Çok mutsuzum çok bunaldım( yine komşu teyze)

Ne kadar bunaltici okurken sıkıldım
Teyze dadanmış size
Istemesenizde herseyi yaptırmış teyze size..
Kesin bir tavırla karsi koyamadınız belli..
Yuz vermeyin gerekirse kapiyi açmayın canim..

Diğer konularda Haklısınız ama çatınında yapılması lazım apartman sakinleri olarak yaptırmanız lazım sadece onun evinin akması onun değil bütün apartmanın sorunu

Vallahi annemlere geldim bugün burada kalacağım bugün geldi mi gitti mi bilmiyorum eşimde geç gitti bugün işleri bitmemişti bu saatten sonra gelmez. Yarında buradayım eve geç dönerim bundan sonrada açmayacağım kapıyı, inşallah binaya giriş çıkış yaparken de görmem kendisini.

Diğer konularda Haklısınız ama çatınında yapılması lazım apartman sakinleri olarak yaptırmanız lazım sadece onun evinin akması onun değil bütün apartmanın sorunu
Bizimkiler akıyor yapılacak zaten ama bizimki yapılırken o umursamamıştı hiç burada anlatmak istediğim kendi şi olunca baskı yapmasıydı kendiside en üst katta oturmasına rağmen baie parayı en son o verdi.. mirin kırın etti.. yoksa tabiki yapılacak bende çatıdan şikayetçiyim ama binadakilerin çoğu onları etkilemediği için umursamıyor.

Vallahi annemlere geldim bugün burada kalacağım bugün geldi mi gitti mi bilmiyorum eşimde geç gitti bugün işleri bitmemişti bu saatten sonra gelmez. Yarında buradayım eve geç dönerim bundan sonrada açmayacağım kapıyı, inşallah binaya giriş çıkış yaparken de görmem kendisini.
Gorsende uzun konuşma hal hatır sorma iyi günler de geç

Ne garipsiniz kendinizi bir kadindan kurtaramiyorsunuz daha..yarin obur gun is hayatiniz cocugunuz olacak..kriz yonetiminiz berbat..ben darlandim okurken..yok mu akli basinda esiniz dostunuz soyleyin kessin ayagini
Kadın normal değil farkındaysanız aklı başında eş dost olsa be yapacak

ben kocamı çıplak gönderirdim kapıya :KK53:. hayır demeyi bilmiyorsunuz biz buradan napabiliriz ki
Daha nasıl söyleyebilirim ki kadın hiç bişeyden anlamıyor dur durak bilmiyor siz burdan bişey yapın diye değil dertleşmek amaçlı açtım konuyu

Arkadaşlar geçen gün komşu teyzecim diye konu açmıştım bir çoğunuz beni yanlış anladiniz yargıladınız her neyse ama tahammül edilecek gibi değil kadın hiç birşeyden anlamıyor çıldırıcam. Eşimi annesi kız gibi yetiştirmiş benden daha güçlü komşuluğu.. ama artık canıma tak dedi. Göbeği ile ittiren teyzeyi hatırlamışsınızdır. Şimdi size herşeyi başından anlatıcam lütfen okuyun arkadaşlar gerçekten çok kötü durum ama gerçekten öyle..
Şimdi ben bu eve ilk taşınırken daha evi boyarken bu teyze kapıdan gelmeye falan başlafı gerçekten yüz vermedim oda anladı ama yine yakın ilişki kurmaya çalıştı aldı eline demliği geldi. Neyse zaten işim gücüm var fazla vaktim olmadığını belirttim kafın balkona oturdu tüm mahallede ne var ne yok anlatmaya başladı. O gün anlafım ayvayı yediğimi. Neyse sonra konuşurken bu katalog işlerinden birini yaptığını söyledi seni de üye yapıyım dedi ben de ben sevmem öyle şeyler dedim. Sonra telefona falan baktım neyse içeri gireyim eşim gelecek kapıyı duymam balkondan falan dedim anladı gitti.
Aradan zaman geçti zorla taciz ediyor neyse dedim sussun üye oldum bu sattığı ürüne. Üye olayım söyleyip durmasın dedim. Üye oldum bu sefer sana satış yapalım bilmem ne diye ısrar kıyamet. Ben dedim bak zorla olmaz bu işler çevrem yok satamıyorum. Olsun biz yaparız senin yerine satış bir iki sen al bir iki ben alırım falan dedi. Ben de alamam eşim kızar dedim. Kafın eşime baskı yaptı eşimde benden daha yumuşak yüzlü. Yok diyemedi aldık sussun diye. Öyle böyle zaman geçti durmadan birşeyler istiyor falan ama çok da ileri boyutta rahatsız edemiyordu sınavım var diye.
Sınav tarihimi biliyordu aman Allahım sınav bitti bu dadandı. Ama ne dadanmak. Göbeğiyle indirdiği gün oturdu yine o katalogdan girdi lafa ben dedim teyze biz ilgilenmiyoruz, oda hemen eşimden bahsederek o ben yaparım diyo dedi ama dememiş öyle bişey.. sponsorum gelecek pazar günü dedi ven de nereye gelecek dedim imali imali size olmazsa bize gelir falan dedi. Ben de orada söledim teyze bak biz istemiyoruz dedim. Eşimde istemiyor dedim. Anlamış gibi yaptı gitti. Ertesi gün eşim izinliydi cumartesi günü. Evde tadilat yapıyoruz onaracağımız şeyler vardı. Biz onları yapıyoruz yine kapu çaldı bende muhattap olmak istemediğim için kapıyı eşim açtı açmaz olsaydı... O gün eşimden saati takarmısın saat aldım dedi. Oda işim var halledeyim takarım teyze dedi. Neyse aradan yatım saat geçti yine kapı. Bişey daha istedi hatırlamıyorum. Biraz daha geçti pazar gelsin dediği sponsorunu cumartesi çağırmış ben istemediğimizi söylediğim halde. Neyse eşim açtı yine atıyorum tuğba hanım geliyo sende gel eşinle dedi eşime eşimde bişey diyemedi tabi işim bitsin falan dedi ben çok sinirlendim. O kadar sinirliylen karşısına ben çıkmak istemedim. Neyse biz hala tadilata devam ediyoruz aradan bir saat falan geçti yine bastı zile hadi gelmiyoruz mu diye eşim gitti. Ben gitmedim çünkü gerçekten çok sinirliydim hafta sonu bir insan bu kadar rahatsız edilmez. Konuşmuşlar falan neyse eşim geldi biz tartıştık ben onun duyacağı şekilde evde bağırdım falan hemen yanımız da oturuyo zaten. Ertesi gün oldu ama ben çok kızgınım tam olayı telde anneme anlatıyordum kapı çaldı bu geldi. Elinde biblolar falan bunları kullanır misin dedi hayır dedim direk tekrar sordu hayır dedim sonra duramadım teyze dedim ben sana istemediğimizi söledim tamam dedin dün 10 kere zile bartın falan dedim benden yüzlü çıkmaya çalıştı konuyu saptırdı paraya getirdi zaten siz alışveriş yapmadınız ben yaptım falan dedi Ben de dedim sen yaptın da biz ilk üye olduğumuz için indirimli aldığım için yaptın kendin zorladın. Ben seni kırkayak diye üye oldum yetmedi zorla sen satış yapalım dedin istemediğimizi belli ediyoruz anlamak istemiyorsun söylüyorum söylediğim halde dün çok ayıp ettin dedim. Haydaaaa kapattım 5 dk sonra kapı çaldı elinde fondöten getirmiş bana hediye yolladılar illa al bunu yok diyorum elime zorla tutuşturdu alınmıyorda.. Neyse sizi dinledim zaman zaman müsait değilim dedim yine bastı.
Bu böle olmaz dedim ertesi gün ayakkabılarımı içeri aldım hiç basmadı zile. Dün de içerideydi yine basmadı. Bugün dedim anlar artik ayakkabı yokkende başar çıkartayım ayakkabıyı dışarı. Çıkarttım direk geldi. Telefonda bişeye yardim eder misin diye almadım eve telefonda konuşuyordum bitince gelir yaparım dedim 1 saat sonra gittim yaptım hemen döndüm. Bu arada bu bizim binada yönetici diye bir kavram yok herkes sorunlu. Tüm bina bu teyze önderliğinde eşimi yönetici yapmaya çalıştılar bugün sözde yönetici olan amca eşime defteri vermiş zorla ben corona oldjm başka hastslıklarımda var ilgilenemiyom falan diye. Ama en başta bu teyzeden çıktı sen ol yönetici sen ol yönetici iskanı alalım çatıyı yapturalım diye kendi çatısı akıyor da hanfendinin. Eski yönetici olan amca adi yönetici ama yapmıyordu kimsede ilgilenmiyofu para yarısı veriyor yarısı vermiyordu bunlar onuda eşime itemediler. Ve az önce saat 21.45 de yine kapıyı çaldı kapıyı ben açtım ters ters baktım noldu dedim bi girebilir miyim dedi girdi çatıymış, ıslanmış eşimle konuşuyor. Ben hiç pas vermiyorum kafın rahatsız olduğumun farkında dinlemiyorum yüzüne bakmıyorum telefonla oynuyorum gitmiyor. Şimdi gelin bana kızacak diyor gülüyor. Ama aynı anda da oturuyor neden çünkü eşimde salak oda konuşuyo yüz veriyo soru soruyo vs. Laf üzüyo kadın gitmiyo. Kadın sardı. O gitti eşimle tartıştım ben yüz vermiyorum sen veriyosun bu binadan nefret ettim başımıza bela olacaklar diye. artik hiç bir şekilde açmıycam kapıyı ama eminim bu seferde eşim evdeylçken çalacak zili yönetici de oldu artık ayvayı yedik. Bu kadın beni evimden de eşimden de soğuttu. Ben gerçekten napacam. eşimin ailesinden bıkmıştım şimdi bu bela oldu başıma.

Üye olmasaydınız üye olmak zorunda değildin ayrıca konuşmak zorunda değilsin açıkça rahatsız olduğunu belirt yani.

Yöneti
Ben kğseceğim zatennolmuyor böyle ama eşim çok yumuşak yüzlü ben konuşmuyorum kadın oturmuş eşimle konuşuyor dul bu arada yani biz yenş evliyiz gecenin o saati ne var geliyosun. Bir de diyoki yürüyüşe gideyim laf çıçarpıyorum bu saatte yürüyüş mü olur diyorum anlamıyor. Ben küseceğim ama yönetici oldu diye kendi işleri olsun diye eşim evdeyken gelecek ben arada tersliyorum eşim asla yapmıyor bunu..
Yönetici defterini kadına verin ne hali varsa görsün

Siz bence anlamıyorsunuz. Daha önce de konu açtınız hala insanları kıralım mı kafasındasınız. Kırmayın çekin o zaman böyle. Kadının niyeti iyi değil gibi geliyor bana. Sert yapmazsanız başınıza çok çorap örer benden demesi. İki sesini yükselt gözünü korkut bir daha geliyor mu bakalım.
Hanımefendi benim anlamadığım bişey yok normal bir insan değil karşımdaki. utanme , çekinme yok kadında bu kadını 9 sene görecrğim yeri gelecek hergün göreceğim diye fevri davranmamaya çalışıyorum. Anlamamak değil olay.. size biri surat assa, kızsa bir daha gider mısınız. Ben gitmem mesela. Çoğu insanda gitmez. Hatta o küser ama Buna rağmen gidebilen insanlar varsa anlamayan ben değilim o bence. kadının gözü korkmuyo işte o gün ben ona kızıyorum kadın konuyu aliyo bambaşka alakasız yerlere çekip kapatmaya çalışıyo anlamak istemiyo ya da işine gelmiyo mecburen artik kapıyı açmıycam zaten.. olay anlamamak değil, insanca çözmekti benim için.

Kimse kırılmadan akıllanmaz

Ama ne yapalım o öküz diye bizde mi öküzleşelim ki.. Biz kırmamaya çalışıyoruz insanları. Yani kurda yan komşum mecburen het gün karşılaşıcam illa düşman mi olalım. Sadece istediğim mesafe.. Ama olmuyormuş demekki kırmadan

Üye olmasaydınız üye olmak zorunda değildin ayrıca konuşmak zorunda değilsin açıkça rahatsız olduğunu belirt yani.
O konuda hatalıyım evet yaşlı kadın anlamıyo olayım sussun gitsin başımdan diye düşündüm daha fena bulaştı . bunu belirttim ama yine durmadı artık en iyisi hiç görmemek duymamak kapıyı kapatıp çalsada açmamak artik açmıycam asla kapıyı

O konuda hatalıyım evet yaşlı kadın anlamıyo olayım sussun gitsin başımdan diye düşündüm daha fena bulaştı . bunu belirttim ama yine durmadı artık en iyisi hiç görmemek duymamak kapıyı kapatıp çalsada açmamak artik açmıycam asla kapıyı
Ay 404 japon yapıştırıcı gibi yapışmış 😄 Allah sabır versin ilk başta yüz vermicektin işte.

komsu teyze sızı nasıl anlamıyorsa sızde bızı anlamıyorsunuz
acmayın kapıyı aksam esınız acarsa acar kendı muhattap olur sız acmayın zılı sokun ?
bakın eve almamayı basarabılmıssınız sıze soylemıstım o oluyorsa buda olur sızın elınızde

X