Ay hangi markaymış o çok merak ettim hahahoyy oyy o markanın makyaj malzemesi su arıtıcısı kremleri parfümleri tencere tavaları vitaminleri yok yok.fiyatları da marka ürünlerle aynı gider ordan alırım bir parfüme 400 500 veeceksem neden senden alayım.üye yapmaya da çalıştılar evet de yemedim.saadet zinciri gibi üye topladıkça para kazanıyorlarmış ha ha ha.neyse ben kurtuldum apartmanda çok kişiyede denemişler anlatıp gülüyoruz kamelyada.pandemiden önceki durum artık kamelya da yohhhhhh
o olmasaydı evde kalırdınız sandı herhalde ha ha ha.yıllarca sana eş buldumm bana hizmet edeceksinnn moduyla gezecekti önüne set çekmesenizseni çok iyi anlıyorum bende yeni evlendigimde alt katimda eşimin yengesi oturuyordu vesile olanda o idi onun da verdiği bir şeyle beni hiç rahat bırakmıyordu her gun kahvaltı kahve vs gelmeye çalışıyordu sürekli mesaj atıyordu 2 3 ay sabrettim daha sonra artık gelcem dediğinde müsait değilim demeye başladım sonra anladı kısa zaman sonra taşındı ve şuan benimle eskisi gibi yakın değil zorunda kalmadıkça konuşmuyoruz ben onu evimde istemiyormuşum diye de laf çıkardı
Ayyyy bu ne böyle hepsini okudum o zaman demistim bağırmayın saygısızlık olur falan kadın kamera şakası gibi sizi sınıyor resmenArkadaşlar geçen gün komşu teyzecim diye konu açmıştım bir çoğunuz beni yanlış anladiniz yargıladınız her neyse ama tahammül edilecek gibi değil kadın hiç birşeyden anlamıyor çıldırıcam. Eşimi annesi kız gibi yetiştirmiş benden daha güçlü komşuluğu.. ama artık canıma tak dedi. Göbeği ile ittiren teyzeyi hatırlamışsınızdır. Şimdi size herşeyi başından anlatıcam lütfen okuyun arkadaşlar gerçekten çok kötü durum ama gerçekten öyle..
Şimdi ben bu eve ilk taşınırken daha evi boyarken bu teyze kapıdan gelmeye falan başlafı gerçekten yüz vermedim oda anladı ama yine yakın ilişki kurmaya çalıştı aldı eline demliği geldi. Neyse zaten işim gücüm var fazla vaktim olmadığını belirttim kafın balkona oturdu tüm mahallede ne var ne yok anlatmaya başladı. O gün anlafım ayvayı yediğimi. Neyse sonra konuşurken bu katalog işlerinden birini yaptığını söyledi seni de üye yapıyım dedi ben de ben sevmem öyle şeyler dedim. Sonra telefona falan baktım neyse içeri gireyim eşim gelecek kapıyı duymam balkondan falan dedim anladı gitti.
Aradan zaman geçti zorla taciz ediyor neyse dedim sussun üye oldum bu sattığı ürüne. Üye olayım söyleyip durmasın dedim. Üye oldum bu sefer sana satış yapalım bilmem ne diye ısrar kıyamet. Ben dedim bak zorla olmaz bu işler çevrem yok satamıyorum. Olsun biz yaparız senin yerine satış bir iki sen al bir iki ben alırım falan dedi. Ben de alamam eşim kızar dedim. Kafın eşime baskı yaptı eşimde benden daha yumuşak yüzlü. Yok diyemedi aldık sussun diye. Öyle böyle zaman geçti durmadan birşeyler istiyor falan ama çok da ileri boyutta rahatsız edemiyordu sınavım var diye.
Sınav tarihimi biliyordu aman Allahım sınav bitti bu dadandı. Ama ne dadanmak. Göbeğiyle indirdiği gün oturdu yine o katalogdan girdi lafa ben dedim teyze biz ilgilenmiyoruz, oda hemen eşimden bahsederek o ben yaparım diyo dedi ama dememiş öyle bişey.. sponsorum gelecek pazar günü dedi ven de nereye gelecek dedim imali imali size olmazsa bize gelir falan dedi. Ben de orada söledim teyze bak biz istemiyoruz dedim. Eşimde istemiyor dedim. Anlamış gibi yaptı gitti. Ertesi gün eşim izinliydi cumartesi günü. Evde tadilat yapıyoruz onaracağımız şeyler vardı. Biz onları yapıyoruz yine kapu çaldı bende muhattap olmak istemediğim için kapıyı eşim açtı açmaz olsaydı... O gün eşimden saati takarmısın saat aldım dedi. Oda işim var halledeyim takarım teyze dedi. Neyse aradan yatım saat geçti yine kapı. Bişey daha istedi hatırlamıyorum. Biraz daha geçti pazar gelsin dediği sponsorunu cumartesi çağırmış ben istemediğimizi söylediğim halde. Neyse eşim açtı yine atıyorum tuğba hanım geliyo sende gel eşinle dedi eşime eşimde bişey diyemedi tabi işim bitsin falan dedi ben çok sinirlendim. O kadar sinirliylen karşısına ben çıkmak istemedim. Neyse biz hala tadilata devam ediyoruz aradan bir saat falan geçti yine bastı zile hadi gelmiyoruz mu diye eşim gitti. Ben gitmedim çünkü gerçekten çok sinirliydim hafta sonu bir insan bu kadar rahatsız edilmez. Konuşmuşlar falan neyse eşim geldi biz tartıştık ben onun duyacağı şekilde evde bağırdım falan hemen yanımız da oturuyo zaten. Ertesi gün oldu ama ben çok kızgınım tam olayı telde anneme anlatıyordum kapı çaldı bu geldi. Elinde biblolar falan bunları kullanır misin dedi hayır dedim direk tekrar sordu hayır dedim sonra duramadım teyze dedim ben sana istemediğimizi söledim tamam dedin dün 10 kere zile bartın falan dedim benden yüzlü çıkmaya çalıştı konuyu saptırdı paraya getirdi zaten siz alışveriş yapmadınız ben yaptım falan dedi Ben de dedim sen yaptın da biz ilk üye olduğumuz için indirimli aldığım için yaptın kendin zorladın. Ben seni kırkayak diye üye oldum yetmedi zorla sen satış yapalım dedin istemediğimizi belli ediyoruz anlamak istemiyorsun söylüyorum söylediğim halde dün çok ayıp ettin dedim. Haydaaaa kapattım 5 dk sonra kapı çaldı elinde fondöten getirmiş bana hediye yolladılar illa al bunu yok diyorum elime zorla tutuşturdu alınmıyorda.. Neyse sizi dinledim zaman zaman müsait değilim dedim yine bastı.
Bu böle olmaz dedim ertesi gün ayakkabılarımı içeri aldım hiç basmadı zile. Dün de içerideydi yine basmadı. Bugün dedim anlar artik ayakkabı yokkende başar çıkartayım ayakkabıyı dışarı. Çıkarttım direk geldi. Telefonda bişeye yardim eder misin diye almadım eve telefonda konuşuyordum bitince gelir yaparım dedim 1 saat sonra gittim yaptım hemen döndüm. Bu arada bu bizim binada yönetici diye bir kavram yok herkes sorunlu. Tüm bina bu teyze önderliğinde eşimi yönetici yapmaya çalıştılar bugün sözde yönetici olan amca eşime defteri vermiş zorla ben corona oldjm başka hastslıklarımda var ilgilenemiyom falan diye. Ama en başta bu teyzeden çıktı sen ol yönetici sen ol yönetici iskanı alalım çatıyı yapturalım diye kendi çatısı akıyor da hanfendinin. Eski yönetici olan amca adi yönetici ama yapmıyordu kimsede ilgilenmiyofu para yarısı veriyor yarısı vermiyordu bunlar onuda eşime itemediler. Ve az önce saat 21.45 de yine kapıyı çaldı kapıyı ben açtım ters ters baktım noldu dedim bi girebilir miyim dedi girdi çatıymış, ıslanmış eşimle konuşuyor. Ben hiç pas vermiyorum kafın rahatsız olduğumun farkında dinlemiyorum yüzüne bakmıyorum telefonla oynuyorum gitmiyor. Şimdi gelin bana kızacak diyor gülüyor. Ama aynı anda da oturuyor neden çünkü eşimde salak oda konuşuyo yüz veriyo soru soruyo vs. Laf üzüyo kadın gitmiyo. Kadın sardı. O gitti eşimle tartıştım ben yüz vermiyorum sen veriyosun bu binadan nefret ettim başımıza bela olacaklar diye. artik hiç bir şekilde açmıycam kapıyı ama eminim bu seferde eşim evdeylçken çalacak zili yönetici de oldu artık ayvayı yedik. Bu kadın beni evimden de eşimden de soğuttu. Ben gerçekten napacam. eşimin ailesinden bıkmıştım şimdi bu bela oldu başıma.
Arkadaşlar geçen gün komşu teyzecim diye konu açmıştım bir çoğunuz beni yanlış anladiniz yargıladınız her neyse ama tahammül edilecek gibi değil kadın hiç birşeyden anlamıyor çıldırıcam. Eşimi annesi kız gibi yetiştirmiş benden daha güçlü komşuluğu.. ama artık canıma tak dedi. Göbeği ile ittiren teyzeyi hatırlamışsınızdır. Şimdi size herşeyi başından anlatıcam lütfen okuyun arkadaşlar gerçekten çok kötü durum ama gerçekten öyle..
Şimdi ben bu eve ilk taşınırken daha evi boyarken bu teyze kapıdan gelmeye falan başlafı gerçekten yüz vermedim oda anladı ama yine yakın ilişki kurmaya çalıştı aldı eline demliği geldi. Neyse zaten işim gücüm var fazla vaktim olmadığını belirttim kafın balkona oturdu tüm mahallede ne var ne yok anlatmaya başladı. O gün anlafım ayvayı yediğimi. Neyse sonra konuşurken bu katalog işlerinden birini yaptığını söyledi seni de üye yapıyım dedi ben de ben sevmem öyle şeyler dedim. Sonra telefona falan baktım neyse içeri gireyim eşim gelecek kapıyı duymam balkondan falan dedim anladı gitti.
Aradan zaman geçti zorla taciz ediyor neyse dedim sussun üye oldum bu sattığı ürüne. Üye olayım söyleyip durmasın dedim. Üye oldum bu sefer sana satış yapalım bilmem ne diye ısrar kıyamet. Ben dedim bak zorla olmaz bu işler çevrem yok satamıyorum. Olsun biz yaparız senin yerine satış bir iki sen al bir iki ben alırım falan dedi. Ben de alamam eşim kızar dedim. Kafın eşime baskı yaptı eşimde benden daha yumuşak yüzlü. Yok diyemedi aldık sussun diye. Öyle böyle zaman geçti durmadan birşeyler istiyor falan ama çok da ileri boyutta rahatsız edemiyordu sınavım var diye.
Sınav tarihimi biliyordu aman Allahım sınav bitti bu dadandı. Ama ne dadanmak. Göbeğiyle indirdiği gün oturdu yine o katalogdan girdi lafa ben dedim teyze biz ilgilenmiyoruz, oda hemen eşimden bahsederek o ben yaparım diyo dedi ama dememiş öyle bişey.. sponsorum gelecek pazar günü dedi ven de nereye gelecek dedim imali imali size olmazsa bize gelir falan dedi. Ben de orada söledim teyze bak biz istemiyoruz dedim. Eşimde istemiyor dedim. Anlamış gibi yaptı gitti. Ertesi gün eşim izinliydi cumartesi günü. Evde tadilat yapıyoruz onaracağımız şeyler vardı. Biz onları yapıyoruz yine kapu çaldı bende muhattap olmak istemediğim için kapıyı eşim açtı açmaz olsaydı... O gün eşimden saati takarmısın saat aldım dedi. Oda işim var halledeyim takarım teyze dedi. Neyse aradan yatım saat geçti yine kapı. Bişey daha istedi hatırlamıyorum. Biraz daha geçti pazar gelsin dediği sponsorunu cumartesi çağırmış ben istemediğimizi söylediğim halde. Neyse eşim açtı yine atıyorum tuğba hanım geliyo sende gel eşinle dedi eşime eşimde bişey diyemedi tabi işim bitsin falan dedi ben çok sinirlendim. O kadar sinirliylen karşısına ben çıkmak istemedim. Neyse biz hala tadilata devam ediyoruz aradan bir saat falan geçti yine bastı zile hadi gelmiyoruz mu diye eşim gitti. Ben gitmedim çünkü gerçekten çok sinirliydim hafta sonu bir insan bu kadar rahatsız edilmez. Konuşmuşlar falan neyse eşim geldi biz tartıştık ben onun duyacağı şekilde evde bağırdım falan hemen yanımız da oturuyo zaten. Ertesi gün oldu ama ben çok kızgınım tam olayı telde anneme anlatıyordum kapı çaldı bu geldi. Elinde biblolar falan bunları kullanır misin dedi hayır dedim direk tekrar sordu hayır dedim sonra duramadım teyze dedim ben sana istemediğimizi söledim tamam dedin dün 10 kere zile bartın falan dedim benden yüzlü çıkmaya çalıştı konuyu saptırdı paraya getirdi zaten siz alışveriş yapmadınız ben yaptım falan dedi Ben de dedim sen yaptın da biz ilk üye olduğumuz için indirimli aldığım için yaptın kendin zorladın. Ben seni kırkayak diye üye oldum yetmedi zorla sen satış yapalım dedin istemediğimizi belli ediyoruz anlamak istemiyorsun söylüyorum söylediğim halde dün çok ayıp ettin dedim. Haydaaaa kapattım 5 dk sonra kapı çaldı elinde fondöten getirmiş bana hediye yolladılar illa al bunu yok diyorum elime zorla tutuşturdu alınmıyorda.. Neyse sizi dinledim zaman zaman müsait değilim dedim yine bastı.
Bu böle olmaz dedim ertesi gün ayakkabılarımı içeri aldım hiç basmadı zile. Dün de içerideydi yine basmadı. Bugün dedim anlar artik ayakkabı yokkende başar çıkartayım ayakkabıyı dışarı. Çıkarttım direk geldi. Telefonda bişeye yardim eder misin diye almadım eve telefonda konuşuyordum bitince gelir yaparım dedim 1 saat sonra gittim yaptım hemen döndüm. Bu arada bu bizim binada yönetici diye bir kavram yok herkes sorunlu. Tüm bina bu teyze önderliğinde eşimi yönetici yapmaya çalıştılar bugün sözde yönetici olan amca eşime defteri vermiş zorla ben corona oldjm başka hastslıklarımda var ilgilenemiyom falan diye. Ama en başta bu teyzeden çıktı sen ol yönetici sen ol yönetici iskanı alalım çatıyı yapturalım diye kendi çatısı akıyor da hanfendinin. Eski yönetici olan amca adi yönetici ama yapmıyordu kimsede ilgilenmiyofu para yarısı veriyor yarısı vermiyordu bunlar onuda eşime itemediler. Ve az önce saat 21.45 de yine kapıyı çaldı kapıyı ben açtım ters ters baktım noldu dedim bi girebilir miyim dedi girdi çatıymış, ıslanmış eşimle konuşuyor. Ben hiç pas vermiyorum kafın rahatsız olduğumun farkında dinlemiyorum yüzüne bakmıyorum telefonla oynuyorum gitmiyor. Şimdi gelin bana kızacak diyor gülüyor. Ama aynı anda da oturuyor neden çünkü eşimde salak oda konuşuyo yüz veriyo soru soruyo vs. Laf üzüyo kadın gitmiyo. Kadın sardı. O gitti eşimle tartıştım ben yüz vermiyorum sen veriyosun bu binadan nefret ettim başımıza bela olacaklar diye. artik hiç bir şekilde açmıycam kapıyı ama eminim bu seferde eşim evdeylçken çalacak zili yönetici de oldu artık ayvayı yedik. Bu kadın beni evimden de eşimden de soğuttu. Ben gerçekten napacam. eşimin ailesinden bıkmıştım şimdi bu bela oldu başıma.
Ben Karşıdan amwayci görünce yolumu değiştiriyorum o kadar yapışkanlar ki illallah yaka silkiyor insanalt katta bir komşu var bizim.ilk zamanlar samimi oldu o bize biz ona kahve vs.ama ağzında devamlı amy.......markası.yok şunu kullanmazsanız kanser olursunuz yok şu ürün şöyle güzel yok kaşık testi yok şu yokbu başka laf yok delirtti beni.bir tane vitamin aldım sussun diye.ama başka ürünler almayınca kadın ayağını kesti evimizden ha ha ha.sattığı markadan da kadın ve kızı yüzünden nefretttt ettimmmm
Kadın gelirse bir daha seninle görüşmek istemiyorum bir daha evime gelme bıktırdın beni artık de çarp kapıyı suratına. eşindende defteri al götürüp kapısına at Bu ne böyle ya ben gerildmYa dalga geçmeyin lütfen gerçekten bina çok tuhaf.. Biz daha yeni taşındık binada iskan yok mantolama yok, çatı sorunlu biz en üst kattayız bu teyze de yanımızda.. kimse doğru düzgün aidat vermiyor biz binadaki en küçük insanlarız. Geldiğimizden beri baskı yapıyolar yöneticiliği bize vermeye çalışıyolar amaçları bizi koşturmak iskan için falan. Ama tamam onları hallederiz de bu teyze daha yönetici olmadan gelip bşze dert yanıyordu.. sen ol sen ol sen ol diye. Biz bulaşmak istemiyoruz dedikçe bütün binayı fişfikledi bi anda zorla yönetici yaptılar. Şimdi bu bahaneyle teyze iyice dadanacak ben açmasam o akşam eşim gelince gelecek zorla.. nereye kadar açmayacağız bu sefer bir gün binada bişey oldu bakmadınız gibi bir dertle karşımıza çıkacak. Uğraş dur
Sizi eşimde bende ıstemıyoruz lıtfen birdaha kapımıza gelme de .Bu ney ki ya boyleArkadaşlar geçen gün komşu teyzecim diye konu açmıştım bir çoğunuz beni yanlış anladiniz yargıladınız her neyse ama tahammül edilecek gibi değil kadın hiç birşeyden anlamıyor çıldırıcam. Eşimi annesi kız gibi yetiştirmiş benden daha güçlü komşuluğu.. ama artık canıma tak dedi. Göbeği ile ittiren teyzeyi hatırlamışsınızdır. Şimdi size herşeyi başından anlatıcam lütfen okuyun arkadaşlar gerçekten çok kötü durum ama gerçekten öyle..
Kadın seni ve eşini saf bulmuş siz binada küçüksuniz diye de yakında ekmek almaya filan yollatirlar sizi .biraz karalı olun lütfen istemyrsanz sert bi dille söyleyin ama sakın sonra yumuşamayınÇatı bizimde sorunlu yapılmadı lazım ama bunu bize gelip gelip söylemesinin anlamı yok ki.. Biz ilk geldiğimizde çatıya ilk o para vermedi bizim taraf sorunluydu eşim zorla kağıt falan çıkarttırdı internetten bina ile alakalı ve zorunlu olduğunda dair yasa o zaman verdi. Sonrada diyo bütün çatıyı yatırmadınız mi benimkide akıyo. 500 tl ile bütün çatı mi yapılır dedi eşim. Sonra zaten başlafı sen yap et yaptıralım çatı ortak diye. İşine geldiği gibi davranıyor
Kadın benden yüz bulamayınca eşime israr ediyor zorla.. Ben çok sinirliyken muhattap olamaktan kaçıyorum çünkü kalbini bu kez haddinden çok kırardım o yüzden ben açmak istemedim kapıyı gitmek de istemedim o kadar ısrarla geldi ki bide bahanelerle saat asar misin vs diye.. gerçekten aynen öyle oldu pişman etti ben.Katalog ürünü bilmemesinde eşinin ne işi var ya. 2 kadin oturmuş katolog konuşuyor eee eşin napiyor? Insanlara hayır demek ikiniz icinde ne kadar zor, okurken sıkıldım yahu. Eşiniz istemediği halde nasil yönetici olabiliyor.
Teyzeyle konusma, gorunce selam bile verme. Elini vermissin kolunu kaptirmissin, olurda bu kadar değil. Isim varken kapıyı bile açmam bassın bassın zile gitsin.
Ya işte sorun o ben tersledikten sonra üzülüyorum bir sonrakine daha sakin davranmaya çalışıyorum boşa gidiyor bir önceki kırdığımda..Kadın seni ve eşini saf bulmuş siz binada küçüksuniz diye de yakında ekmek almaya filan yollatirlar sizi .biraz karalı olun lütfen istemyrsanz sert bi dille söyleyin ama sakın sonra yumuşamayın
Aynen öyle vallahiEşiniz de sizde yumuşak yüzlüyü bırak direk sert olun, küsün yani bildiğin. Başka türlü bu kadın sizin peşinizi bırakmaz. Sayko sevgili gibi kadın.
millet zor geçiniyor pandemide nasıl alsın o markanın ürünlerini tövbe tövbeebenimki de o markao marla sponsorlarına has bir özellik herhalde bu ısrarcılık
Ah bir bilsem.. Bir tane komşusu var iyi anlaştığı alt katta inananın alışveriş yapıyor o ablanın evinin önüne bırakıyor ablanın çocukları çıkarıyor alışverişini yukarıya, sonra evine davet ettiği insanlara o anlayışa çağırıp kek falan yaptırıyor eve kim gelse yemeği gelen kişiye hazırlatıp hizmeti onlara yaptırıyormuş insanları kullanmak istiyor.. bize bi ara yemek yapalım birlikte yer içeriz, aşureyi ortak yapalım falan dedi onları hep reddettim ama kapıma gelince kovamıyordum en son onuda yapcam bu gidişle..Bu nasıl komşu teyzey miş gerilim kitabı okur gibi okudum neden bu kadar içli disli samimi olmak istiyor