gelir yaparım dedim 1 saat sonra gittim yaptım hemen döndüm. Bu arada bu bizim binada yönetici diye bir kavram yok herkes sorunlu. Tüm bina bu teyze önderliğinde eşimi yönetici yapmaya çalıştılar bugün sözde yönetici olan amca eşime defteri vermiş zorla ben corona oldjm başka hastslıklarımda var ilgilenemiyom falan diye. Ama en başta bu teyzeden çıktı sen ol yönetici sen ol yönetici iskanı alalım çatıyı yapturalım diye kendi çatısı akıyor da hanfendinin. Eski yönetici olan amca adi yönetici ama yapmıyordu kimsede ilgilenmiyofu para yarısı veriyor yarısı vermiyordu bunlar onuda eşime itemediler. Ve az önce saat 21.45 de yine kapıyı çaldı kapıyı ben açtım ters ters baktım noldu dedim bi girebilir miyim dedi girdi çatıymış, ıslanmış eşimle konuşuyor. Ben hiç pas vermiyorum kafın rahatsız olduğumun farkında dinlemiyorum yüzüne bakmıyorum telefonla oynuyorum gitmiyor. Şimdi gelin bana kızacak diyor gülüyor. Ama aynı anda da oturuyor neden çünkü eşimde salak oda konuşuyo yüz veriyo soru soruyo vs. Laf üzüyo kadın gitmiyo. Kadın sardı. O gitti eşimle tartıştım ben yüz vermiyorum sen veriyosun bu binadan nefret ettim başımıza bela olacaklar diye. artik hiç bir şekilde açmıycam kapıyı ama eminim bu seferde eşim evdeylçken çalacak zili yönetici de oldu artık ayvayı yedik. Bu kadın beni evimden de eşimden de soğuttu. Ben gerçekten napacam. eşimin ailesinden bıkmıştım şimdi bu bela oldu başıma.
Kadına de ki bacı ne istiyon sen bizden? Paylaşacak neyimiz var kimimiz var ayıp değil mi de kapat kapını. Ama kapıyı açarken sanki yemek yaparken elinde bıçak kalmış gibi yap *pıçak biraz büyükçe olsun 😅

Ah bir bilsem.. Bir tane komşusu var iyi anlaştığı alt katta inananın alışveriş yapıyor o ablanın evinin önüne bırakıyor ablanın çocukları çıkarıyor alışverişini yukarıya, sonra evine davet ettiği insanlara o anlayışa çağırıp kek falan yaptırıyor eve kim gelse yemeği gelen kişiye hazırlatıp hizmeti onlara yaptırıyormuş insanları kullanmak istiyor.. bize bi ara yemek yapalım birlikte yer içeriz, aşureyi ortak yapalım falan dedi onları hep reddettim ama kapıma gelince kovamıyordum en son onuda yapcam bu gidişle..
Bence de sert şekilde uyarı yapın siz yumuşak davrandikca kadın arsizliga vurmuş iyilik güler yüzlü olmak yumuşak davranmak ta bi yere kadar sinir hastası eder bu teyze

Eşine suç atma sen de o da hayır demeyi bilmiyorsunuz çok belli.benim de karşımda yalnız bir kadın var çok meraklı baştan seti çektik benim eşimde yönetici bu kadın bi kere luzumsuz bir konu icin pazar gunu kapiya geldi ben gecistirdim tatmin olmadi kapıyı bi daha çaldı yöneticimiz niye kapıya çıkmıyor dedi bende bugün pazar dinleniyiruz dedim o sırada eşim kapıya geldi gayet sert bi şekilde cevap verdi hatta sesini yükseltti geliş o geliş oldu bi daha abuk sabuk konular için kapıyı çalmadı ben üzüldüm aslında ama bi yandan da hakketti dedim bazı insanlar net ve sert birşekilde uyarilmayinca anlamıyorlar maalesef siz de yüzünüzü karartıp kurtulmaya bakın bi de o üyelik ne ise bir an önce çıkın bende eşimde istemiyoruz deyin yoksa kurtulusunuz yok yarın ilk iş üyeliğini iptal et
O konu için kızdım artik zaten üyelik 1 yıl içinde düşüyormuş araştırdım. O konuda söledim kızdım ben istemiyorum eşime geliyosum dedim. İnanın burda hepsini yazmadım çok uzun olmasın diye ama çoğu şeyde zaten terslesin insan terslenmelere doyamaz mi.. Ama eşim işte o bana sen sürat aşıyorum herkese diyordu şimdi oda anladı kadını. Bu sefer neden zorla kalplerini kırdırmak istiyorlar diyo ama o kırmıyo kadını ben terslerinin için oda direk eşimle muhattap olmaya çalışıyo buda beni daha çok kızdırdığı inanın sinirliyim ama tersimden ben bile korkuyorum. Günaha girmek istemiyorum çünkü ben kırarsam tam kırarım yüzyüze bakacaz mecbur alttan almaya uzaklaştırmaya çalışıyorum ama arsızlık hat safhada.. bilmiyorum artık açmıycam kapıyı..

Niyetini iyi bulmadım derken eşimle fazla yüz göz olmssından dolayı mi diyorsunuz.. ya gerçekten çok uğraştım ben sadece gördüğümde merhaba günaydın iyi mısınız vs hoşçakalın deyip gitmek istediğim için kırmak istemedim yanyanayız şurada dedim yaşlı dedim ama o gerçekten çok üstümüze geldi artik. Şuan onun yüzünden eşimle küsüz.
Yani bu kadar evinize gelmesi iyi niyet göstergesi ,can sıkıntısı vs olamaz bence ..
böyle yüzsüz ,arsız insanlardan ben herşeyi beklerim .. bak elin kadını için eşinle bile küsmüşsün ..
eşin de tavrından vazgeçsin ,eğer böyle devam ederse de eşinizin haberi olmadan yönetici eşim değil artık git başkalarına anlat sorunları de ,eşinden uzak tut .. siz insanları kırmadan iletişim kurmak istiyorsunuz ama karşıdaki iletişim ne demek daha onu bile bilmiyor .. bir daha aynı şekilde kapımı çalarsan şikayette bulunacağım de çat kapat yüzüne

Yani bu kadar evinize gelmesi iyi niyet göstergesi ,can sıkıntısı vs olamaz bence ..
böyle yüzsüz ,arsız insanlardan ben herşeyi beklerim .. bak elin kadını için eşinle bile küsmüşsün ..
eşin de tavrından vazgeçsin ,eğer böyle devam ederse de eşinizin haberi olmadan yönetici eşim değil artık git başkalarına anlat sorunları de ,eşinden uzak tut .. siz insanları kırmadan iletişim kurmak istiyorsunuz ama karşıdaki iletişim ne demek daha onu bile bilmiyor .. bir daha aynı şekilde kapımı çalarsan şikayette bulunacağım de çat kapat yüzüne
Hayır yani bu kadar eve gelmek ısrarı neden şahsen ben tirsar altında bir şey ararım bu zamanda kimseye güven yok

Her insana anladigi dilden ve kullandığı üsluptan konuşmak lazım. Zorba insanlara zorba, nazik insanlara nazik olacaksınız. Teyze saygı sınırını mi aştı, siz de aşacaksınız. Kavga etmeden güzellikle, küserek ya da sürat asarak uzaklaştıramazsınız. Bakin bir kere güzelce (yani çirkefce) kavga edin nasıl düzelecek her şey. Sizin yaptığınız ana dili Fransızca olan biriyle Türkçe konuşmaya çalışmak gibi. Boşa çabalamayın.

Çözüm önerilerim: ne kadar ısrarla çalarsa çalsin kapıyı açmayın diyelim ki açtınız dışarı çıkmak üzereydim, ağda yapacağım, ders çalışacağım, telefonla konuşuyorum,duşa gireceğim gibi bahaneler uydurun her geldiğinde giremeyeceğini, yada o kapının ona açılmayacağını anlaması şart. Kapıyı çaldım evdeydin neden açmadın diye zırvalarsa sadece isim vardı de açıklama yapma.benim konsum sürekli nerden geliyorsun ne aldım gibi gereksiz sorular soruyordu hep isim vardı diye cevap verdim kesti senin teyze biraz zor farkındayım ama imkansız değil

O konu için kızdım artik zaten üyelik 1 yıl içinde düşüyormuş araştırdım. O konuda söledim kızdım ben istemiyorum eşime geliyosum dedim. İnanın burda hepsini yazmadım çok uzun olmasın diye ama çoğu şeyde zaten terslesin insan terslenmelere doyamaz mi.. Ama eşim işte o bana sen sürat aşıyorum herkese diyordu şimdi oda anladı kadını. Bu sefer neden zorla kalplerini kırdırmak istiyorlar diyo ama o kırmıyo kadını ben terslerinin için oda direk eşimle muhattap olmaya çalışıyo buda beni daha çok kızdırdığı inanın sinirliyim ama tersimden ben bile korkuyorum. Günaha girmek istemiyorum çünkü ben kırarsam tam kırarım yüzyüze bakacaz mecbur alttan almaya uzaklaştırmaya çalışıyorum ama arsızlık hat safhada.. bilmiyorum artık açmıycam kapıyı..
Bu işin günahı sevabı kalmamış ki ama sınırın bozulmuş baksana...annemle karşılıklı otursam bu kadar rahatsız etmez

Yaaaaa 😟😟😟😟 korkutmayın beniii
Çok iyi niyetli birisin belli oluyor ama olma sen.

istemediğin şeylere hayır demeyi öğrenmelisin
Kadın daha şimdiden musallat olmuş sen hala nezaket diye tutturdun.

ben yeni taşındım kimseye kapıyı açmıyorum kimse beni ilgilendirmez kendi huzuruma bakarım ..
Hele biri beni böyle rahatsız edecek ,hayatta yapmam senin yaptıklarını ..
çünkü senin yaptığın nezaketten de çıkmış ,kadın sizi yönetir olmuş ..
Kapı çalınsa bile açıp ona müsait değilim deme ,o kim ki izah ediyorsun ??

çalar gider ,çalar gider.. apartmanda karşılaşırsan da eşim de bende apartmanla ilgilenecek kadar boş değiliz,bir daha kapım çalınmasın artık rahatsız oldum deyip geçin ..

Zorla silah dayayıp da illa açın demez ya ..

Ben olsam yaptığı taktigi kendine uygulardim sık sık geliyor mu sen git o gelmeden
Defteri al gotur biz burda yeniyiz sen bize oncu ol deyip tutustur sonrada korona oldum ben karantinadayim de esine de soyle eger boyle devam ederse beni bosa git o teyzeyle evlen benden cok onla gorusuyorsun de bitti gitti

İnsan herkese nazik olmamalı bence. Bazısı kabalık sever. Ki siz bu teyzeyi kovsanız yaka paça, kaba kaçmaz sanki he?
Okurken daraldım.
Eşiniz bilmiyor mu bu kadar daraldığınızı. Kendi memnun mu? Olmaz ki böyle. Siz birlik olmalısınız. Ve ilişkinizi asgari seviyeye indirmelisiniz bu komşu ile. Hatta selamı sabahı kesseniz yeri.
Zaten böylesi insanlara bir yanlış yapsanız sizi rezil eder çıngar çıkarırlar, ben korkarım bu tür yüzsüzlerden.
Çünkü iplerin tamamen onun elinde olduğu bir ilişkidesiniz. Canı isteyince geliyor gidiyor çağırıyor istediği gibi yaşıyor. O yönetiyor sizi.
Sizin hiç mi fikriniz yok? Görüşmek istemiyorum deyin açmayın. Kapıda ayakkabınız olsa bile açmayın ki anlasın.
Evimde huzurumu kaçıracak kadar müdahil olamaz komşum. Çüşş derim valla kimse kusura bakmasın.

Ama ne yapalım o öküz diye bizde mi öküzleşelim ki.. Biz kırmamaya çalışıyoruz insanları. Yani kurda yan komşum mecburen het gün karşılaşıcam illa düşman mi olalım. Sadece istediğim mesafe.. Ama olmuyormuş demekki kırmadan
Siz bence anlamıyorsunuz. Daha önce de konu açtınız hala insanları kıralım mı kafasındasınız. Kırmayın çekin o zaman böyle. Kadının niyeti iyi değil gibi geliyor bana. Sert yapmazsanız başınıza çok çorap örer benden demesi. İki sesini yükselt gözünü korkut bir daha geliyor mu bakalım.

Saat 10 da geldiğinde girebilirmiyim demiş ya sizde hayır müsait deyiliz diyecektiniz.Eşim uzandı yatıyor deseydiniz gene mi içeri girmeye çalışırdı acaba dedim tüm bu anlatımlarınızdan sonra..Net olun kararli olun komşuyu içeri almayın.Komşu teyzeyle karsilasinca merhaba deyip hızlıca uzaklaşın.Çokta kalp kırmaya gerek yok diye düşünüyorum net olursanız hayır diyebilirseniz bu iş çöźülür.

Yoksayın. Kapıyı çaldığı vakit giyin ayakkabılarınızı ve o yokmuş gibi çıkın gidin evden. İletişimsizlik ve yoksayma onu yıldırır diye düşünüyorum. Sizin evde olduğunuzu bile bile siz yinede açmayın kapıyı. Tv açın sesli birileriyle konuşun telde

Arkadaşlar geçen gün komşu teyzecim diye konu açmıştım bir çoğunuz beni yanlış anladiniz yargıladınız her neyse ama tahammül edilecek gibi değil kadın hiç birşeyden anlamıyor çıldırıcam. Eşimi annesi kız gibi yetiştirmiş benden daha güçlü komşuluğu.. ama artık canıma tak dedi. Göbeği ile ittiren teyzeyi hatırlamışsınızdır. Şimdi size herşeyi başından anlatıcam lütfen okuyun arkadaşlar gerçekten çok kötü durum ama gerçekten öyle..
Şimdi ben bu eve ilk taşınırken daha evi boyarken bu teyze kapıdan gelmeye falan başlafı gerçekten yüz vermedim oda anladı ama yine yakın ilişki kurmaya çalıştı aldı eline demliği geldi. Neyse zaten işim gücüm var fazla vaktim olmadığını belirttim kafın balkona oturdu tüm mahallede ne var ne yok anlatmaya başladı. O gün anlafım ayvayı yediğimi. Neyse sonra konuşurken bu katalog işlerinden birini yaptığını söyledi seni de üye yapıyım dedi ben de ben sevmem öyle şeyler dedim. Sonra telefona falan baktım neyse içeri gireyim eşim gelecek kapıyı duymam balkondan falan dedim anladı gitti.
Aradan zaman geçti zorla taciz ediyor neyse dedim sussun üye oldum bu sattığı ürüne. Üye olayım söyleyip durmasın dedim. Üye oldum bu sefer sana satış yapalım bilmem ne diye ısrar kıyamet. Ben dedim bak zorla olmaz bu işler çevrem yok satamıyorum. Olsun biz yaparız senin yerine satış bir iki sen al bir iki ben alırım falan dedi. Ben de alamam eşim kızar dedim. Kafın eşime baskı yaptı eşimde benden daha yumuşak yüzlü. Yok diyemedi aldık sussun diye. Öyle böyle zaman geçti durmadan birşeyler istiyor falan ama çok da ileri boyutta rahatsız edemiyordu sınavım var diye.
Sınav tarihimi biliyordu aman Allahım sınav bitti bu dadandı. Ama ne dadanmak. Göbeğiyle indirdiği gün oturdu yine o katalogdan girdi lafa ben dedim teyze biz ilgilenmiyoruz, oda hemen eşimden bahsederek o ben yaparım diyo dedi ama dememiş öyle bişey.. sponsorum gelecek pazar günü dedi ven de nereye gelecek dedim imali imali size olmazsa bize gelir falan dedi. Ben de orada söledim teyze bak biz istemiyoruz dedim. Eşimde istemiyor dedim. Anlamış gibi yaptı gitti. Ertesi gün eşim izinliydi cumartesi günü. Evde tadilat yapıyoruz onaracağımız şeyler vardı. Biz onları yapıyoruz yine kapu çaldı bende muhattap olmak istemediğim için kapıyı eşim açtı açmaz olsaydı... O gün eşimden saati takarmısın saat aldım dedi. Oda işim var halledeyim takarım teyze dedi. Neyse aradan yatım saat geçti yine kapı. Bişey daha istedi hatırlamıyorum. Biraz daha geçti pazar gelsin dediği sponsorunu cumartesi çağırmış ben istemediğimizi söylediğim halde. Neyse eşim açtı yine atıyorum tuğba hanım geliyo sende gel eşinle dedi eşime eşimde bişey diyemedi tabi işim bitsin falan dedi ben çok sinirlendim. O kadar sinirliylen karşısına ben çıkmak istemedim. Neyse biz hala tadilata devam ediyoruz aradan bir saat falan geçti yine bastı zile hadi gelmiyoruz mu diye eşim gitti. Ben gitmedim çünkü gerçekten çok sinirliydim hafta sonu bir insan bu kadar rahatsız edilmez. Konuşmuşlar falan neyse eşim geldi biz tartıştık ben onun duyacağı şekilde evde bağırdım falan hemen yanımız da oturuyo zaten. Ertesi gün oldu ama ben çok kızgınım tam olayı telde anneme anlatıyordum kapı çaldı bu geldi. Elinde biblolar falan bunları kullanır misin dedi hayır dedim direk tekrar sordu hayır dedim sonra duramadım teyze dedim ben sana istemediğimizi söledim tamam dedin dün 10 kere zile bartın falan dedim benden yüzlü çıkmaya çalıştı konuyu saptırdı paraya getirdi zaten siz alışveriş yapmadınız ben yaptım falan dedi Ben de dedim sen yaptın da biz ilk üye olduğumuz için indirimli aldığım için yaptın kendin zorladın. Ben seni kırkayak diye üye oldum yetmedi zorla sen satış yapalım dedin istemediğimizi belli ediyoruz anlamak istemiyorsun söylüyorum söylediğim halde dün çok ayıp ettin dedim. Haydaaaa kapattım 5 dk sonra kapı çaldı elinde fondöten getirmiş bana hediye yolladılar illa al bunu yok diyorum elime zorla tutuşturdu alınmıyorda.. Neyse sizi dinledim zaman zaman müsait değilim dedim yine bastı.
Bu böle olmaz dedim ertesi gün ayakkabılarımı içeri aldım hiç basmadı zile. Dün de içerideydi yine basmadı. Bugün dedim anlar artik ayakkabı yokkende başar çıkartayım ayakkabıyı dışarı. Çıkarttım direk geldi. Telefonda bişeye yardim eder misin diye almadım eve telefonda konuşuyordum bitince gelir yaparım dedim 1 saat sonra gittim yaptım hemen döndüm. Bu arada bu bizim binada yönetici diye bir kavram yok herkes sorunlu. Tüm bina bu teyze önderliğinde eşimi yönetici yapmaya çalıştılar bugün sözde yönetici olan amca eşime defteri vermiş zorla ben corona oldjm başka hastslıklarımda var ilgilenemiyom falan diye. Ama en başta bu teyzeden çıktı sen ol yönetici sen ol yönetici iskanı alalım çatıyı yapturalım diye kendi çatısı akıyor da hanfendinin. Eski yönetici olan amca adi yönetici ama yapmıyordu kimsede ilgilenmiyofu para yarısı veriyor yarısı vermiyordu bunlar onuda eşime itemediler. Ve az önce saat 21.45 de yine kapıyı çaldı kapıyı ben açtım ters ters baktım noldu dedim bi girebilir miyim dedi girdi çatıymış, ıslanmış eşimle konuşuyor. Ben hiç pas vermiyorum kafın rahatsız olduğumun farkında dinlemiyorum yüzüne bakmıyorum telefonla oynuyorum gitmiyor. Şimdi gelin bana kızacak diyor gülüyor. Ama aynı anda da oturuyor neden çünkü eşimde salak oda konuşuyo yüz veriyo soru soruyo vs. Laf üzüyo kadın gitmiyo. Kadın sardı. O gitti eşimle tartıştım ben yüz vermiyorum sen veriyosun bu binadan nefret ettim başımıza bela olacaklar diye. artik hiç bir şekilde açmıycam kapıyı ama eminim bu seferde eşim evdeylçken çalacak zili yönetici de oldu artık ayvayı yedik. Bu kadın beni evimden de eşimden de soğuttu. Ben gerçekten napacam. eşimin ailesinden bıkmıştım şimdi bu bela oldu başıma.
Herkes bu pandemi sürecinde toplantıları apartman bahçelerinde yapıyor siz ne diye evinize alıyosunuz .

Bazi insnalar bu şekilde yüzsüz olabiliyor. Kocan da ne yazik ki yumuşak yüzlü ben gibi 😬 Ama sana tavsiyem kadına de ki seni sevmiyorum benim evimde isin yok hoslanmiyorum düşüncesiz ve bencilsin. Insanların yasamlarina mudahale edemezsin benim kapima yaklasma sikayet edicem artik de apaçık şöyle.

Esine de de ki yoneticiligi hemen bırakıyorsun ben onemliyim senin icin site yada bina degil eger aksi ise ben gidiyorum sende yöneticilik oyna teyzenle. Benimle iyi gecinmek istiyorsan yöneticiliği birakcan teyzeyle de konuşmayacaksın de.

Eger ki uygulamazsa bir sure annene git bazen bundan anliyorlar şükür ki kocam yapma istemiyorum dedigim seyi yapmıyor ama bazen bu dilde konusuyorum baska konular icin ozaman geri adim atiyor sende dene bunu canim...

Allah kolaylık versin.

X