Çok mutsuzum çok bunaldım( yine komşu teyze)

Ay hangi markaymış o çok merak ettim hahah

o olmasaydı evde kalırdınız sandı herhalde ha ha ha.yıllarca sana eş buldumm bana hizmet edeceksinnn moduyla gezecekti önüne set çekmeseniz

Ayyyy bu ne böyle hepsini okudum o zaman demistim bağırmayın saygısızlık olur falan kadın kamera şakası gibi sizi sınıyor resmen

sorma yani gerçekten nasıl bir kafa anlamıyorum kendinde hata hiç aramadı bende insanım yani velhasıl şuan kötü gelinim ahah

Ya

Ben Karşıdan amwayci görünce yolumu değiştiriyorum o kadar yapışkanlar ki illallah yaka silkiyor insan

Ay
Kadın gelirse bir daha seninle görüşmek istemiyorum bir daha evime gelme bıktırdın beni artık de çarp kapıyı suratına. eşindende defteri al götürüp kapısına at Bu ne böyle ya ben gerildm

Katalog ürünü bilmemesinde eşinin ne işi var ya. 2 kadin oturmuş katolog konuşuyor eee eşin napiyor? Insanlara hayır demek ikiniz icinde ne kadar zor, okurken sıkıldım yahu. Eşiniz istemediği halde nasil yönetici olabiliyor.
Teyzeyle konusma, gorunce selam bile verme. Elini vermissin kolunu kaptirmissin, olurda bu kadar değil. Isim varken kapıyı bile açmam bassın bassın zile gitsin.

Sizi eşimde bende ıstemıyoruz lıtfen birdaha kapımıza gelme de .Bu ney ki ya boyle

Kadın seni ve eşini saf bulmuş siz binada küçüksuniz diye de yakında ekmek almaya filan yollatirlar sizi .biraz karalı olun lütfen istemyrsanz sert bi dille söyleyin ama sakın sonra yumuşamayın

Kadın benden yüz bulamayınca eşime israr ediyor zorla.. Ben çok sinirliyken muhattap olamaktan kaçıyorum çünkü kalbini bu kez haddinden çok kırardım o yüzden ben açmak istemedim kapıyı gitmek de istemedim o kadar ısrarla geldi ki bide bahanelerle saat asar misin vs diye.. gerçekten aynen öyle oldu pişman etti ben.

Kadın seni ve eşini saf bulmuş siz binada küçüksuniz diye de yakında ekmek almaya filan yollatirlar sizi .biraz karalı olun lütfen istemyrsanz sert bi dille söyleyin ama sakın sonra yumuşamayın
Ya işte sorun o ben tersledikten sonra üzülüyorum bir sonrakine daha sakin davranmaya çalışıyorum boşa gidiyor bir önceki kırdığımda..

Bu nasıl komşu teyzey miş gerilim kitabı okur gibi okudum neden bu kadar içli disli samimi olmak istiyor

Eşine suç atma sen de o da hayır demeyi bilmiyorsunuz çok belli.benim de karşımda yalnız bir kadın var çok meraklı baştan seti çektik benim eşimde yönetici bu kadın bi kere luzumsuz bir konu icin pazar gunu kapiya geldi ben gecistirdim tatmin olmadi kapıyı bi daha çaldı yöneticimiz niye kapıya çıkmıyor dedi bende bugün pazar dinleniyiruz dedim o sırada eşim kapıya geldi gayet sert bi şekilde cevap verdi hatta sesini yükseltti geliş o geliş oldu bi daha abuk sabuk konular için kapıyı çalmadı ben üzüldüm aslında ama bi yandan da hakketti dedim bazı insanlar net ve sert birşekilde uyarilmayinca anlamıyorlar maalesef siz de yüzünüzü karartıp kurtulmaya bakın bi de o üyelik ne ise bir an önce çıkın bende eşimde istemiyoruz deyin yoksa kurtulusunuz yok yarın ilk iş üyeliğini iptal et

Bu nasıl komşu teyzey miş gerilim kitabı okur gibi okudum neden bu kadar içli disli samimi olmak istiyor
Ah bir bilsem.. Bir tane komşusu var iyi anlaştığı alt katta inananın alışveriş yapıyor o ablanın evinin önüne bırakıyor ablanın çocukları çıkarıyor alışverişini yukarıya, sonra evine davet ettiği insanlara o anlayışa çağırıp kek falan yaptırıyor eve kim gelse yemeği gelen kişiye hazırlatıp hizmeti onlara yaptırıyormuş insanları kullanmak istiyor.. bize bi ara yemek yapalım birlikte yer içeriz, aşureyi ortak yapalım falan dedi onları hep reddettim ama kapıma gelince kovamıyordum en son onuda yapcam bu gidişle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…